13 Ocak 2016 Çarşamba

Cyrene İnstant Calm Facial Tonik


Cyrene markası içeriği doğal olmasından dolayı ürünlerini merak ettiğim markalardan biriydi.
Ve bende bu markayla gördüğünüz tonik ile tanıştım.
Toniğin Türkçe adı uzun olduğu için başlığa yazmadım ama tam adıyla söylersek ''Hücreler Arası İletişimi Sağlayan Yüz Bakım Toniği''
İçeriğinin doğal olmasından dolayı değişik bir kokusu var ama aşırı rahatsız edici boyutta değil hatta zamanla o kokuya alıştığımı söyleyebilirim.
En sevdiğim yanı sprey başlıklı bir şişede satılıyor olması ister pamuğa sıkıp ister direkt yüzüme sıkarak kullanabiliyorum.

Ürünün içerisinde yeşil çay ekstraktı, aloe vera suyu, papatya ekstraktı, ısırgan ekstraktı, çam ağacı kabuğu ekstraktı, niacinamid ve pro vitamin B5 bulunuyor.
Bu toniğin vaadi hasar görmüş, işlevini yitirmiş cilt bakım hücrelerinin onarılması ve normal fonksiyonlarına geri dönebilmesine yardımcı olabilmek için formüle edilmiş.

İçerik:


Malesef düzenli bir şekilde tonik kullanan biri değilim bu adımı bazen tembellik yapıp atlıyorum.
Ama bu ürünü elimden geldiğince düzenli kullanmaya çalıştım.
Çok problemli bir cildim yok o yüzden bu tonik hakkında diyebileceğim tek şey kullanım sonrası cildimi yumuşatması, germemesi ve sakinleştirmesi güzel diyebilirim.

Bittiği zaman yeniden bu toniği almak yerine yine aynı markanın farklı bir toniğini denemek istiyorum.
Çünkü Cyrene ürünlerinin hayvanlar üzerinde deney yapmıyor olması ve içeriğinin olabildiğince temiz olması bu markanın ürünlerini almak için yeterli bir sebep oluyor.

Toniğin fiyatı 48 tl ve cyrene.com.tr veya lilakutu'dan edinebilirsiniz.




3 yorum:

  1. cyrene'nin şu an kullandığım toniği bitmek üzere aklımda denemek üzere başka bir toniği vardı ama bunu da değerlendirmeye alacağım..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Güzel bir ürün umarım sende beğenirsin.:)

      Sil
  2. Merhaba blogunuzu takipteyim.

    YanıtlaSil