13 Kasım 2017 Pazartesi

Alışveriş: Ekim Ayında Aldıklarım



Ekim ayında Türkiye'den çok fazla alışveriş yapmamaya çalıştım çünkü güzel blogger arkadaşım Nurdan Amerika'ya gidiyorum deyince ülkemizde satılmayan, merak ettiğim ürünleri kendisine sipariş ettim ve sabırsızlıkla gelmesini bekledim.:)
Kanımca ben 2017 yılı için alışveriş limitimi doldurdum ama aralık ayı indirimleri ve yılbaşı koleksiyonları gözümü korkutmuyor değil kısaca direnebildiğim kadar direneceğim diyorum.:D
Amerika siparişlerimi en sona saklayıp önce buralardan aldığım ürünleri yazayım en güzeli en sona kalsın.:)



Elseve'in yeni çıkan Kil serisini son zamanlarda İnstagram'da sıkça görüyorum bir çok blogger arkadaşıma gönderilmişti ve özellikle maske ile ilgili yorumlar hep olumlu olunca bende merak edip aldım.
Gratis'te tek maske indirimde 13 küsürdü fakat şampuanıyla birlikte 16.90 olunca şampuanını denerim deyip kofre olarak aldım.
Maskeyi gerçekten bende beğendim ama şampuan için pek olumlu değilim neyse en kısa zamanda her ikisini de ayrıntılı yazacağım.



Gratis'ten indirimde aldığım bir diğer saç ürünü de Revox'un saç kremi markadan genel olarak memnun olunca denemediğim bir ürünün aldım kullanmaya başlayınca ayrıntılı olarak bu da blogda olacak.



Makyaj ürünü pek almamaya çalıştım ama merak ettiğim şu ürünü indirimde dayanamadım aldım.
Maybelline Color Tattoo'ların mat olanlarını çok beğeniyorum elimde Creamy Beige rengi var ve çok memnunum Creme De Rose rengi gelmesini merakla beklediğim bir renkti çünkü kendisi MAC'in Paint Pot'larından Painterly'e muadil gösteriliyor.
Hafif gül kurusu rengi ve ben aldığımdan beri genel olarak tek başına kullandım eğer indirimde denk gelirseniz deneyin derim.

Bir diğer merak ettiğim ürün Golden Rose Smart Lips'lerdi bunu da indirimde 8-9 lira gibi bir fiyata bulunca merak edip aldım.
Asansörlü olmasını sevdim, yapısı da yumuşacık rengi de çok güzel ben 02 numarasını aldım çok doğal bir tonu var.

Son olarak Avon'un Mark serisinden kalem far aldım aslında limitimi doldurmak için sepete attım ama güzel bir ten rengi ve kalıcılığı baya iyi bunu da bi ara yazacağım.



Darphin ürünlerini de çok seviyorum halen daha nemlendiricisini kullanıyorum birkaç hafta önce evimin yakınındaki eczanede Darphin'in bakım günü olunca cilt bakımına davet edildim ve bu gördüğünüz Güneş Kremi kofresini aldım.
Güneş Kremi tam boy yanında seyahat boy göz kremi ve nemlendirici vardı ve fiyatı aklımda yanlış kalmadıysa 130 küsürdü.
Ben yaz-kış güneş kremi kullandığım için bir de Darphin deneyelim bakalım umarım memnun kalırım.:)



Veee gelelim bu yazının ağır toplarına Amerika siparişlerim:)
Merak ettiğim bir çok ürünü aldım tabi daha aklımın kaldığı acaba alsa mıydım dediğim ürünler yok mu var bende bu kozmetik aşkı oldukça aklımın kaldığı ürünler, markalar hiç bitmez.:D


Peter Thomas Roth'un maskelerini hem merak ediyorum hem de ülkemizde fiyatlarının oldukça yüksek olmasından dolayı hangisini önce alsam diye düşünüyordum.
Ama ABD Sephora'da maskelerin ufak boylarından oluşan seti görünce istedim içlerinde en çok hangisinden memnun kalırsam tam boyunu alırım diye düşünüyorum.



Birkaç sene önce EOS lipbalmları fazlaca popülerdi ben geçen sefer Nurdan'a sipariş etmeyi unutmuştum bu sefer bir tanecik denemek için istedim umarım övüldüğü kadar vardır.


Yabancı bloglarda en çok gördüğüm iki ürün ve tabi böyle popüler olunca ülkemizde de blogger ve İnstabloggerlar arasında alıp kullananlar oldu ve onların da olumlu yorumlarını gördükçe daha bir merak etmeye başlamıştım.
Hem CC Kremin hem Kapatıcının en açık renkleri istemiştim henüz kullanmadım ama elimin üzerinde denediğim kadarıyla renkler tam oldu.
Her ikisini de kullanınca hem burada hem de İnstagram hesabımda yazacağım.



Benim için alışverişin yıldızı gördüğünüz bu palet oldu.
Geçen sene ABH Mario Paleti alınca Modern Renaissance palette gözüm vardı ve bu senede Modern Renaissance'a kavuştum.
Kıyıp kullanınca ayrıntılı bir şekilde yazacağım bu arada Sephora Kat Von D, Huda Beauty markaları getirince ABH acaba 2018'de gelir mi diye ümitlenmeye başladım inşallah gelir çünkü bu markanın diğer ürünlerini de aşırı merak etmekteyim.

İşte benim Ekim ayı boyunca aldığım ürünler böyleydi Kasım ve Aralık aylarında koleksiyonlara ve indirimlere direnebildiğim kadar direnmeye çalışıcim.:D





10 yorum:

  1. Ya özellikle Amerika alışverişin harika olmuş Ayşe! Sende It CC Cream'i görünce ben de elimdeki testerı hatırlayıp kullandım geçen hafta... ya gerçekten çok çok güzel bir ürün o! Hemen ben de Banu'ya sipariş verdim!! ABH palet gerçekten harika ama 4234305923094. kızıl tonlu paletimi almamak için bakmıyorum kendisine ahaha :))) Güle güle kullan hepsini, öperim!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. CC Krem gerçekten güzel bunu beğenince İt Cosmetics'in Concealer'ını merak etmeye başladım.:)
      Kızıl tonlu farlarım az hatta MAC'ten veya İnglot'tan kızıl tonlu far almayı bile düşünüyorum ama bi yandan da aklım Naked Heat palette kaldı.:D
      Sağol tatlım:)

      Sil
  2. Güle gule kullan bebişim darphının bende denemek istiyorum tonik lazım belki alırım tonıgınde bana uyanı var ise.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sağol canım, Darphin'in her cilt tipine göre toniği var benimki bitmek üzere baya memnun kaldım.

      Sil
  3. Darphin güneş kremi kesinlikle favorim! Eos 'ları benim kuru dudaklarımda ben pek sevemedim,o muhteşem nemlendirme olmadı sanki. :/
    Tarte ve It CC benim favorim oldu yazıda! Kesinlikle ilk fırsatta ikisinin siparişini vereceğim , güle güle kullan <3

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Darphin güneş kreminden memnun olan birini görmek güzel:)
      Eos'u açtım ama şimdilik daha pek birşey anlamadım havalar soğusun bakalım performansını göreceğim.
      Sağol canım:)

      Sil
  4. Hepsi harika görünüyor 👄 güzel günlerde kullan canım 😙

    YanıtlaSil
  5. hepsi de ayrı ayrı çok güzel yorumlarını bekliyorum özellikle de palet ve cc kremi :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kullandıkça hepsini yazacacağım, sağol tatlım:)

      Sil