2 Mart 2017 Perşembe

Maybelline Color Tattoo Creamy Mattes Göz Farı - Creme De Nude



Maybelline'in en sevilen ürünlerinin başında hiç şüphesiz Color Tattoo Krem Farları geliyordur.
Malesef ülkemize her rengi her çeşidi gelmiyor en son bu mat seri gelmişti ki onunda malesef gelmeyen renkler var.
Creme De Nude rengini MAC'in Paint Pot'larından Soft Ochre'ye muadil gösteriliyor olunca bende meraktan almıştım.
Tamamen mat, tok yapılı bir ürün diğer Color Tattoo'lara nazaran uygulaması biraz daha zor.


Ve bence bu mat seri MAC Paint Pot'lara nazaran daha sert yapıdalar yani bence yapı olarak Paint Pot'lara birebir muadil diyemem.
Creme de Nude tam bir baz rengi pek tek başına kullanmalık değil ama göz kapağının rengini çok güzel bir şekilde eşitliyor ve üzerine far gayet iyi bir şekilde uygulanıyor.
Kalıcılığı oldukça iyi, üzerine sürülen farı çok güzel bir şekilde tutuyor ve mat olmasından dolayı da üzerine ister mat ister ışıltılı far rahatça sürülebiliniyor.


Göz kapağınızın rengini eşitleyecek ve farlarınızın altına baz olacak bir ürün arıyorsanız vede fiyatu uygun olsun diyorsanız bu ürüne bakabilirsiniz.
Far bazı olarak piyasada çok daha başarılı ürünler mevcut ama yinede üstüne far sürüldüğü zaman günü kurtarıyor diyebilirim.

İndirimsiz fiyatı 20-25 TL civarında olması lazım ama Rossmann, Gratis vb. kozmetik marketlerde %50 indirimle çok daha uyguna alabilirsiniz.



1 yorum:

  1. Benim gibi göz makyajında mutlaka zemin kullananlar için sanıyorum olması gereken bir ürün. Kadınlar günü indiriminden bakayım. Teşekkürler:)

    YanıtlaSil