31 Mayıs 2012 Perşembe

Bitenler (6)

Ve bu ayın biten ürünleri ile karşınızdayım malum bir de project panımsı bişey yapmaya çalışıyorum onun postu ayrıyetten gelicik.:)

Bu ay daha çok makyaj ürünü bitirebildim ki daha bitirilmesi gereken bi dolu makyaj malzemem var.:)


Avon Clearskin Siyah Nokta İçin Maske: Tam adını yazmak zor geldi bende kısaca ürünü böyle özetleyeyim dedim:) öyle ahım şahım bi ürün değil zaten bitsede gitse dediğim bir üründü bitti ve yerine yenisi alınmayacak.

The Body Shop E Vitamini Hassas Yüz Köpüğü: Kremsi bir ürün ben krem temizleyicileri pek sevmediğim için yeniden almak niyetinde değilim yazısı için tık tık

Clinique Liquid Facial Soap Mild: Tester bir üründü yaklaşık 5-6 kez kullandım ve çok memnun kaldım elimdeki temizleyicilerim bittiği zaman tam boyunu almayı düşünebilirim.

Yves Rocher Hydra Specific Gündüz Kremi: Kışın kullandığım bir kremdi özellikle akşam yatarken kullandım ama yazın ağır geleceği için şimdilik yenisi almayı düşünmüyorum ama çok severek kullandım vede çok memnun kaldım yazısı için tık tık


Ecolinn Ecocare Saç Kremi: Bu biten herhalde 3. şişedir çok severek kullanıyorum yerine yenisi açıldı bile :)

Yves Rocher Yağlı Saçlar İçin Şampuan: Çok memnun kaldığım bir diğer Yves Rocher ürünüde bu şampuan saçlarımdaki yağlandırmayı geciktirmesi ise bana göre en önemli özelliği 2. şişenin bile yarısına geldim stokta bir tane daha var yazısı için tık tık

Sensodyne Diş Macunu: Yine uzun zamandır kullandığım bir ürün benim için tek eksisi hayvanlar üzerinde deney yapıyor olması keşke bunun kadar iyi bir başka diş macunu bulsamda artık sensodyne almasam.:(


İşte bu gördüğünüz ürünlerde bitsede gitse dediklerimin arasında yer alıyordu.

Avon Mineralli Likit Fondöten: Yapısını, cildimdeki duruşunu çok sevdiğim bir fondötenti fakat satıştan kaldırıldı bi de en açık rengi bile biraz koyu geliyordu.

Oriflame Makyaj Bazı: Fena değil diyebileceğim bir üründü bu da satıştan kaldırıldı.

AAnew Concealer: Malesef bitiremeden çöpe gidiyor çünkü rengi bariz turuncu göz altlarımda berbat duruyor bu sebeple çöp ayrıyetten yazısı için tık tık

Watson's Magic Lip Balm: Bitirmeye çalıştım ama dibinde kaldı artık atıyorum bi daha asla almayı düşünmüyorum.

Avon Çift Uçlu Göz ve Dudak Kalemi: Bu da severek kullandığım bir üründü ve sonunda bitti eğer bitiremeseydim son kullanma tarihi geçip çöpe gidecekti.

Oriflame Ruj: Birkaç sene önce almıştım sedefli güzel bir rujdu tabi kalıcı değil ama rengini beğeniyordum gül kuru güzel bir renkti o da bitti gitti...




26 Mayıs 2012 Cumartesi

Clinique Long Last Glosswear


Bir süre önce Boyner'den aldığım Clinique setin içerisinden çıkan ürünlerden biride bu gördüğünüz lip gloss normalde gloss severim ve daha öncede Clinique'nin glosslarını denemediğim için bu ürünün sette olması pek bir hoşuma gittiydi.
Ürün seyahat boy veya deneme boy diyeceğimiz boyda ve rengide Air Kiss uçuk bir pembe diyebilirim çok hoş bir rengi var.



Rengi güzelde bi de sürünce dudakta o yapış yapış hissi vermese şahane olacak.
Avon'un glosslarından bile daha fazla yapış yapış diyebilirim açıkcası ben daha iyi bir gloss bekliyordum.:(
Ürünün spf15 koruma içermesi artı bir özellik ki renginin tam bir yaz rengi olduğunu düşünürsek spf olması güzel ama yapışkanlığı ürünüb tüm güzel özelliklerini alıp götürmeye yetiyor.



