3 Nisan 2014 Perşembe

Bitenler (22)

En son Ocak ayında Bitenler yazısı yazmıştım yaklaşık 3 ay sonra yine yeni bir bitenler yazısıyla karşınızdayım.
Bu süre zarfında baya bir ürün bitirmiş olmanın rahatlığını yaşıyorum işte bitirdiğim ürünler
 
 
 
Görüldüğü üzere bir dolu ürün bitti özellikle parfüm bitirebildiğim için mutluyum 1 tane daha parfüm bitirdim mi kendimi Jo Malone veya Chanel Chance ile ödüllendireceğim.:)
Neyse gelelim ayrıntılara işte bittikçe alacaklarım ve bir daha almam dediklerim.
 
 
Oriflame Duş Jelleri: İkisinin de kokusunu çok seviyorum indirimde denk geldikçe alıyorum yine alınacaklardan.
 
Dirty Works Duş Jeli: Herhalde en beğenmediğim duş jellerinin başında gelir bir daha asla almayacağım.
 
Yves Rocher Kadife Vücut Peelingi: Memnun kaldığım bir ürün amma velakin kullanırken duşu fena halde batırıyor onun haricinde çok beğendiğim bir ürün oldu belki bir ara yine alırım.
 
Oriflame Frambuazlı Ayak Peelingi: Açıkcası Oriflame'nin en beğenmediğim ürünü oldu diyebilirim peeling olduğu bile belli olmayan kötü bir üründü.
 
Nivea Pure&Natural Deodorant ve Roll-On'lar: Alüminyum içermediği için bittikçe aldığım ürünlerden zaten 3 tane birden bitirmemden ne kadar sık kullandığım belli oluyordur.
 
Neutrogena El Kremi: Genelde Neutrogena'nın kremlerini seviyorum bu da beğendiğim bir ürün ama şimdilik yeniden almayı düşünmüyorum.
 
Oriflame El Kremi: Boyutunun ufak olmasından dolayı çantamda taşıdığım bir kremdi ve sonunda bitti bu da şimdilik yeniden almayı düşünmediklerimden.
 
 
 
Nashi Argan Yağı: Beğenerek kullandığım bir üründü şimdilik Down Under'ın Argan yağını kullandığım için almayacağım ama bir ara yeniden almak istiyorum.
 
Amway Beautycycle Nem Maskesi: Memnun kaldığım bir maskeydi ama aklımda başka ürünler olduğu için yeniden almayı pek düşünmüyorum.
 
Vichy Nem Maskesi: Bu da beğendiğim bir üründü ama yeniden almayacağım çünkü Türkiye'de satılmıyor bu yüzden yeniden alamayacağım.
 
Clinique 7 Day Scrub: Bittikçe aldığım tek peeling bu diyebilirim alternatifini çok arasamda bulamadım bu bitti ve hemen yenisi açıldı.
 
Blistex Lip Relief Cream: Kış aylarında aşırı kuru dudaklarımı şahane nemlendiren bir dudak balmıydı şimdilik elimde ki lip balm ordusunu bitirmeden almayacağım.
 
Loccitane Shea Yağlı Dudak Balmı: Güzel nemlendiren iyi bir ürün bu da şimdilik alınmayacaklardan.
 
 
 
Yves Rocher So Elixir Purple Parfüm: Çok severek kullandığım bir parfümdü 50 ml olmasından dolayı bozulmadan, ben ondan sıkılmadan bitti ve mutlaka güzel bir indirimde yeniden alacağım.
 
Cacharel Noa Parfüm: 30 ml'lik olmasından dolayı çantada taşıdığım bir parfümdü kokusuna bayıldığım parfümlerden belki bi ara yine alırım.:)
 
 
 
Sleek BB Cream: Çok severek kullandığım, ten rengime tabiri caizse cuk oturan bir üründü yeniden alabilirsem büyük ihtimal alacağım.
 
Too Faced Shadow İnsurance Far Bazı: Bugüne kadar kullandığım en iyi far bazı diyebilirim kesinlikle yeniden alınacak.
 
Clinique High İmpact Mascara: En sevdiğim rimellerden birisi bunun da yedeği var.:)
 
İşte son 3 ayda bitenler bunlardı bir sonra ki bitenler yazısına kadar umarım yine böyle bi dolu ürün bitirebilirim.
 
 
 

7 yorum:

  1. Too faced far bazını merak ettim. Elimde lorac ve urban decay in far bazları var. Ama yağlı göz kapaklarımda yetersizler. Nivea pure natural serisini çok seviyorum. Jo malone parfümleri ben de merak ediyorum. Henüz hiçbir kokusunu denemedim. Ama bir girersem de almadan çıkmam:D

    YanıtlaSil
  2. Bende Urban Decay'ın far bazını merak ediyorum bir o bir de Nars'ın bazı kaldı olur da UD bulursam bir şekilde onu alırım bulamazsam yine Too Faced alacağım.
    The Balm'ın bazı da güzel ama asla Too Faced kadar iyi değil.:)
    Jo Malone'un son çıkardığı parfümün kokusuna bayıldım Armani She baya azaldı bitsin yerine almak istediğim parfüm hazır bence bi Jo Malone'a bak kesin beğendiğin bir koku bulursun.:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bakıcam zaten Jo malone'a ama bir bakarsam kesin alırım eminim. The Balm'ı bir türlü bulamadım indirimlerden. Bu seferki anneler günü indiriminden bulmayı umut ediyorum :)

      Sil
  3. Bu yorumu katrilyon kere yazdim ama,hala bitenler yazimi yazamadim 😳 ev cop,eve donmeden yazmaliyim artik 😪

    YanıtlaSil
  4. Hahaa işin zaten en kötü yanı şu yazıyı yazmak için çöp biriktirmek ama bitenler yazısını hem yazmak güzel hemde bloglarda bitenler yazısını okumayı seviyorum.:)

    YanıtlaSil
  5. Tebrikler cnm :) bayağı bir biten urun var. Birde birsey soracagim sleek ürünlerini yurt disindanmi aliyosun

    YanıtlaSil
  6. Sağol tatlım:) evet ama internetten almamıştım İngiltere'den arkadaşıma sipariş etmiştim o getirmişti ama cloud10beauty'nin Türkiye'ye gönderimi var ve orada tüm sleek ürünlerini bulabilirsin.

    YanıtlaSil