6 Ocak 2015 Salı

ELCA Store'dan Aldıklarım

Bir çok blogda zaman zaman görmüşünüzdür Maslak Sun Plaza'da Elca diye bir yer var tabi burasını daha çok sıkı kozmetik bloğu takipçileri ve kozmetik tutkunları biliyor yani İstanbul'da herkesin bildiği, tıklım tıklım olan bir yer değil en azından ben her iki gidişimde de sakin bir ortamla karşılaştımı söyleyebilirim.
Nedir bu Elca derseniz Estee Lauder Company Store yani MAC, Estee Lauder, Darphin, Clinique, Bobbi Brown, Jo Malone, Tom Ford, DKNY ürünlerini çok uyguna bulabileceğimiz bir nevi outlet mağaza diyebilirim.
Stok fazlası, koleksiyon ürünü veya iade olarak gelmiş ürünlerin toplandığı yer ve ne yazık ki Türkiye'de sadece İstanbul'da ve İstanbul'da da sadece Maslak Sun Plaza'da bulunuyor.
Evime oldukça uzak olan ve sadece hafta içi saat 17:00'ye kadar açık olan ELCA'ya en son 2 sene önce gitmiştim.
Geçen gün yolum o taraflara düşünce ne var ne yok bakmak istedim ve iyi ki gitmişim şansıma dolu raflarla karşılaştım.
MAC'in genelde koleksiyon ürünleri bulunuyor ama diğer markaların halen daha satışta olan ürünlerini bulmak mümkün oluyor.
Uzun bir girizgahtan sonra işte aldıklarım:)

 
 
MAC'in Osbourne koleksiyonundan ve Alluring Aquatic koleksiyonundan birkaç parça ürün vardı ama Clinique, Estee Lauder, Bobbi Brown ürünleri oldukça fazlaydı, çok çeşit vardı benim tercihim Estee Lauder ve Darphin'den yana oldu MAC'ten de sadece tek parça ürün aldım.
 
Estee Lauder'in 5'li far paletlerinden Velvet Orchids rengine resmen vuruldum ve 49 liralık fiyatını görünce almadan edemedim.
Normalde 145 lira olan bu paleti 49 liraya almak pek bir güzel oldu.:)
Yine Estee Lauder'dan Double Wear göz kalemlerinden Black Plum rengini aldım normalde 89 lira olan Double Wear göz kalemini 44 liraya aldım ve rengi çok güzel bir mor tonu sanırım benim mor rengine olan aşkım hiç bitmeyecek.:)
Darphin ürünlerini görünce aklımda yokken nem serumunu aldım çünkü 185 liralık serum 99 lira olunca ve ihtiyacım olan hatta Kiehl's'ten almayı düşündüğüm bir üründü ama çok daha uyguna Darphin'i bulunca kaçırmak istemedim.
 
 Ve son olarak MAC'in Alluring Aquatic koleksiyonundan tekli far aldım şahane bir yeşil tonu ve bu renkte çok farım olmadığından hatta bu tonda hiç yok ve fiyatı da 18 lira olunca Legendary Lure isimli farı aldım.
Bu far koleksiyon mağazalardayken 57 liraydı ve ben bu koleksiyona mağazada hiç bakmamıştım çünkü tekli bir far için 57 lira vermek oldukça fazla ve gereksiz olacaktı ama 18 liraya bulunca aldım.:)
Yapısı yumuşacık, rengini kolayca veriyor ve içerisinde abartılı olmayan ışıltıları var yazısını ayrıntılı olarak bloğumda yazmayacağım için bu yazının içerisine swatchını da ekliyorum.
 
 
 
İşte benim Elca'dan aldıklarım bunlardı eğer İstanbul'daysanız veya zaman zaman İstanbul'a geliyorsanız Elca'ya gitmenizi kesinlikle tavsiye ederim.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

10 yorum:

  1. Bu Elca alışverişleri bir İzmir'li olarak en kıskandığım postlar

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Umarım bir gün yolun İstanbul'a düşer ve sende Elca'yı talan edersin.:))

      Sil
  2. Çok iyi fiyatlara almışsın. Bir dahaki İstanbul seyahatimde bende bir uğrasam ne güzel olcak. :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İnşallah şansına güzel ürünler denk gelir.:)

      Sil
  3. bildiğim kadarıyla Elca asıl merkezi ümraniye'de.ben mi yanlış biliyorum acaba, bir tek maslakta demişsinizde?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Benim de bildiğim kadarıyla Ümraniye ama orada böyle bir outlet mağaza yok zaten orası şirket Maslak Sun Plaza'da ki Elca küçücük bir mağaza yani bir çok markanın outlet mağazası gibi düşünün.
      Hem orada çalışanlar hem de bir çok blogda tek bir outlet olduğu ve o da Maslak'ta ki olduğu söylendiği, yazıldığı için bende bildiğimi yazdım.

      Sil
  4. Farın rengi gerçekten çok güzel,en kısa zamanda bende gideceğim.Güle güle kullanın:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sağol canım, umarım gittiğin zaman güzel şeyler bulursun.:)

      Sil
  5. Ben de kiehls ile darphane Arasında kaldım. Nasıl memnun musunuz? Gül'e Gül'e kullanın hepsini

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Darphin serumdan şimdilik çok memnunum daha önce Kiehl's ürünleri kullandım halen daha kullandıklarım var ama serumlarını hiç denemedim o yüzden bir kıyas yapamayacağım.
      Teşekkürler.:)

      Sil