10 Mart 2014 Pazartesi

Kadınlar Günü İndirimlerinden Aldıklarım

 
Haftasonu hemen hemen her yerde 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla indirimler vardı bende ihtiyaç dahilinde bir alışveriş yaptım.
Artık indirimlerde kendimi fazla kaptırmayıp sadece ihtiyacım olanı almayı öğrendiğimi düşünüyorum.:)
 
İlk durağım Yves Rocher'dı eşim için şampuan alırken yeni satışa çıkan sebo vegetal serisinin peelingini merak edip aldım.
 
Sonrasında ufak bir Watsons ziyaretinde bulundum ve bittikçe aldığım içeriğinde alüminyum olmadığı için çok sevdiğim Nivea Pure&Natural roll-on ve deodorant aldım.
Tabi sadece bunlarla çıkamadım yanına bu aralar pek bir popüler olan Garnier makyaj temizleme solüsyonu %50 indirimde olunca almamazlık edemedim.
Rimmel London ürünlerinde %40 gibi bir indirim vardı ve bir tane bitirip çok beğendiğim Match Perfection kapatıcıyı aldım.
Ve son olarak yine bu aralar pek meth edilen Rimmel'in Wake Me Up kapatıcısını sırf merakımdan aldım eğer fondöteninde ten rengime uyan bir renk olsaydı onu da alacaktım ama malesef yoktu.:(
 
Kısa bir Rossmann ziyaretinde bulundum ve pek indirime girmeyen Alterra ürünlerinde %30 indirimi görünce renklerini çok beğendiğim üçlü far aldım.
 
Sephora'dan %20 indirim fırsatım varken gitmek olmamazdı bende en hızlı Sephora ziyaretimi yapıp sadece Benefit Gimme Brow alıp çıktım.
Yaklaşık 5 dakika içerisinde deneyip, parasını ödeyip çıktım hatta görevli bayan başka birşey almak istemediğinize emin misiniz %20 indiriminiz var deyip beni gaza getirmeye çalışsa da son kararım deyip Gimme Brow'u aldım.
İndirim güzelde illa almalıyım dediğim birşey olmayınca fazladan alışveriş yapmak tamamen fuzuli olacaktı bu yüzden kendimi tebrik ediyorum.:)
 
Gelelim son durağa göz kremi ihtiyacım vardı ve aklımda Kiehl's'ten göz kremi almak gibi bir düşünce vardı ama Boyner'de bu seti görünce Kiehl's'i falan unuttum.
İçerisinde tam boy All About Eyes göz kremi, tam boy Chubby Stick, tam boy High İmpact Mascara, tam boy dörtlü far paleti olunca bir sette yer alan göz kaleminin rengine bayılınca bir de setin fiyatı 99 tl olunca bu seti almadan edemedim.
Hele bir de setin içerisinde yer alan makyaj çantasına bayıldım.:)
 
 
 
Çok sevdiğim ve daha yeni biten High İmpact mascara bu seti almamda etkili olmadı değil bu mascaranın tam boyunun 65 tl olduğunu düşünürsek set baya karlı oluyor.
 
Bu indirim curcunasında bir tek Gratis'ten bir şey almadım çünkü The Balm'dan alacak bir şey olmayınca Gratis'i es geçtim.
 
İşte benim indirimlerden aldıklarım bunlardı ürünleri kullandıkça yazıları gelecek efenim.:)
 
 
 

8 yorum:

  1. nivea ve garnierı çok severek kullanıyorum canım clinique cok karlı bir alışveriş olmus bende bir baksam ıyı olacak tabı sadece kadınlar gunune özel gelmediyse :) güle güle kulaln :D

    YanıtlaSil
  2. güle güle kullan canım =)

    YanıtlaSil
  3. Gülşah'cım bu set yılbaşından beri var o zaman 119 mu 129 mu neydi almamışım şimdi 99'a inmiş tüm Boyner mağazalarında halen satışta eminim bulursun.:)
    Teşekkürler canım;)

    YanıtlaSil
  4. clinique seti ben de sırf kalem için aldım ama diğer ürünlerde gayet iyi bence çok hesaplı geliyor fiyatı zaten..

    YanıtlaSil
  5. İrem'cim kalemin rengi çok güzel bayıldım zaten Clinique'nin böyle set olayı süper oluyor.:)

    YanıtlaSil
  6. Çok güzel bir alışveriş olmuş Ayşe'cim, güle güle kullan canım!!!! Clinique set yıldız olmuş cidden! Öperim!!!

    YanıtlaSil