12 Haziran 2017 Pazartesi

Bioderma Ürünleri



Bioderma 1970’lerden beri biyolojiden aldığı güç ile dermokozmetik ürünler geliştiren ünlü bir markadır. Özellikle geliştirdiği dermokozmetik ürünlerinde sağlıklı cilt, biyolojik mimetizm ve dermatolojik güven ilkelerini benimsemektedir. Bu kapsam da Bioderma laboratuvarlarında yapılan tüm çalışmalar sağlıklı bir cilt yapısı, hücreleri ve ayrıca dengesizlikleri gidermek üzerinde odaklanmıştır. Bioderma anlayışına göre her cilt tipi kendine özgü bir dile sahiptir ve Bioderma da yaptığı çalışmalar ile bunu anlamaya çalışır. Bu ilkeler ve anlayış ile Bioderma ürünleri 90’dan fazla ülkede Avrupa, Asya, Kuzey ve Güney Amerika, Afrika, Orta Doğu ve Okyanusya da satışa sunulmaktadır.
Cildimiz çevresel birçok faktör ve değişikliğe karşı dengesini kaybedebilir ve buna bağlı reaksiyon gösterebilir.  Bu sebeple hastalık, kullanılan ilaçlar, yaşlanma, değişen hava koşulları gibi birçok faktör cilt dengesi üzerinde olumsuz etkiye sebep olur. Bioderma yaklaşımı ise bozulan cilt dengesini cildin doğal kaynaklarının direnmesi ve sağlıklı ciltte bulunan normal fonksiyonlarına geri dönmesi için reaktive edilmesini içerir. Cilde %100 saygı ilkesini benimseyen Bioderma ürünleri içerisinde bulundurduğu doğal içerikler ile cildin doğal biyolojik metabolizması gibi davranır. Bioderma ürünleri formüllerinde ciltte doğal olarak bulunan molekülleri kullanarak elde edilen en saf bileşenleri bulundurur. Tamamen doğal ve cildin doğal yapısı içerisindeki bileşenler kullanılarak geliştirilen ürünleri ile Bioderma cildin doğal dengesinin kazanılmasını, doğal süreçlerinin korunmasını, aktive edilmesini veya restore edilmesini sağlar.
Uluslararası merkezi Lyon Fransa’da bulunan Bioderma her zaman laboratuvarlarında araştırma ve geliştirme üzerine gerekli çabayı gösterir. Biyoloji ve dermatoloji alanında bilimsel gelişmelerin öncüsü olmayı hedefleyen Bioderma ürün geliştirmenin her aşamasında araştırmacı, bilim adamı ve hekimler ile iş birliği içindedir. Cilt yapısının nasıl çalıştığı üzerine yaptığı çalışmalar doğrultusunda elde ettiği bilgiler ile cilt dengesini geri kazanmaya ve korumaya çalışır. Bunun yanında BİODERMA cömertlik, dayanışma ve paylaşım ilkeleri kapsamında da 2009’dan bu yana sosyal sorumluluk bilinci kapsamında bir dizi misyon gerçekleştirmiş ve gerçekleştirmektedir.
Bioderma firmasının yetmişli yıllara dayanan dermatoloji alanındaki uzmanlığı sonucunda edindiği en önemli yaklaşım cilde özel biyolojik çözüm anlayışıdır. Bu anlayış kapsamında yıllardır tamamen doğal ve cildin biyolojik dengesini güçlendirmeyi amaçlayan herhangi bir kimyasal madde içermeyen ürünleri ile her cilt tipine özgü çözümler getirmektedir. Bu kapsamda Bioderma her cilt tipi ve sorunu için özel olarak ürün serileri oluşturmuştur. Kısaca bu serilerden bahsetmek gerekirse BİODERMA SENSIBIO özellikle kızarıklık sorunu yaşayan hassas ciltler içindir. BİODERMA HYDRABIO nem dengesi bozulmuş nemsiz ciltler içindir. BİODERMA ATODERM çok kuru ve ileri kuruluk yaşayan ciltler içindir. Fluid activ patentine sahip BİODERMA SEBIUM karma ve yağlı cilt tiplerinde yaşanan sebum dengesi bozukluğu ciltler içindir. BİODERMA NODE saç ve saç derisi içindir. Ekstra güvenlikli BİODERMA ABCDERM hassas bebek ciltleri, BİODERMAPHOTODERM güneş ışıklarının yaydığı zararlı UV ışınlarına karşı, BİODERMA WHITE OBJECTIVE leke problemi yaşayan hassas ciltler ve BİODERMA CICABIO da hasar görmüş veya tahriş olmuş ciltler için bakım ve temizlik ürünleri içerirler. Cilt sorunları kadar soruna ve cilde uygun ürününün kullanılması da istenilen sonucu almak için son derece önemlidir. Özellikle kullanılan bilinçsiz ve yanlış ürünler sonucu cilt sağlığının kazanılmamasının yanında cilt ve vücut sağlığı üzerinde olumsuz sonuçlar da oluşabilir. Bu seriler sayesinde cilt tipine uygun çözümler sunmak ve müşterilerin ürünleri kolay bulması hedeflenmektedir. Bioderma firmasının yıllara dayanan dermatoloji alanındaki uzmanlığı ile üretilen bu seriler cildinize ve size hak ettiğiniz değeri vererek istediğiniz etkili sonuçları almanızı sağlarlar.

Bioderma ürünlerini narecza.com dan indirimle satın alabilirsiniz.

2 yorum:

  1. Whatsaptaki listeye göre takibe almadıklarımı takibe alıyorum.Tabi ki sizi de takibe aldım :) Sevgilerimle :))

    YanıtlaSil
  2. Bioderma ürünlerini seviyorum :)

    YanıtlaSil