19 Ocak 2015 Pazartesi

The Balm Mont Balm Palet

 
 
The Balm'ın hem ambalajlarını hem de ürünlerin kalitesini çok seviyorum ve sanırım sevmeyen de yok gibi birşeydir.
Mont Balm tam benlik bir palet daha doğrusu dörtlü far diğer kocaman paletlerine aşinaydık ama bu dörtlü paleti çıktığı gibi indirimde bulunca almadan edemedim.
Çünkü içinde ki dört renkte sevdiğim tonlar hem tek başına hem de hepsini harmanlayarak çok güzel gölgeli makyaj yapılabiliniyor.
 
 
Yapıları klasik The Balm farlar gibi yumuşacık, hafiften tozutma sorunu var ama asla rahatsız edici boyutta değil.
Paletin içerisinde ki dört fardan 3'ü hafif ışıltılı ama asla simli değil.
 
Zermatt: Işıltılı, koyu gri tam kışlık bir renk ama içerisinde ki ışıltılar çok aşırı değil ve palette ki rengini ilk sürüşte vermeyen tek far ama ben yinede duruşunu çok seviyorum.
Aspen: Bu paleti alma sebebim diyebilirim hafif ışıltılı, soğuk bir bordo ve hem tek başına hem başka renklerle gölge yaparak kullanıldığında ortaya çok hoş bir görüntü çıkıyor.
Ayrıca yapısı Zermatt'a nazaran yumuşacık rengini tek seferde hemencik veriyor.
Whistler: Açık kahve-şampanya karışımı, ışıltılı bir far bu da rengini kolayca veriyor, yapısı gayet iyi tek başına bile kullanıldığında çok hoş duruyor.
Cortina: Palette ki tek mat far hoş bir bej tonu ve bence paletin joker rengi özellikle kaş altını aydınlatmakta sıkça kullanıyorum.
Yapısı yumuşacık, pigmentasyonları da gayet iyi diyebilirim aynı şekilde kalıcılığı da tatmin edici ama baz ile kullandığınız hem renkler daha çok ortaya çıkıyor hem de kalıcılığı daha bir artıyor.
 
 
Resimde bazsız olarak tek seferde sürdüğüm halidir...
 
Bu güzel paletin satış fiyatı 33 lira ama ben Gratis'in yılbaşı indiriminde %40 indirimle 19.90'a aldım ki farların kalitesini düşününce 19.90 çok iyi bir fiyat diyebilirim.
 
Eğer ki bu tonlarda makyaj yapmayı seviyorsanız Gratis indirimlerinde bu paleti kaçırmayın derim.:)
 
 
 
 

3 yorum:

  1. Balm'ın ambalajlamasını çok seviyorum da renk konusunda hiç innovatif değiller. İndir kaldır aynı renkler, o çok can sıkıcı :/

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ambalajlar cidden şahane ama renk konusunda katılıyorum ama bu palette ki renklere ayrı bir kanım ısındı.:)

      Sil
  2. Merhaba, The Balm'ın ürünlerini ben de severek kullanıyorum.Takipteyim, bana da beklerim ;)

    YanıtlaSil