27 Aralık 2017 Çarşamba

Aralık Ayı Alışverişleri ( Sephora, Gratis, MAC )



2017 yılının son alışveriş yazısı ile karşınızdayım.
Kasım ayında sadece Yves Rocher'dan el peelingi ve MAC'ten Swiss Chocolate refill farı alarak kapattığım için pek mutluydum ama aralık ayında kasım ayına nazaran azıcık daha açıldım.:)


Gratis'e gelen yeni markalardan biri olan Absolute New York markasından %40 indirimde bu gördüğünüz tekli farı almıştım.
İsmi Posse şahane bir renk, pigmentasyonu çok iyi eğer denk gelirseniz bakın derim.


MAC'te seçili ürünlerde %40 indirim vardı ve benim bulabildiğim tek ürün bu göz kalemi oldu.
Clay çok güzel bir gri tonu hoşuma gidince aldım ama aklımda MAC'ten alınacak birkaç ürün daha var keşke bi ara tüm ürünlerde %20 indirim yapsalar.



Ve yine bir Gratis alışverişi bu ürünleri 31 Aralık'a kadar olan %40 indirimde aldım.
The Balm'ın bu yeni paletini görünce dayanamadım renkleri tam günlük kullanıma uygun kullanınca en kısa zamanda ayrıntılı yazacağım.

Son zamanlarda çok popüler olan kaşık fırçaları fazlaca meraktaydım ama hangi marka alsam karar verememiştim.
Nascita markasını sıkça gördüğüm için ilk onu deneyeyim dedim ve indirimde olunca da aldım umarım bu fırçalar övüldüğü kadar vardır deneyip göreceğim.


Vee en yeni ve son alışveriş Sephora'dan 3 ürün ve üzerine black karta %20 indirimi 3 adet cilt bakım ürünü ile değerlendirdim.
Açıkcası Urban Decay Naked Heat palet ve Huda Beauty paletlere içim gitse de ev far paleti dolu olduğu için dayanıp almadım.

Shiseido'nun yeni serisi Waso'yu merak ediyordum özellikle bu peelingini hatta deneyince yapı olan yıllardır severek kullandığım Clinique 7 day scrub'a baya benzettim Waso biraz daha akışkan yapıda umarım memnun kalırım.

Origins markası Sephora'ya geldiğinden beri gidip inceleyememiştim yüz temizleyiciyim azalınca bu markadan almak istedim.
Köpüren bir temizleyici içeriği güzel bakalım performansı nasıl deneyip göreceğim.

Yine Origins'ten bir ürün aldım o da meşhur maskelerinden Drink Up açıkcası çok fikrimin olduğu bir ürün değil mağazadaki görevlinin önerisiyle aldım.
Her birini kullanıkça ayrıntılı olarak yazacağım.

İşte benim yılı kapatırken bu ay aldıklarım bunlardı umarım 2018 yılında da bu sene yaptığım gibi az ama öz ürün almayı başarırım.:)




4 yorum:

  1. güle güle kullan hepsini :-))

    YanıtlaSil
  2. bende fırcayı denedım fakat sunger kadar etkılı degıl. yada ben memnun kalamadım. umarım seversınız

    YanıtlaSil
  3. birbirinden güzel ürünler, güle güle kullan :)

    YanıtlaSil