30 Eylül 2016 Cuma

Sevdiğin Sanatçılara Oy Vermek ve Kırmızı Halıda olma şansı yakalamak için son gün Pazar günü!

Bu yıl 43.’sü düzenlenecek olan Pantene Altın Kelebek Ödülleri’nde televizyon ve müzik dünyasının yıldızları sizin vereceğiniz oylarla parlıyor. Oylamaya katılarak sevdiği sanatçıları ödüle bir adım daha yaklaştırdıktan sonra güçlü ve sağlıklı görünen saçlarıyla fotoğrafını paylaşan 10 kişi, ayrıca geceye katılarak benzersiz deneyimler yaşama fırsatı yakalıyor.
Bu yıl 43.'sü gerçekleşecek Türkiye’nin en prestijli ödül töreni “Pantene Altın Kelebek Ödülleri” için oylamada son hafta! Sevdiği sanatçıları oylarıyla destekleyenler arasından seçilecek 10 kişi ayrıca geceye Pantene’le hazırlanacak, kırmızı halıda sevdiği sanatçılarla tanışma fırsatı kazanacak.
Türkiye’nin sevilen yıldızlarını bir araya getiren “Pantene Altın Kelebek” ödül töreni heyecanına katılmak çok kolay. En sevdiği sanatçılara oy verdikten sonra güçlü ve sağlıklı görünen saçlarıyla fotoğrafını paylaşan katılımcılar, ödül gecesinde benzersiz deneyimler yaşama şansı yakalayacak. Seçilecek 10 kişi geceye Pantene’le hazırlanacak, alanında uzman kişilerden tavsiyeler alarak kırmızı halıda parlayan saçlarıyla yürüyecek.
Oylamaya katılmak ve gecenin yıldızı olmaya hak kazanmak için: http://www.pantenealtinkelebekodulleri.com/
Sosyal medyada  #PanteneAltinKelebek etiketini ve Pantene Türkiye Instagram ve Youtube sayfalarını takipte kalın!



Bir boomads advertorial içeriğidir.

29 Eylül 2016 Perşembe

Max Factor Creme Puff Allık - 10 Nude Mauve



Max Factor'un Creme Puff serisinin allıklarının duruşunu, yapısını çok seviyorum daha önce Lavish Mauve rengini yazmıştım en son Anneler Günü indiriminde ise bu gördüğünüz ismiyle müsemma olan Nude Mauve rengini içimde ki allık sevgisine yenik düşüp almıştım
 Hatta bu seriden aklımdan bir renk daha var ama onu almamak için direniyorum.
Çok açık tenli olduğum için doğal duran allıkları seviyorum ve bu allıkta tam bir nude malum son zamanlarda doğal tonlu allıklar oldukça popüler ee bende bu tonlarda allık edinmesem olmazdı.:)
İçerisinde çook hafif ışıltılar ama yüze sürünce asla belli olmuyor, pigmentasyonu ve kalıcılığı çok iyi ama hafiften tozutma problemi var.



Renk ise enfes benim gibi kontür yapmayı sevmeyen veya uğraşması zor gelenler için mükemmel bir renge sahip çünkü ben bu allığı kullanınca pekte kontür yapma ihtiyacı olmuyor.
Renginden ötürü doğal, hoş bir görüntü veriyor ve en önemlisi de rengi çok açık olduğu için ayarı fazla kaçırsanız bile abartılı durmuyor.
Malesef esmer tenlilerde rengini pek belli edeceğini sanmıyorum ama beyaz ve buğday tenliler bu allığı mutlaka bi denesinler derim.

Tüm Gratis, Rossmann ve Watsons mağazalarında Max Factor standında bu allıkları bulabilirsiniz.
İndirimsiz fiyatı 65 TL civarı ne yazık ki oldukça yüksek ama %50 indirimde denk gelirseniz çok daha uyguna edinebilirsiniz.

28 Eylül 2016 Çarşamba

Sephora Alışverişi



Geçen hafta telefonuma Sephora Black Kart'a %20 indirim mesajı gelince bende ancak fırsat bulup pazar günü soluğu Aqua Florya'da ki Sephora amağazasında aldım.
Aklımda özellikle Urban Decay'ın Vice serisi rujları vardı ki malesef her renk kalmamıştı zaten tanıtım için 99 TL yerine 59 TL'den satışa çıkan rujlar %20 indirimle 47 TL'ye inince güzel renklerin bitmesi kaçınılmaz.
Bende 2 renk bulup aldım ki diğer renklerin testerları da olsaydı büyük ihtimal birkaç renk daha beğenirdim.
Benim aldığım renkler Rapture ve Sheer Liar oldu.

