7 Nisan 2014 Pazartesi

Dermomarket Alışverişi

 
 
Dermomarket'ten ilk alışverişimi gerçekleştirmiş bulunmaktayım ama sanırım bu son olmayacak.
Firmanın hızlı gönderimi ve ürünlerin sağlam bir şekilde paketlendiğini görünce dermomarket.com artık sıkça alışveriş yapılacak siteler arasına girdi.
Memnun kaldığım, severek kullandığım ürünlerin küçük boylarını seyahat için aldım bir de çok merak ettiğim Nuxe şeffaf gloss'u aldım.
Kargo parası vermeyeyim diyede sepete bir adet oje attım.
Sağolsun dermomarket'te paketime deneme boy Caudalie el kremi, Bioderma Güneş Sonrası Sütü, Listerine gargara ve Dermozinc şampuan eklemiş.:)
 
Gelelim ürünlerin ne kadar sürede elime ulaştığına 2 hafta önce salı günü sabah verdiğim siparişim ertesi gün saat 3'e doğru kapımdaydı.:)
Açıkcası ben bu kadar hızlı bir şekilde gelmesini beklemiyordum tabi İstanbul'da olmamın da avantajı vardır ama daha uzak şehirlere de 1 değil de 2 günde siparişler ulaşacaktır diye düşünüyorum.
Ayrıca ödeme konusunda da bolca seçenek mevcut isterseniz kredi kartınızla tek çekimde veya taksitle, isterseniz paypal veya banka havalesiyle yada kapıda nakit veya kredi kartınızla ödeme yapabilirsiniz.
 
Blogda Bioderma Sensibio H2O'nun yazısı mevcut ama büyük boyunu uzun zamandır kullandığım Avene Termal su ve Nuxe Gloss'un yazısı en kısa sürede gelecek.
Hatta Caudalie el kremini de kullanınca mutlaka yazısını yazacağım.

1 yorum:

  1. Bioderma Sensibio H2O, Avene Termal suyu ben de çok severek kullanıyorum. Hatta bittikçe alıyorum. Nuxe lip glossun da pembesi var bende. Ona da bayılıyorum:) Sen de güle güle kullan canım:)

    YanıtlaSil