28 Aralık 2017 Perşembe

Bitenler ( 40 )

Merhabalar:)
2017 yılının son Bitenler yazısı ile karşınızdayım, malesef aralık ayı boyunca pek fazla ürün bitiremedim hele makyaj ürünü hiç bitmedi umarım 2018 bol bol ürün bitirdiğim bir yıl olur.
Gelelim son 1 ayda bitirdiğim ürünlere:


Clinique 7 Day Scrub: Yıllardır bittikçe aldığım, severek kullandığım bir ürün ama bu sefer bitince yenisini almak yerine Shiseido Waso serisinin peelingini aldım bakalım bu ürün kadar memnun kalacak mıyım?

Bionnex Sensitiva Yüz Yıkama Jeli: Beğendiğim bir yüz yıkama jeliydi cildimi kurutması minimum seviyedeydi.

Bionnex Sensitiva Misel Su: Makyajı temizlemesi güzel bir üründü ama mükemmel, yeniden alacağım bir ürün diyemem.

Yves Rocher Çift Fazlı Makyaj Temizleyici: Bu üründe bittikçe aldıklarımdan indirimde denk gelince yeniden alırım.

Yves Rocher El Peelingi: Bu el peelinginden çok memnunum bitenin yerine yenisi hemen açıldı özellikle kış soğuğunda elleri yumuşacık yapıyor.

Bebe Vücut Kremi: Yaz için ağır gelen ama kış soğuğunda aşırı kuruyan cildimi yumuşacık yapan bir krem hatta bunun da yedeği var.

Darphin Hydraskin Light Nemlendirici: Yaz ve bahar aylarında çok memnun kaldığım bir kremdi kışın nemlendirmesi biraz yetersiz kalsa da genel olarak çok sevdiğim bir krem oldu.
Elimdeki nemlendiriciler bitince yeniden alabilirim.

Darphin Hydraskin Serum: Çok memnun kaldığım bir nem serumuydu malesef fiyatı biraz yüksek eğer güzel bir indirimde denk gelirsem yine alırım.

Splat Maximum Diş Macunu: Etkisini sevdiğim bir macun oldu ben Splat'ın bir de Ultracomplex diş macununu çok beğenmiştim eğer bu markadan diş macunu alacaksanız bu ikisinden birini almanızı tavsiye ederim.


2 yorum:

  1. Bitenleri görünce çok seviniyorum, yenileri yerine gelince de ayrı bir mutluluk :)

    YanıtlaSil