21 Nisan 2014 Pazartesi

Oriflame The One Colour Impact Krem Göz Farları

 
 
 
 
Oriflame'in Nisan aynı kataloğunda yeni satışa sunulan krem farları görünce dayanamayıp Beige Pearl ve Intense Plum renklerini aldım.
Farlar 4 gram ve cam kavanozda satışa sunulmuş.
Açıkcası alırken öyle pek bir beklentim yoktu hatta elime ulaşıp ilk sürdüğüm anda kesin 1 saat sonra göz kapağımda çizgi çizgi olurlar dedim.
Çünkü yapıları biraz yağlı olduğu için böyle düşünmüştüm ama bu krem farlar beni yanılttı.
Evet yapıları hafif yağlı ama sürdükten kısa bir süre sonra hafif pudramsı, normal toz farlar gibi olup hemen sabitleniyor.
Ben solda ki Beige Pearl rengini tam 8 saat boyunca silmeden denedim ve bu süre boyunca asla birikme, çizgilenme yapmadı ve herhangi bir silinme durumu da olmadı.
Solda ki İntense Plum rengini ise 6 saat kadar denedim aynı şekilde onda da herhangi bir çizgi çizgi olma durumu, silikleşme durumu olmadı.
Tabi ben bunları far bazı olmadan denedim bir de far bazı ile mor rengi denediğimde rengi daha bir canlı oldu ama kalıcılığı zaten olan bir ürün olduğu için bazla da yine kalıcıydı.
Hemen hatırlatmamda fayda var benim göz kapaklarım aşırı yağlı değil sadece yaz aylarında far bazını daha sık kullanan biriyim eğer göz kapaklarınız fazlaca yağlıysa bu farları baz ile kullanırsanız eminim çok daha memnun kalırsınız.
 
 
Beige Pearl, İntense Plum
 
Beige Pearl'ün içerisinde hafif ışıltıları var şampanya rengine benzeyen bir renk olduğu için hem tek başına hemde mat farlarla kullanıma uygun.
İntense Plum ise koyu, şahane bir mor bunun içerisinde herhangi bir sim, ışıltı yok hem günlük hemde gece makyajında kullanılabilinir.
 
Bir sonra ki indirimde denk geldiğim birkaç rengini daha almayı düşünüyorum.
Krem farların indirimsiz satış fiyatı 21.90 fakat nisan ayı kataloğunda 12.90'a alabilirsiniz ben bir de temsilci olunca biraz daha uyguna almış oldum.
 
 
 
 

13 yorum:

  1. Ben de siparis verdim . Onumuzdeki hafta gelir herhalde. Cok merak ediyorum hepsini. Beige pearl rengini istedim ama aklimda 2. Siradaki renk de kaldi smdi :))

    YanıtlaSil
  2. Benimde aklımda lacivert, kahverengi kaldı artık o da bir başka indirimde alınacak.:)

    YanıtlaSil
  3. Güle güle kullan Melal'cim.Bu farlarla ilgili yorumunu merak ediyordum.Tekrardan bakmalıyım bende renk kartelasına :)

    YanıtlaSil
  4. Güle güle kullan canım =) Bende çok merak ettim bu farları aklımda bir rengi kaldı alsam mı diye düşünüyorum hala =)

    YanıtlaSil
  5. Sağol Filiz'cim, Maybelline Color Tattoo kadar olmasa da en az onun kadar iyi bir ürün denemeye değer.:)

    YanıtlaSil
  6. Ceyda'cım ben aldıklarımdan özellikle mor renginden çok memnun kaldım beige rengin benzeri olarak elimde MAC'in paint pot'u var o yüzden moru daha bir sevdim.
    Umarım diğer renkleri de yapı olarak aynıdır ve alırsan sende beğenirsin.

    YanıtlaSil
  7. güle güle kullan canım beım :D

    YanıtlaSil
  8. Merhaba,
    Krem farlar hakkında seninle aynı düşünceleri paylaşıyorum, sanki göz kapağımda kalıntılar bırakacakmış gibi geliyor. Denemeden bilemeyiz değil mi?
    Blogunu takibe aldım bana da beklerim. Sevgilerle...
    www.neclasolen.com

    YanıtlaSil
  9. Beige Pearl'ün rengi çok güzelmiş. Intense Plum'ı da sevdim aslında! Oriflame iyi iş çıkarmış bence :) Güle güle kullan!

    YanıtlaSil
  10. Necla'cım bazı markaların krem farları fiyatını hak etmiyor kimisi ise fiyatının çok üstünde performans sergileyip şaşırtıyor ama krem farları kullanması çok pratik olduğundan kendilerini pek bir seviyorum.:)
    Bloguna geleceğim sanım:)

    YanıtlaSil
  11. Başak'cım renk skalasında çok güzel kahverengi, lacivert, yeşil tonları var onlarda da aklım kalmadı değil.:) Sağol tatlım:)

    YanıtlaSil