1 Mart 2017 Çarşamba

LR Colours Krem Fondöten


LR markası son zamanlarda adını sıkça duyduğum ama ürünlerini hiç denemediğim bir markaydı.
Bu fondöteni de bana İnstagram'da beni takip eden LR temsilcisi sevgili Ozgenefe hediye olarak göndermişti ama ben hastalıklarla uğraşırken bir türlü fırsat bulup bu ürünü yazamadım.
Plastik, şeffaf, pompalı bir ambalajda satılıyor açıkcası ambalajının şeffaf olması bir artı çünkü içerisinde ne kadar ürün kaldığını görebiliyorsunuz.
Kuru ve normal ciltlere göre bir fondöten, 12 saat kalıcılık vaad ediyor, 6 renk seçeneği mevcut bana gelen en açık renk amma velakin 2 ton kadar koyu geldiği için mecburen renk açıcı bir ürün ile karıştırıp kullandım.
Tamamen krem yapıya sahip ama cilde çok kolay bir şekilde yediriliyor ve sonrasında ciltte kadife bir duruşu var ki bu çok hoşuma gitti.


Mat bir bitişi var yani öyle parlak duran fondötenlerden değil daha doğal duruyor diyebilirim.
Kapatıcılığı ortanın üzerinde yani benim gibi cildinde kapatılacak leke vs. fazla olmayan birisi için fazlasıyla tatmin edici bir kapatıcılığı var.
Ben bu ürünü hem fırça ile hem sünger ile uyguladım en iyi sonucu sünger ile aldım çünkü kremsi yapısından dolayı fırça ile yüzde biraz iz bırakabiliyor veya elle de uygulayabilirsiniz o zaman da ortaya iyi bir sonuç çıkıyor.
Bitişi mat ama ciltte maske gibi durmuyor, ağırlık yapmıyor ayrıca vaad ettiği gibi tam 12 saat olmasa da 8-10 saat arası ciltte kalıyor.
Hatta bu fondötenin bir de yağlı ciltlere göre olanı var.

Eğer ki kapatıcılığı iyi olan, ciltte doğal duran, kalıcılığı da tatmin edici olan bir fondöten arıyorsanız LR ürünlerine bakabilirsiniz.
LR ürünlerini uygun fiyata denemek veya bilgi almak için İnstagram'dan sevgili @ozgenefee ile iletişeme geçebilirsiniz.


MorMenekşeBlog İnstagram

2 yorum:

  1. LR ürünlerini severek kullanıyorum ama bunu denemedim

    YanıtlaSil
  2. Daha önce denemeyip merak ettiğim ürünlerdendi. Bilgi için teşekkür ediyorum 💕

    YanıtlaSil