14 Haziran 2017 Çarşamba

İnstitut Esthederm


İnstitut Esthederm Fransız eczacı ve biyolog Jean-Noel Thorel tarafından kurulmuştur. Türkçe İnstitut öğrenim kurumu olan enstitü ve güzellik mabedi anlamlarındadır. Esthe Türkçe de estetik, Derm ise genç bir görünüm elde etmek için ilgi alanı olan cilt katmanı ve dermatoloji anlamlarına gelmektedir. İnstitut Esthederm sağlık, güzellik ve estetik konularının hepsine birden eğilerek ve araştırmalarını bu doğrultuda devam ettirmektedir. Firma güneşe karşı bakım, yaşlanma karşıtı ürünler ve akne leke gibi cilt sorunlarına yönelik birçok ürün sunmakta ve çalışma yapmaktadır. İnstitut Esthederm’in önceliği formüllerin her aşamasında cildin doğal özelliklerini koruyarak cilde herhangi bir zarar vermeden kullanım sunabilmektir. Ürünlerin içerisinde kullanılan aktifleri yüksek derecede güvenli ve etkili olmaları nedeni ile seçen firma formül içeriklerini cildin doğal çalışma mekanizmasını etkilemeden cilde uyumlu olarak geliştirmektedir.
Instıtut Esthederm estetik olgusunu gerçekleştirirken biyoloji ve teknoloji eşliğinde ilerleyen bir firmadır. Kurucusu olan Jean Noel Thorel firmaya ait birçok yüz ve vücut bakımı geliştirerek patent ve teknolojik çalışmalar konusunda değerli adımları ile firmaya katkılarda bulunmuştur. Esthederm’in önceliği cildi koruyarak sorunlara kalıcı çözümler sunabilmektir. Dermokozmetik dünyasında emin adımlarla ilerleyen firmanın başarısı cilde ilk önce saygı duyulmalıdır felsefesine dayanmaktadır diyebiliriz. Cildi içinde bulunulan çevresel faktörlere ve dış etkenlere göre değerlendiren firma bu bağlamda formüller geliştiriyor. Cilt bakımının önceliği olarak cilt sağlığına dikkat çekiliyor. Sağlığı korunan cildin tedavilere de olumlu yanıt vereceği öngörülüyor. Sağlığını önemsemeyip sadece bakım uygulanan cildinizden ise sonuç alamayacağınız düşünülüyor. Ürünler cilt yapılarına göre, yaşam koşullara göre ve genetik özelliklere göre araştırılarak uyumlu bir yapıda geliştiriliyor. Institut Esthederm ürünlerinin amacı tam anlamı ile kullanıcının gereksinimlerini giderebilmek ve güvenli bir kullanım sağlayabilmektir.
Marka olarak yüz bakımı, yaşlanma karşıtı bakım, güneş karşıtı bakım ve moleküler bakım alanlarında çalışmalar gerçekleştiren firma kullanıcı memnuniyetine dayalı yenilikler yapmaktadır. Dünyanın birçok farklı konumunda ulaşım sağlanabilen ürünler için alınan olumlu tepkiler firmanın başarısını kanıtlar niteliktedir. Cildin vücudun en kıymetli parçalarından biri olduğunu ve yapı olarak herkeste farklılıklar gösterdiğini söyleyebiliriz. Bu farklılıklardan yola çıkarak tasarlanan ürünler ile firma cildinize uyum sağlayabilme hedefini yürütmektedir. Ürünleri farklı kılan özellikler patentlerin kendilerine özel olması ve cilt sağlığını ön planda tutmalarıdır. Cilde tamamlayıcı ve koruyucu bir etki yapmayı hedeflemektedirler. Cilt sağlığını ve güzelliğini hedefleyerek oluşturulan ürünler kullanıcıya kendisine has bir bakım uygulaması imkânı sunmaktadır. Cildinizin ihtiyaçlarını karşılamanızı ve daha sağlıklı bir yapıya kavuşturmanızı düşünerek ortaya çıkarılan ürünler her geçen gün yenilenmektedir. Dermokozmetik alanında öncülük ederek tasarlanan ürünler oldukça talep görmekte ve kullanıcılardan tam not almaktadır.
Firma yüz bakımı, gençlik bakımı, güneş bakımı ve moleküler bakım olmak üzere ürünlerini kategorize etmekte ve farklı çözümler sunmaktadır.
Esthederm çevreye duyarlı ve zararsız bir şekilde üretim gerçekleştirmekte ve hayvan haklarına saygı duyarak çalışmalarını sürdürmektedir. Klinik testler uzmanlar tarafından yapılarak onaylanmaktadır. Çevre dostu ürünler hiçbir çevre sorununa sebebiyet vermeden oluşturulmaktadır. Firma kullanıcıların memnuniyetini dikkate alarak gelen talepler yönünde araştırmalarını sürdürmekte ve çözümler üretmektedir. Uygulamaya sunulan ürünler büyük bir titizlikle hazırlanmakta ve cilde uyum sağlayacak şekilde formüle edilmektedir. Formüllerin içeriğinde yer alan tüm bileşenler uzmanlar tarafından tek tek test edilerek seçilmektedir. Özenli araştırmalar sonucunda ortaya çıkan ürünler cildi koruma altına almak için gereksinim duyulan bakımı sağlamayı hedeflemektedir.
Instute Esthederm olarak çalışmalar her yeni gün ilerletilmekte ve cilde dost formüller geliştirilmektedir. 

1 yorum: