19 Temmuz 2013 Cuma

L'oreal Serie Expert Resource Yağ Dengeleyici Şampuan


Saçları aşırı yağlı, saç derisinde kaşıntı sorunu olan biriyim ayrıca saçlarımın dibi yağlıyken uçlarında kuruluk var.
Bu şampuanı saç derisindeki kaşıntıları azaltsın ve saçlarımı dengelesin umuduyla almıştım.
Saçlarımı dengelediğini söyleyebilirim yani saç uçlarımda kuruluk biraz azaldı ve saç dibimdeki yağlanmayı az da olsa dengeledi.
Fakat saçlarımın yağlanmasını geciktirmede çok başarılı olmadı yinede diğer şampuanlara nazaran yine 2 gün boyunca saçlarım temiz duruyor.
Daha önce kullandığım Yves Rocher'ın şampuanında bu süre 3 gündü.:)
İçeriğinin çok temiz olduğunu söyleyemem ama bugüne kadar kullandığım şampuanlar içerisinde Yves Rocher'dan sonra memnun kaldığım 2. şampuan oldu.
Bittiği vakit yeniden alacağım bir ürün değil fakat aklımda Organix'in şampuanları var bir de onu deneyip olmazsa yenidenYves Rocher'a dönmeyi düşünüyorum.

Şampuanın gramajı 500 ml ve satış fiyatı 55 tl ben sachane.com'dan indirimle 46 tl'ye ve bir de %10 indirim çekiyle 40 tl'nin altında bir fiyata almıştım.

7 yorum:

  1. şu diplerin yağlanması benim de sorunum :( yvesrocherin yağlanma karşıtı da iyi gelmedi saçlarıma :(

    YanıtlaSil
  2. Bu şampuan benim saç diplerimdeki kaşıntılara bir nebzede olsa iyi geldi ama yağlanmayı sadece 2 günde tutabiliyor.:/
    Yeni şampuanlar denemeye devam ediciz.:)

    YanıtlaSil
  3. Bende de aynı sorun var:( yves rocher ısırganlıyı haftada 1 kez ıhlamurluyu ise sıklıkla kullanıyorum. Saç uçlarıma kiehls arganlı saç kremini sürüyorum. İşe yarıyor. Ara ara da avonun arganlı saç bakım yağını kullanıyorum saç uçlarıma.

    YanıtlaSil
  4. Saç uçlarına ekstra birşey sürmesem, maske yapmasam saçlarım berbat olur.:/
    Şöyle her soruna kökten çözüm getirecek bir şampuan bulsak ne güzel olurdu.:)

    YanıtlaSil
  5. Merhaba bu urunu ben de ilk defa sachane.com dan aldim fakat buram buram lavanta kokuyor urunun orjinalliginden suphe ettim. Sizin hatirladiginiz kadariyla kokusu boyle miydi acaba.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. hafif bitkisel bir kokusu vardı ama lavanta mı kokuyordu hatırlamıyorum fakat saçhane'deki ürünler orjinaldir yani bende birkaç kez oradan alışveriş yaptım.

      Sil
  6. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil