27 Mayıs 2016 Cuma

Bioderma White Objective Serisi ile Lekesiz Bir Cilt



Dünyada duruşları ile çığır açan markalar var. Alanlarında ilklere imza atmakla kalmıyor, kendilerince bir de felsefe geliştiriyorlar ki o felsefe firmanın temel ilkeleri arasında yer alıyor.
Her endüstrinin kendi içinde ilkleri var. Örneğin bilgisayar deyince akla nasıl ilk Apple, bilgisayar işletim sistemi deyince Windows geliyorsa, kozmetik sektöründe de dünya çapında akla gelen ilk dermokozmetik firmalarından birisi Bioderma. Bugün yapılan araştırmalar dünyada çok satılan kozmetik ürünler arasında ilk sıralarda yer aldığını gösteriyor.

Markanın çıkış hikayesine bakacak olursak, geçmişi 1970'lere dayanıyor yani yaklaşık 47 senelik bir firma. Kurucusu aynı zamanda eczacı olan Jean-Noël Thorel. Kendisi  o dönemde radikal bir karar alarak biyolog ve dermatologlar ile görüşmeye başlıyor ve bu görüşmeler sonucunda ortaya BIODERMA çıkıyor. Markanın çıkış felsefesi sitelerinde biyolojiden güç alan dermatoloji olarak tanımlanıyor ve geçen yıllar içinde sürekli inovasyon ile yeni ürünler geliştiriliyor.
Markanın ürünlerine bakacak olursak:

·         Sensibio: Hassas ciltler için özel bir seri
·         Hydrabio: Nemsiz ciltler için
·         Atoderm: Çok kuru ve atopik ciltler için
·         Sebium: Karma ve yağlı ciltler için
·         Node: Saç ve saç derisi için
·         Abcderm: Pediatrik dermatoloji ürünleri
·         Photoderm: Güneş koruma ürünleri
·         White Objective: Cilt aydınlatma ürünleri
·         Cicabio: Cilt onarım ürünleri
·         Matricium: Hücre yenilenmesi ürünleri




Biz bu ürünler içinde size Bioderma White Objective Serum isimli üründen bahsedeceğiz. Yukarıda da temel olarak söylendiği gibi bu bir cilt aydınlatma ürünü. Yani ciltteki lekeleri çıkarmak için özel olarak üretilen bir seri.
Biraz daha detaylı bakmak gerekirse Bioderma White Objective Serum yetişkinlerin koyu renkli lekelerini gidermeleri için yüz,el  ve boyun bölgelerinde kullanabileceği bir serum olup gündüz ve gece yatarken temizlenmiş cilde uygulanması tavsiye ediliyor ve de düzenli olarak kullanılması.
Lekelerin Oluşmasının Nedenlerine Bakıldığında ise karşımıza şunlar çıkıyor.
·         Yaşlanma: Yaş ilerledikçe özellikle kırk yaşından sonra hücre yenilenmesi de durduğundan cilt üzerinde renk tonu eşitsizlikleri baş gösteriyor.
·         Güneş: Uzun süre güneşte kalma, sağlıksız güneşlenme ciltte lekelerin oluşmasının en önemli nedenlerinden
·         Sağlık Problemleri: Karaciğer vb. nedenlerde oluşan problemler ciltte leke yapabiliyor.
·         İlaç: Kullanılan kimi ilaçların yan etkileri arasında böylesi bir durum da yok değil.
İşte yukarıda belirtilen sağlık sorunu dışındaki tüm sorunlarda Bioderma White Objective Serum rahatlıkla kullanılabilecek olan bir ürün.
İçeriğinde yer alan vitamin C Melanin pigmentlerinin azalarak lekelerin azalmasına katkı sunuyor. Ama burada dikkat edilmesi gereken en önemli konu ürünün sadece lekeli olan bölgeye uygulanması ve leke olmayan yerlerde asla kullanılması gerektiği.
Üründen daha etkin bir sonuç elde etmek için ise aynı serinin temizleyicisi ile kullanılması tavsiye ediliyor. Ürünün siyah noktalar üzerinde de faydalı olduğunun altını çizmekte fayda var.
Bioderma White Objective Serum ve Bioderma markasının diğer tüm ürünlerini portakalrengi.com adresinden detaylı olarak inceleyebilir, ürünler hakkında detaylı bilgilere sahip olabilir ve güvenle sipariş verebilirsiniz.


1 yorum:

  1. Biodermanın ürünlerini çok beğeniyorum gerçekten.Ben de http://www.portakalrengi.com/isis-pharma-bodytone-reveal-100-ml bu ürünü kullanmıştım.Ellerim için.Çok kuru ve yara,çatlak içindeydi ellerim.Çok güzel bir onarıcı etkiye sahip.Belki fikir sahibi olurlar diye paylaşmak istedim.Çok faydasını gördüm.

    YanıtlaSil