22 Nisan 2014 Salı

Minik Bir Gratis Alışverişi

 
19 Nisan Cumartesi günü Gratis'te tüm şampuan ve saç bakım ürünlerinde %40 indirim vardı.
Telefonumda bilgi mesajını görünce soluğu Gratis'te aldım ve hem memnun kaldığım bir ürünü hemde merak ettiğim bir ürünü %40 indirimle oldukça iyi bir fiyata almış oldum.
 
John Frieda'nın Frizz-Ease saç bakım maskesini yeni bitirdim ve memnun kaldığım bir üründü %40 indirimle 15.90 bir fiyata inince kaçırmadım hemen yeniden aldım.
Toni&Guy markasının şu zamana kadar hiç bir ürününü kullanmadım ama bu maskesini merak edip aldım 40 liradan 24 liraya düşmüştü markanın normal fiyatlarını düşününce uygun geldi inşallah memnun kalırım.
 
Gratis'in zaman zaman yaptığı bu güzel indirimleri takip etmekte fayda var umarım Gratis en kısa zamanda yeni satışa sunulan Real Techniques fırçalarda da güzel bir indirim yaparak yine gönlümüzü feth eder.:)
 
 
 

8 yorum:

  1. Guzel gunlerde kullan:) Maske olarak Selective Potek Ammino Keratin'i oneririm. Harika bir maske. Eskiden sadece kuafor malzemeleri satan yerlerde vardı. Artık Gratislerde de var :))

    YanıtlaSil
  2. Güle güle kullan hepsini :)

    YanıtlaSil
  3. Sağol Balböceğim:) dediğin markayı hiç duymadım Gratis'e gittiğimde bir bakayım olumlu yorumu olan bir ürünü denemek lazım.:)

    YanıtlaSil
  4. ıyı gunlerde kullan blogumda cekılsım avr beklerım sevgıler

    YanıtlaSil
  5. hayırlı olsun tatlışkom, indirimlerden önce yapası geliyor insanın alışveriş cılgınlar gibi :))

    YanıtlaSil
  6. Sağol tatlım valla indirim görünce dayanamıyorum ama kendimi frenleyip sadece ihtiyaçları alıyorum.:))

    YanıtlaSil