2 Ekim 2014 Perşembe

Bitenler (25)

 
1 aylık bir aradan sonra yeni bir Bitenler yazısı ile karışınızdayım.
Bakalım bu aralar neleri bitirmişim.:)
 
 
Avon Senses Duş Jeli: Bu kokusunu ilk kez aldım ve çok beğendim indirimde gördüğümde yine alabilirim.
 
Minik Duru Duş Jeli: Sabun alırken yanında hediyeydi ve kokusuna bayıldım ayrıca kıvamı yoğun olduğu için bu ufacık şişe 4-5 kullanımlıktı sanırım tam boyundan da alacağım.
 
Prozinc Saç Bakım Maskesi: Güzel, saçlarıma iyi gelen bir üründü şimdilik yeniden almayacağım çünkü elimde açılmamış 3-4 tane daha saç maskesi var onları bitirince Prozinc'i yeniden alabilirim.
 
Yves Rocher Vücut Kremi: Çok severek kullandım hatta yedeği vardı hemen onu açtım benim için YR'nin en güzel vücut kremi diyebilirim.
 
İsana Vücut Peelingi: İnce yapılı ve özellikle hassas ciltler için çok güzel bir peeling indirimde denk geldiğimde yeniden alabilirim.
 
 
Yves Rocher Makyaj Temizleme Suyu: İçeriği temiz olan ve memnun kaldığım bir üründü benim için tek eksi yanı gramajının az olup fiyatının yüksek olması ama %40 indirimde denk geldiğimde yine alabilirim.
 
Yves Rocher Sebo Vegetal Peeling: İnce yapılı, içerisinde ki granüller büyük olmayan ama güzel bir temizlik hissi veren bir peeling açıkcası Yves Rocher'ın Kayısılı peelinginden sonra en sevdiğim peelingi bu oldu.
 
Yves Rocher Canlandırıcı Nem Maskesi: Ortalama bir ürün eğer ki 20'li yaşlarınızın başındaysanız bu maske yeterli gelecektir ama benim gibi 30'ların başında olan ve cildi kış aylarında kuruyan biri için pek yeterli değil bu yüzden yeniden almayacağım.
 
Yves Rocher Katikül Kremi: Ağır yapılı ama tırnak diplerini çok güzel nemlendiren, tırnakları besleyen güzel bir üründü.
Sanırım artık satışta değil çünkü sitesinde göremiyorum ama eğer bulursam yeniden alacağım.
 
 
Emporio Armani She Parfüm: Vee 100 ml'lik bir parfümü bozulmadan bitirmenin sevincini yaşıyorum.
Çok sevdiğim bittikçe aldığım, bıkmadan, usanmadan kullandığım 2 parfümden biridir diğeri Estee Lauder Pleasuares'tir.:)
Şimdilik yeniden alır mıyım bilmiyorum aklımda Chanel Chance var ama fikir değiştirip yine gidip bu parfümü alabilirim kokusuna resmen aşığım.:)
 
 
MAC Prep Prime Vibrancy Eye Primer: Kesinlikle fiyatını hak eden bir ürün değil.
Yapısı güzel, hoş bir aydınlık veriyor ama o kadar kapatıcının göz altı çizgilerine dolmasına asla engel olmuyor.
Açıkcası asla yeniden alacağım bir ürün değil.
 
Benefit Gimme Brow: Çok severek kullandım ve ne yazık ki bitti.
Yeniden almayı çok istesem de Benefit'in ülkemiz de uçuk fiyatlara çıkmasından ötürü yeniden almayacağım bir ürün artık MAC'in muadil ürünlerine bakacağım umarım uygun rengi bulabilirim.
 
Lancome Effacernes Concealer: Bir başka fiyatını hak etmeyen, keşke almasay mışım dediğim ürün de budur.
Bana göre ortalama bir concealer ve bu kapatıcıdan aldığım performansın aynısını Rimmel London Match Perfection Concealer'dan da aldığımı düşünürsem Lancome'a bi dünya para vermeye değmez diyorum.
 
Clinique Bottom Lash Alt Kirpik Maskarası: Güzel, işe yarayan bir ürün hele bir de benim gibi alt kirpikleri az olan biriyseniz kesinlikle alınası bir ürün diyebilirim.
 
Kiehl's Abyssine Cream Tester: Güzel bir nemlendirici fakat tam boyunu almayı düşünmüyorum.
Powerful Wrinkle Reducing Göz Kremi Tester: Bu göz kreminin yapısını çok sevdim hem de yeni başlayan kırışıklar içinmiş sanırım elimde ki göz kremimim bitince tam boyunu alacağım.:)
 
 
İşte benim bu ay biten ürünlerim bunlardı önümüzde ki aya kadar yine bir dolu ürün bitirebilmek dileğiyle :)
 
 
 
 
 
 
 
 
 

12 yorum:

  1. tatlim benefit gimme brow´a benzeyen loreal ürünü cikmis dün gördüm drugstoreda ama tester yoktu. Fircasi nerdeyse benefitinki kadar kücük, benziyor yani ismi Loreal Brow Artist Plumper, eylül favorilerimde fotografi icin link verdim bakmak istersen :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Burada yok sanırım inşallah gelir bir de Rimmel London'un böyle bir ürünü çıkmış ama o da henüz Türkiye'ye gelmedi.
      Benefit'ten sonra drugstore markaların da bu tarz ürün çıkarması çok güzel Benefit'e verilecek parayla kaç tane uygun fiyatlısından alınır.
      Hemen bloguna bakıyorum canım eğer görürsem burada denerim.:)

      Sil
  2. yves rocher cuticle krem mağazalarda var, bayılıyorum, tırnaklarıma çok iyi geldi

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Halen daha satılıyor olmasına sevindim sitesinde göremeyince satıştan kaldırıldı sanmıştım kesinlikle çok güzel bir ürün :)

      Sil
  3. Yves Rocher'nin bu vücut kremine ben de bayılıyorum, geçen kış birkaç tüp bitirmiştim. Geçen gün tekrar aldım. Benefit Gimme Brow benim de sevdiğim bir üründü ve aynı nedenden dolayı tekrar almadım. Çünkü artık fiyatları kazıklama derecesine gelmişti. Mac Pro Longwear Brow Set aldım yerine, neredeyse yarı fiyatına ve performansı Benefit'ten daha iyi :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Zaten aklımda ilk olarak MAC var eğer MAC'te kaş rengime uygun renk bulamazsam L'oreal, Maybelline ve Rimmel London'un gimme brow muadili ürünlerini beklerken kaş kalemi&kaş jeli ikilisini kullanacağım.:)

      Sil
  4. mac kas maskarasından ben cok memnunum canım. Renk secenegi de cok fazla.Denemeni tavsiye ederim:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Onur ve sen bu kadar övünce denemek şart oldu en kısa zamanda deneyeceğim.:)

      Sil
  5. vucut kremının kokusu bir harika bebek ! güle güle bitirmeceler :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet ya hem kokusu hem nemlendirmesi çok güzel :) sağol canım:)

      Sil