29 Mayıs 2016 Pazar

Philips Lumea IPL Lazer Epilasyon Cihazı ile #BenimZamanim



Daha önce ilk izlenimlerimi yazmıştım 1,5 ay kadar bir süredir kullanıyor ve 4. uygulamamı da yaptığım için net fikirlerimi yazma zamandır.
Cihazın nasıl kullanıldığını vs. yazdığım için bu yazımda direkt sonuçları yazıyorum ilk yazımı okumak isterseniz tıklayın
Öncelikle çok açık bir ten rengine sahip olduğumu, alerjik ve hassas bir cildim olduğunu ve bu cihazın şu zamana kadar cildimde herhangi bir alerjik reaksiyon vs. gibi sorunlara neden olmadığını belirteyim.
En çabuk etkiyi koltuk altlarımda gördüm 3. seans sonunda neredeyse yok denecek kadar az tüy kaldı hatta 4. seansı sadece tüy olan bölgelere yaptım.


Bacaklarımda ise ilk önce yarım bacak uygulama yapmıştım o yüzden diz altımdan itibaren tüy neredeyse kalmadı ama üst bölgede 1 veya 2 seans daha yapacağım çünkü daha geç başladığım için henüz tam anlamıyla bitmedi.
Açıkcası en uzun süren bacaklar çünkü bölge büyük olduğu için tek seferde tüm bacağı yapmak biraz zor oluyor hatta şarjı bitebiliyor.
Benim için en önemlisi bikini bölgesiydi ve sonuç baya iyi yüzdeye vurursam bikini bölgesinde 4. seans sonrasında %40'lik azalma var ve açıkcası gidişattan çok memnunum.
En önemlisi de evimin rahatlığında tüylerden kurtulmak çok hoşuma gitti.:)
Çok kalın ve yoğun tüylere sahip olmadığım için sonucu daha çabuk aldığımı düşünüyorum daha kalın tüyler de bu sonuç 2-3 seans daha uzayabilir ama sonuç mutlaka güzel olacak.
4 seans sonunda tüylerim tamamen bitmedi ama özellikle koltuk altı ve bacaklarda gözle görülür ciddi oranda bir azalma var.


Yüzümde henüz denemedim zaten sadece bıyıklar için yüzümde kullanacağım ama yaz ayında olduğumuz için lekelenme olmasın diye onu kışa doğru yapmayı düşünüyorum.

Philips Lumea minimum 370 seans uygulama yapıyor ve 140.000 ışık atışı var.
Tabi ben tüyler tamamen bitse bile 2 ayda bir uygulama yapacağım.

Kısacası 2 ay gibi bir sürede tüylerimin oldukça azalması, yeniden çıkma süresinin uzamasından çok memnunum.
İnstagram'dan hem benim hem de blogger arkadaşlarımın Philips Lumea Lazer Epilasyon deneyimlerini #BenimZamanim etiketinden takip etmeyi unutmayın!


4 yorum:

  1. Ben de sonuçlardan çok çok memnun kaldım! 4. uygulamayı önümüzdeki hafta yapacağım; ama, koltuk altımda 2-3 tüy kaldı, bikini bölgesi epey azaldı. Bacaklar daha zorluyor ama oradaki gidişattan da çok memnunum! Sonbaharla birlikte kollarıma da başlayacağım. Artık hayırlısı :)) Güle güle kullanalım, öptüm!

    YanıtlaSil
  2. ben de özellikle üst bacakta çok memnun kaldım devam edeceğim uygulamaya...senin de beğenmene sevindim..

    YanıtlaSil
  3. Yanıtlar
    1. Tavsiye Kanalı tarafından denemem için gönderildi.

      Sil