Ama asıl istediğim Chanel'in sonbahar-kış koleksiyonunda yer alan göz kalemi Eros idi malesef mağaza stoğunda kalmamıştı.
Hatta diğer mağazaları da arattırıp sordurttum ne yazık ki yoktu bende boynumu büküp kaderime razı oldum.
Zaten cumartesi günü Sevil mağazasına da sordum kalmamıştı ne kalemmiş hemen bitirverdi.:/
Neyse diğer aldığım ürün Clinique Quickliner siyah göz kalemi oldu aslında almak istediğim Urban Decay'ın göz kalemiydi ama bende ki şansa siyah rengi kalmamıştı.
İşin gıcık tarafı YSL veya Estee Lauder'ın siyah göz kalemini alayım dedim çünkü bu iki markanın göz kalemlerinin başka renklerini kullanıyorum performanslarından çok memnunum ve yine şahane şansım devreye girdi ve siyah renk kalmamıştı.:)
Bende elim mahkum Clinique'te son kalan siyah göz kalemini aldım daha önce başka bir rengini kullanmıştım gayet güzeldi.
Ve son olarak Sephora'nın çok övülen, bir çok blogger arkadaşımın olumlu yorum yaptığı göz çevresi ve cilt maskelerinden aldım.

Eğer ki Vice rujlardan alıp, denemek istiyorsanız ve Black kartını varsa bu indirim fırsatını kaçırmayın derim.
Bende en kısa zamanda Vice rujların yazısını yazmaya çalışacağım.

Sevgiler

26 Eylül 2016 Pazartesi

MAC Kaş Kalemi - Lingering



Ten rengim çok açık ama kaşlarım hem seyrek hem de rengi koyu kahve olunca doğal duran kaş ürünü bulmak pek kolay olmuyor.
Ee tabi bir de serde maymun iştahlı olma durumu var bir kaş kalemi bitince bir başka markayı denemeden edemiyorum.
MAC'in bu kaş kalemini alalı baya oluyor renginin doğal durmasından, yapısının yumuşak olmasından ve özellikle rengin içerisinde kızıllık barındırmıyor olmasından ötürü almıştım.
Asansörlü olması, kullanacağım kadarını çevirip açmak güzel bir yanı ve tabi en sevdiğim özelliği renginin doğal, abartısız duruyor olması.



Bu kalem ile boşlukları doldurup sonrasında herhangi bir markanın kaş jeli ile sabitliyorum.
Kaş maskaralarını seviyorum ama boşlukları doldurmak konusunda pek başarılı değiller bu yüzden yine en iyisi kaş kalemleri diyebilirim.
Ürünün kalıcılığı ise gayet tatmin edici uzun saatler silinmeden kalıyor ve ben makyaj temizleyici ile silene kadar çıkmıyor.

Malesef fiyatı 65 TL pek uygun fiyatlı bir ürün değil ama ben her gün makyaj yapmadığım için bana uzun süre gider.
Eğer kalıcılığı iyi, yapısı yumuşak bir kaş kalemi arıyorsanız MAC'e bakın derim.
Bu kalemi tüm MAC mağazalarından ve www.maccosmetics.com.tr adresinden edinebilirsiniz.

22 Eylül 2016 Perşembe

Kozmium.com'da Caudalie Ürünlerinde Sonbahar Kampanyası!


Caudalie sevdiğim markalardan birisi şu zamana kadar kullandığım ürünlerinden hep memnun kaldığım bir marka oldu.
Özellikle ürünlerin içeriğinde paraben, sls, mineral yağlar vb. zararlı maddelerin olmaması Caudalie ürünlerini sevmem için en büyük sebep diyebilirim.
Ben bu markadan şu zamana kadar kil maskesini, nemlendirici toniğini, yüz temizleme köpüğünü, nemlendirici peelingini ve el bakım kremini kullandım.
Kullandığım ürünler içerisinde özellikle yüz temizleme köpüğü, toniğini ve el kremini çok sevdim peeling ve kil maskesi de gayet iyiydi.
Sizler de benim gibi bu markayı seviyorsanız o zaman güzel bir haberim var.
kozmium.com'da Caudalie ürünlerinde Sonbahar Kampanyası başladı! 


