14 Nisan 2014 Pazartesi

En Sevdiğim Uygun Fiyatlı Ürünler

Kullandığım ürünler içerisinde hem fiyatı uygun olup hemde çok severek kullandığım ürünleri bir yazıda toplamak istedim.


 
Elimin sık gittiği, iyi ki almışım dediğim, fiyatına oranla performansı çok iyi olan ürünler işte bunlar hele bir de %50 indirimde alındı mı daha bir şahane oluyor.:)
 
 
The Balm'ın aslında 3 tane paletine sahibim ama en sık ve severek bu ikisini kullandığım için Balm Jovi ve Nude Tude paletleri ekledim.
Avon'un ikili farının Warm Cashmere rengini OjemRujumRimelim sayesinde keşfetmiştim ve iyi ki almışım dediğim, sıkça kullandığım farlardan oldu.
Ve tabi vazgeçilmezim Maybelline Color Tattoo bende 2 rengi mevcut diğer rengi Metallic Pomegranate ama ülkemizde bu rengi olmadığı için bu yazıya eklemedim yoksa onu da çok severek kullanıyorum.
Rimmel London Scandal Eyes likit farda fiyatına göre çok iyi bir ürün güzel bir indirimde alınası ürünlerden.
Maybelline'in jel eyelinerı da fiyatına göre performansı çok iyi olanlardan bende tek rengi var ama jel eyeliner sık kullanıyorsanız Maybelline'yi deneyin derim.
 
 
 
Rimmel London'un Match Perfection kapatıcısı eğer çok yoğun göz morluğunuz yoksa gayet güzel bir kapatıcılığa sahip ayrıca göz çevresine hoş bir aydınlık veriyor.
The Balm'ın far bazı ise gayet iyi performans göstermesiyle indirimde mutlaka alınacakların başında geliyor.
Uygun fiyatlı ama performansı yüksek bir far bazı arıyorsanız The Balm'a bakmakta fayda var.:)
 
 
Avon'un göz kalemlerinden özellikle supershock ve glimmersticks serisinden çok memnunum ayrıca çift uçlu kalemleri de gayet iyi genelde onları da far olarak kullanıyorum.
Rimmel London Exaggerate Waterproof Göz Kalemi'de göz içinde akmayan, oldukça kalıcı bir göz kalemi aynı şekilde yine Rimmel London'un Scandal Eyes serisinin jumbo göz kalemleri de hem kalıcı hemde yapıları çok güzel.
 
 
Elimde bu aralar iki tane Avon'un rimeli var Supershock Max ortalama bir rimel ama Luxe serisinin rimelinin performansından çok memnunum.
Luxe rimeli 2. alışım bitince yine kahverengisinden alacağım.
 
 
Severek kullandığım uygun fiyatlı ten ürünü Avon'un CC Kremi hem yapısından hem duruşundan çok memnunum.
Pek fazla aydınlatıcı kullanan biri değilim ama aydınlatıcı kullanacağım zamanda Essence'nin Beauty Beats koleksiyonundan aldığım aydınlatıcıyı kullanıyorum.
Essence zaman zaman güzel koleksiyonlar çıkarıyor ve bu koleksiyonlarda çok güzel aydınlatıcılar yer alıyor.
Yani Essence'nin koleksiyonlarını takip etmekte fayda var.
Bir diğer uygun fiyatlı olan ve severek kullandığım aydınlatıcı ise The Balm'ın Mary Lou'su ben Balm Jovi paletin içerisinde yer alan minnak Mary Lou'yu kullanıyorum ama olur da bitirebilirsem bir gün normal boyunu almak istiyorum.
Kontür'ü çok sık yapmasamda yaptığım zamanlarda kullandığım tek ürün NYX'in Taupe renkte ki allığı çok beyaz tenli olduğum için bronzerlar bende pek hoş durmuyor ama bu gri-kahve karışımı allığı çok seviyorum.
Yine NYX'in allıklarından Peach'i de severek kullanıyorum çok kalıcı olmasa da verdiği rengi, duruşunu çok seviyorum.
Ve pigmentasyonuyla, kalıcılığıyla, duruşuyla çok sevdiğim The Balm allıklarım ten rengime yakıştırdığım iki renge sahibim ve kesinlikle bir dolu yüksek fiyatlı ürüne taş çıkartıyorlar diyebilirim.
 
 
Sevdiğim uygun fiyatlı rujların başında Avon geliyor özellikle son aldığım ilk sırada yer alan Ripe Rose rengini çok sık kullanır oldum.
Hemen yanında yer alan Pout rengi de çok güzel bir pembe ve onun yanında yer alan Essence'nin 07 numaraları ruju da çok sık kullandıklarımdan, en sevdiğim doğal renkte rujlarımın başında geliyor.
L'oreal'in Caresse rujlarından sadece 1 rengine sahibim ama lilamsı, pembemsi bir renk ve tam yazlık bir ruj açıkcası pek kalıcı olmasa da kendisini seviyorum.
L'oreal Glam Shine Balmy Gloss'ların 2 rengi var ve bu kalem rujların da duruşları, kalıcılıkları gayet güzel %50 indirimde oldukça makul bir fiyata geliyor ve Clinique Chubby Stick'lerden daha iyi olduğunu düşünüyorum.
 
 
Artık ülkemizde de satılmaya başlayan Real Techniques fırçalarda fiyatlarına göre çok iyi diyebilirim.
RT'nin her fırçası MAC vb. markaların fırçalarına kafa tutar diyemem ama fiyatlarına göre performansları çok çok iyi özellikle bir fırçaya çok para veremem diyenleri RT fazlasıyla tatmin edecektir.
Bende powder brush, expert face brush, blush brush, stippling brush, setting brush ve shading brush var.
En sık kullandıklarım ise stippling brush hariç hepsi diyebilirim bir gün krem allık alırsam sanırım stippling brush'ta sık kullandığım fırçalardan olacak.:)
The Balm'ın çift taraflı far fırçası da performansı gayet iyi olanlardan eğer hem karıştırma hemde far fırçası arıyorsanız bu ikisi bir arada ama fiyatı indirimde oldukça uyguna gelen bu fırçaya bir şans verin derim.
Son fırça ise Avon'un ruj fırçası kapaklı olması ve ruju fazla emmesi, ruju gayet güzel dudağa uygulamasından dolayı kendisini pek bir seviyorum.:)
 
İşte benim sevdiğim ugyun fiyatlı ürünlerim bunlardı.
Avon'un indirimlerinde, Watsons ve Gratis'in özel günlerde yaptıkları %40, %50 indirimlerde bu markaların ürünlerine çok daha makul fiyatlara sahip olabilirsiniz.
Böylece performansı yüksek ama pahada az kozmetikleriniz olacaktır.
 
 
 
 
 
 

2 yorum:

  1. Rimmel London kapatıcı benim de favorim. Fiyatına oranla bence cok basarılı.Bu arada cok faydalı ve guzel bir yazı olmus bence :)

    YanıtlaSil
  2. Ben ikinci kez aldım bu kapatıcıdan sanırım üçüncüye de alırım.:)
    Beğendiğine sevindim canım:)

    YanıtlaSil