31 Mayıs 2018 Perşembe

Bitenler (42)


Yine birkaç aylık aradan sonra bir Bitenler yazısı:)
Ne az ne de çok ürün bitirebildim şimdilik yeni cilt bakım, makyaj ürünü almayıp bitirmeye çalışmakla uğraşıyorum ama yıl sonuna doğru kendimi çok istediğim ürünlerle ödüllendirebilirim.:)



Bioblas Şampuan: Beğendiğim bir şampuan oldu amma velakin sls içerdiği için yeniden alınmayacak.
Ayrıntılı yazısını okumak isterseniz tıklayın

Avon Care Gliserinli El Kremi: Yıllardır bittikçe aldığım el kremlerinden şimdilik yeniden almıyorum çünkü bi dolu el kremim var.:)

Amway Glister Diş Macunu: Amway üyesi olunca ilk aldığım ürünlerdendi seveni çok ve gerçekten başarılı bir ürün, bittikçe alınacaklardan.

Flormar Tırnak ve Katikül Bakım Yağı: Çok pratik bir üründü severek kullandım.

Burt's Bees Lip Balm: Bu da yıllardır bittikçe aldığım ürünlerden şimdilerde elimde 3 tane Eos lip balm olduğu için yeniden almayacağım.


Biota 59 Elements İlk Kırışıklık Koruyucu Göz Kremi: SPF15 içeren bir göz kremiydi ama nemlendirmesi baya bi azdı göz altlarım aşırı kuru olmasa da nemlendirmesi çok iyiydi diyemem.
Bi ara ayrıntılı yazısını yazacağım.:)

Derma e Overnight Peeling: Şahane bir üründü yurtdışına çıkanı bulunca mutlaka isteyeceğim bir ürün keşke Derma e bu ürünü getirse.

Biota 59 Elements Nemlendirici: Nemlendiricim bitince Gratis'te indirimde bu ürüne denk gelmiştim öylesine, beklentim olmadan aldım ama kendisini baya bi sevdim.
Uygun fiyatlı nemlendirici arayanlara öneririm.

Avene PhysioLift Göz Kremi: Nemlendirmesi fena değildi amma velakin berbat bir şişesi var.
Pompalı olması ilk başta hijyenik geldi ama garip bir pompası var kremin yarısı şişenin dibinde kaldı ve cam şişe olduğu için kalanları çıkartamadım.
Plastik olsaydı keser çıkarırdım kısaca nemlendirmesi orta ama ambalajı berbat bir üründü.

Yves Rocher Kayısılı Peeling: Yıllardır bittikçe aldığım bir ürün hatta yedeği vardı onu hemen açtım.



Estee Lauder Enlighteen Krem: Çok severek kullandım hem tek başına hem fondöten altına uyguladım her türlü sonucu çok iyi bir üründü.
SPF30 içermesi ise ayrı güzeldi ama şimdilerde İt Cosmetics CC Kremi kullanıyorum onu bundan daha çok sevdiğim için yeniden bu ürünü almayacağım.

L'oreal True Match Concealer: Yedeği olan bir kapatıcıydı malesef yeni formülü güzel değilmiş yeni açtığımda bitince yeniden alamayacağım.




5 yorum:

  1. bitenler yazısı okumayı hep sevmişimdir :) biota 59 elements i çok merak ettim. beklerim ben de bloğuma ziyaretini :)

    YanıtlaSil
  2. It Cosmetics CC bence de çok güzel bir CC krem. Bir imkan olsa ben de tam boyunu almak istiyorum. L'Oreal True Match kapatıcıyı da geçen sene arkadaşım hediye etmişti bana, formülü ne zaman değişti bilmiyorum ama ben çok beğenerek kullanıyorum. Bazen açık renklerin performansı daha kötü olabiliyor ama... şu Derma-e Overnight Peel'ı da senden dolayı çok merak ediyorum, gelse de denesek! Yenilerini güle güle kullan, sevgiler!

    YanıtlaSil
  3. biota bana bugünlerde biraz ağır geldi. Kışları daha çok seveceğime karar verdim. Bioblas ın şuan bir çeşitini kullanıyorum onu oldukça beğendim. Fakat saç dökülmesi için olan kırmızı kapaklı bir ürünü vardı. Saçlarımı hem yağlandırdı hem aşırı döktü.

    YanıtlaSil
  4. Farklı bir marka kütikül yağı kullanmıştım gerçekten işe yarıyorlar :)

    YanıtlaSil
  5. loreal kapatıcının bu versiyonu sanırım daha kapatıcı bir yapıdaymış. Yenilenen versiyonu baya hafif.

    YanıtlaSil