Hızlı kargo, güvenli alışveriş ile birbirinden güzel ürünleri olan Caudalie markasına kozmium sayesinde %20 ila %40 arası indirimlerle çok daha uyguna alabilirsiniz.
Üstelik 100 TL ve üzeri alışverişlerinizde kargo ücreti ödemiyorsunuz!
Caudalie markasını severek kullanıyorsanız veya denemek istediğiniz ürünleri varsa kozmium.com'dan hem uyguna hem de güvenle alışverişinizi yapabilirsiniz.





Dupe Alarm! Avon Tekli Göz Farı - Satin Taupe




Avon'un tekli farları paletlerine göre nedense daha pigmentli oluyor.
Bende katalogda ismi Satin Taupe olan bu tekli farı görünce acaba MAC'in Satin Taupe'si ile sadece isim benzerliği mi var yoksa rengi de mi benziyor diye merak edip almıştım.
Bu farın sadece MAC Satin Taupe ile ismi değil neredeyse duruşu, rengi, yapısı bile benzeşiyor diyebilirim.
Yapısı yumuşak, rengini kolayca veriyor, aşırı tozutma problemi yok, bazsız bile kalıcılığı iyi ama baz kullandığım zaman renk daha güzel ortaya çıkıyor.


Göz kapağına sürdüğüm zaman MAC ile neredeyse aynı duruyor arada ki ton farkı ancak el üzerinde ki swatch'ta fark ediliyor.
Avon'un artısı gramajının MAC'in 4-5 katı olması ki bu tonları sık kullananlar için büyük bir artı denilebilinir.
MAC far bazı kullanmadan da kalıcı ve rengini iyi veriyor ama Avon'un da performansı kötü değil.



Sol Avon, Sağ MAC

Görüldüğü üzere arada çok az fark var sadece Avon'un Satin Taupe'sinde hafiften kızıllık var ama dediğim gibi göz kapağına sürünce pek belli olmuyor.
MAC'te toprak tonları daha baskın ama Avon'da toprak tonlarının içerisinde yoğun olmayan bir kızıllık bulunuyor.

Eğer bir göz farına yüksek meblağlar ödemek istemiyorsanız popüler olana muadil olanı alıp, kullanabilirsiniz.
Avon tekli farlar indirimsiz 21 TL ama %50 indirimde denk geldiğinizde çok daha uyguna alabilirsiniz.
MAC farlar ise refill olarak 43 TL normal ambalajında 58 TL 

Kova Burcunun Genel Özellikleri

Burnunuz kova ve kendinizi daha iyi tanımaya çalışıyorsanız, sevgiliniz ya da sevdiğiniz insan kova burcu ve onun hakkında bir bilgiye sahip olmayı istiyorsanız hemen size kova burcu özelliklerini saymaya başlayalım. Hayatınızın hangi alanında olursa olsun eğer bir kova burcu var ise etrafınızda hayatınız hiçte sıradan olmayacaktır. Hava grubunun en değerli üyesi arasında olan kova burcu, girdiği her ortamda sosyal kişiliği ile kolayca fark edilebilir. Gezegeni Satürn olan ve en sevilen renklerin mavi ve yeşil olduğu kova burcu, yenilikçi tarzı ile her zaman için kendinden söz ettirmesini bilir.
Kova burcu için sosyallik oldukça önemli ol akla birlikte özellikle arkadaşlarına gösterdiği sevgi görüşmeye değerdir. Kova Burcunun hayatındaki insan eğer onu arkadaşlarından uzaklaştırma gibi bir eyleme girecek olursa, sonunda uzaklaşacak kişi kesinlikle kendisi olacaktır. Kova burcu duygusallığını göstermeyi sevmez, onun için yakınlarının bunu hissetmesi ve verilen değeri görmeleri gerekmektedir. İkizler, aslan ve terazi burçları ile oldukça sıkı bir uyum içerisinde olan kova burçları, yengeç, koç ve boğa burçları ile de asla istedikleri uyumları yakalayamazlar.
Deha ve delilik arasındaki sınırda olan kovalar, oldukça zekidirler. Birçok bilim insanı kova burcuna mensuptur. Duyduğu her yeni bilgiyi belleğine kazıyan kova burcu aynı zamanda bu bilgileri kendi akıl süzgecinden geçirmeden asla onaylamaz. Emin olduğu bir konu hakkında onun fikrini değiştirmeniz neredeyse imkânsızdır. Eğer kova burcu insanın görüşlerine aksi bir görüşü savunma gafletinde bulunduysanız elinizde mutlaka sağlam kanıtlar olması gerekir.

