6 Mart 2014 Perşembe

The Balm Voyage! Palet

 
 
 
 
 
Herhalde The Balm'ın en sevilen ürünlerinin başında makyaj paletleri geliyordur.
Ve gördüğünüz Voyage palet kısa bir süre önce satışa çıktı ve bende renklerinin bazılarına vurulunca %40 indirimde stokta bulduğum an hemen aldım.
Bu palet şu ana kadar gördüğümüz diğer paletlerden biraz daha büyük hatta fazla büyük diyebilirim.
Ayrıca farların gramajı da fazla kısaca Meet Matte Nude palette ki gibi oldukça büyük farlar var.
Paletin içerisinde 16 adet far ve 3 adet ruj&allık bulunuyor.
Farların çoğunluğu sedefli ve mat far oldukça azınlıkta ayrıca paletin içerisinde oldukça kullanışlı kocaman bir ayna var.
Severek kullandığım Balm Jovi palete nazaran bu palette ki farlarda az da olsa tozutma sorunu var.
Bazsız da kalıcılıkları iyi olsa da bazla renkler hem daha canlı hemde daha kalıcı oluyor bu yüzden mutlaka far bazı kullanıyorum.
Palette ki tüm renkleri pek kullandığım söylenemez ama çok sık kullanacağım öyle renkler var ki o hiç kullanamayacağım renklere hiç takmıyorum.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
En alt sırada yer alan rujlar ayrıca allık olarakta kullanılıyor her ne kadar ben allık olarak kullanamadıysam da ruj olarak gayet güzel duruyorlar.
 Farlarda hafiften tozutma problemi var ama The Balm'ın diğer paletlerine göre sanki bu palette tozutma problemi biraz daha fazla diyebilirim.
Açıkcası Balm Jovi'ye nazaran daha az kullandığım bir palet oldu ama Gratis'in bugün başlayan %50'lik The Balm indiriminde Voyage palete 40 tl gibi bir fiyata sahip olabilirsiniz.
 
Voyage Paletin indirimsiz fiyatı 79 tl fakat %50 indirimde asla kaçırılmayacak bir ürün.
 

2 yorum:

  1. Pigmentasyon kötü gibi görünüyor çok az renk vermiş
    Almasam daha iyi olacak bunu galiba..
    Güle güle kullanın..
    Ayrıca Voyage 85,90dan yarıya inecekmiş buda demek oluyorki önce zam sonra indirim yapıyorlar aman ya hep bir katakulli var bu indirim işlerinde :((

    YanıtlaSil
  2. Eğer The Balm'ın hiçbir paleti yoksa balm jovi veya nude'tude paleti almanı öneririm bu ikisi voyage paletten daha güzel.

    YanıtlaSil