Çok aydın bir burç olan kova burcu aynı zamanda karşı tarafı da bilgileri ile aydınlatmayı çok sever. Eğer bir kova burcu insanına âşık iseniz yapmanız gereken tek şey onun özgürlüğünü kısıtlamamak ve arkadaşlarına olan bağlılığına saygı duymak olacaktır. Sadece kova burcunun günlük yorumları ile değil, diğer burçların da yorumlarını merak edenler için Elle.com.tr güvenilir astroloji bilgileri ile size başka bir pencere açacak. Elle’de kova burcunun günlük yorumları ile istediğin tüm detaylara ulaşmanız mümkün. Astrolojinin en güvenilir adresi olan elle.com.tr adresini sık kullanılanlarınıza eklemeyi unutmayın.

21 Eylül 2016 Çarşamba

Splat Junior Diş Macunu


Splat ürünlerinin özellikle de Ultra Complex diş macunundan çok memnunum.
İçeriğinin olabildiğince temiz olması elbette ki tercih etmekte ki en önemli sebebim.
6 yaşında ki oğlum için de Splat'ın çocuk ürünlerini alıyorum.
Bu gördüğünüz diş macununu ilk 1 sene önce almıştım elbette bittikçe alıyoruz ama ben yazmakta geç kaldım.
Benim oğlumun dişlerinde çok süt tüketmesinden ötürü siyah lekeler oluşmuştu diş doktorumuz zararsız bir bakteri demişti ama görüntü pek hoş değildi.
Ama bu macun sayesinde lekeler neredeyse tamamen bitti diyebilirim.

Splat Junior diş macunları:

Çürümeye karşı etkin koruma sağlamaya ve sağlıklı diş minesi oluşumuna yardımcı olur

Meyankökü ekstresi ve laktik enzimler çürümeye karşı etkili koruma sağlamaya yardımcı olur
Yumuşak bileşenler dişleri korumaya ve plak oluşumunu engellemeye yardımcıdır
Hidroksiapasit hassas bölgeleri güçlendirmeye yardımcıdır
Kazein diş minesinin doğal mineralizasyonunu desteklemeye ve güçlendirmeye yardımcı olur
Aloe Vera rahatlatıcı etkisiyle diş etini korumaya yardımcı olur

Splat'ın çocuk diş macunlarının içerisinde florür, sls, triklosan, klorheksidin, sakarin, yapay tatlandırıcı ve peroksit bulunmuyor.

Oğlum için bittikçe aldığım bir ürün ve içeriğinin olabildiğince iyi olmasından dolayı da içim rahat diyebilirim.
Bu arada hemen küçük bir hatırlatma Splat junior diş macunları 3-8 yaş arası çocuklar için.
Tüm Gratis mağazalarında, bazı dermokozmetik sitelerinde 24-25 lira civarında satılıyor ama Gratis mağazalarında güzel bir indirimde çok daha uyguna edinebilirsiniz.

20 Eylül 2016 Salı

Avon Dreams Parfüm


Avon'un Anneler Günü'nde gönderdiği yeni parfümlerden birisi olan Dreams bugünün konuğu olsun.:)
Anneler Günü geçeli uzun zaman olsa da ben ancak vakit bulup bu parfümü yazabiliyorum.:/
Genel olarak Avon'un parfümlerini beğeniyorum özellikle de çiçek kokulu, hafif olanlarını daha bir seviyorum.

Bu parfümün üst notalarında erik, armut, bergamot, orta notalarında iris, gül, yasemin ve alt notalarında ise misk, sedir, vanilya bulunuyor.
Ağır olmayan ama kalıcı bir kokusu var özellikle beyaz ve buğday tenlilere yakışan bir parfüm.
Şişesi ise ayrı güzel malesef parfümlerde kokusundan önce şişelerine baktığım doğrudur ve Avon'un Dreams parfümünün de çok hoş ve şık bir şişesi var.:)

Yaz sıcağında içinizi baymayan ama kalıcılığı 4-5 saat süren, ferah, temiz bir parfüm arıyorsanız Avon Dreams'e şans verebilirsiniz.
Parfümün indirimsiz satış fiyatı 76 TL


*Ürün Avon tarafından denemem için gönderilmiştir.

6 Eylül 2016 Salı

H&M Pure Velvet Krem Allık - Dusty Rose



H&M markasının makyaj ürünleri pek fazla ilgimi çekmese de indirimde denk gelince bu gördüğünüz krem allığı denemek için almıştım.
Daha önce hiç krem allık kullanmadım ve önce uygun fiyatlı bir ürün deneyeyim diye düşündüm.
Plastik ama şık görünümlü bir ambalaja sahip, yapısı yoğun değil böylelikle dağıtması zor olmuyor.
Yumuşak bir yapıya sahip ben Real Techniques Stippling Brush ile uyguluyorum ortaya çok doğal bir sonuç çıkıyor.



Benim aldığım Dusty Rose rengi hafiften gül kurusuna çalan bir tona sahip ayrıca doğal duruşunu çok beğeniyorum.
Kalıcılığı çok iyi değil ama fondöten üzerine kullanılınca bir tık daha fazla kalıyor diyebilirim.

H&M allıkların fiyatı indirimsiz 19.90 ben indirimde 7 TL gibi bir fiyata almıştım bu renk halen daha var mıdır bilmiyorum ama denk gelirseniz deneyin derim.



5 Eylül 2016 Pazartesi

Zoeva Alışverişi


Almanya'dan arkadaşım yaz ve kış tatilinde geldikçe bende ona Zoeva'dan birşeyler sipariş edip duruyorum.
Bu ürünler elime geçeli birkaç hafta oluyor hatta beni İnstagram'dan takip edenler görmüştü ama bloğa alışveriş yazısı yazmaya ancak zamanım olabildi.
İşte son gelenler ise bu gördüğünüz 2 far 1 allık paleti oldu umarım bir süre başka bir şey istemem.
Ama Zoeva'nın ürünlerinin içeriğinde bazı zararlı maddelerin olmaması, farlarının kalitesi ile alınmayacak gibi değiller ki.
Geçen sene Cocoa Blend paleti aldıktan sonra aklıma Naturally Yours ve En Taupe düşmüştü sonunda bu ikisine de kavuştum.
Naturally Yours doğal ve sıcak renklerden oluşan günlük kullanıma uygun şahane bir palet birkaç rengi gözüme kestirdim büyük ihtimal onları daha sık kullanırım.


En Taupe ise tam tersi soğuk tonlu bir palet açıkcası bu renklerin bazıları elimde yoktu zaten en büyük alma sebebim de bu oldu.


Allıklarını merak ediyordum aslında aklımda tekli allıklarından almak vardı ama son anda yeni çıkan Spectrum serisinden Nude Spectrum allık paletini sipariş ettim.
Paletin içerisinde ki 3 renge bayıldım malesef sol üstte ki en koyu rengi pek kullanacağımı sanmıyorum.


Henüz bu ürünleri kullanmadım ama kullanmaya başlayınca her birini tek tek ayrıntılı yazacağım.
Özellikle önce şunu yaz dediğiniz palet varsa ilk onu yazmaya çalışırım.:)

Bu arada ben Zoeva'yı Douglas mağazası getirir diye umutlanırken Douglas Türkiye'den çekiliyor keşke fırçaları ve makyaj malzemeleri böylesine güzel olan Zoeva markasını bir firma Türkiye'ye getirse ne şahane olur.

1 Eylül 2016 Perşembe

Himalaya Neem Özlü Arındırıcı Scrub


Himalaya'nın bu peelingini bir süredir kullanıyorum ve artık yazma zamanıdır.
Ben peeling sever biriyim hatta cilt bakım ürünlerinde ki en büyük zaafım peelingler desem yalan olmaz.
Bildiğimiz peelinglerden içeriğinde ki neem özü sayesinde cildi ferahlatıyor, kirden arındırıyor.
Granülleri biraz iri bu yüzden dikkatli uygulama yapmakta fayda var aksi takdirde cildinizi tahriş edebilirsiniz.


Bu seri yağlı, normal ciltlere uygun ama cildimin kuru bölgelerinde uyguladığımda yoğun bir kuruluğa sebebiyet vermedi.
Bir çok peeling gibi güzel bir şekilde temizleyen, temizlik hissini veren bir ürün.
İçeriğinde paraben, sls/sles vb. zararlı maddeler bulunmuyor.

Himalaya ürünlerini tüm Gratis mağazalarından edinebilirsiniz.



*Ürün Gratis tarafından denemem için gönderilmiştir.