Glossun tam boy satış fiyatı 53 tl tam boyunu alır mıyım derseniz kesinlikle almam...





24 Mayıs 2012 Perşembe

Son Zamanlarda Aldıklarım...

Bu aralar ihtiyacım olmadıkça veya canım sıkılıpta kendimi alışverişe vermedikçe birşey almamaya çalışıyorum.
Ki canım sıkkınken keskel alaka şeylerde aldığım olmuyor değil.
İşte yaklaşık 10 günde şu gördüklerinizi aldım ama hepiciği indirimdeydi ondan ötürü aldım yoksa almazdım.:)


Efenim gördüğünüz Niveaları Migros'tan 19 mayıs haftasındaki kozmetik ürünlerde %50 indirimden aldım.
Toniğim baya azaldı pure beauty toniği merak edip aldım.
Temizleyiciyide jel temizleyici olduğu için aldım ve peelingi bakalım nasılmış diye aldım.
Maskeleride bir arkadaşım çok güzel mutlaka dene dediği için aldım bi de buraya eklemeyi unuttuğumu şimdi fark ettiğim makyaj temizleme mendilini aldım.:)

Listerine'yi watsons'tan aldım daha önce farklı markaları kullandım ama Listerine kullanmamıştım bakalım bu nasılmış.:)
Marrionaud fırça ve QVS fırçayı aldım.

En sağda gördükleriniz Benri makyaj temizleme pamuğu ve çubukları ise Gratis anneler günü indiriminden aldım.
The Balm göz kalemlerinide yine aynı indirimden aldım malesef ben gidene kadar mary lou aydınlatıcı, allıklar, tekli farlar ve far paletleri bittiği için ve bende bir göz kalemi delisi olduğum için bu kalemleri aldım.:)

%50 indirimleri en az zararla atlattığım için mutluyum.:))

23 Mayıs 2012 Çarşamba

Avon Color Trend Ruj / Pink Sunrise


Avon'un bu rujunu nude tonlarda rujlara ilk sardığım zamanlarda merakımdan almıştım fakat neredeyse aldığım gibi duruyor birkaç kez ya kullandım ya kullanmadım.
Artık sık sık kullanıp bitirme derdine düştüğüm rujlarımdan kendileri tabi çoğu zaman tek başına kullanmıyorum üzerine farklı bir renkte ruj geçiyorum çünkü rengi dudağımda pekte güzel durmuyor.


Gördüğünüz gibi aslında rengi güzel ama ben pek ısınamadım zaten Color Trend serisi Avon'un en ucuz ürünlerinin mevcut olduğu bir seri ve bana göre rujları oldukça kalitesiz ki ben Avon'un rujlarını çok beğenirim ama Color Trend'in rujlarıyla yıldızım barışmadı.


Kalıcı rujlardan değil sık sık tazelemeniz gerekiyor artı bir de rujun rahatsız edici bir kokusu var.
Yani işin özü bitince alınmayacak bir ruj tabi bitirebilirsem ki bitmeden çöpe gitmeside kuvvetle muhtemel:)
Rujun katalog satış fiyatı 9.40 ama sık sık indirime giriyor hatta bu ay 4 tl'ye alabilirsiniz.


Bırakın Cildiniz Rahat Bir Nefes Alsın!


Bliss Selülit çözümlerinin son halkası pembe peeling!!


Bliss FatGirlScrub – Selülit Karsıtı Peeling selülit ve çatlak olan bölgelerdeki pürüzlü ve ölü deriden cildinizi arındırmaya yardımcı oluyor. İçeriğinde %60 oranında Himalayalarda bulunan pembe tuz, kırmızı yosun, greyfurt ve nane özleri vardır. Bu sayede kan dolaşımını hızlandırmayı, cildi pürüzsüzleştirerek portakal kabuğu görünümünü azaltmayı ve ölü hücreleri uzaklaştırmayı amaçlıyor!


Sadece Boyner Mağazaları’nda!

Bliss FatGirlScrub – Selülit Karsıtı Peeling – 115 TL


Basın Bültenidir...


Teşekkürler Yves Rocher

Biraz önce kapım çaldı vee kargocu elinde güzel bi paketle gelmişti içinden geçen hafta anneler gününde Yves Rocher twitter sayfasındaki yarışmadan kazandığım bu gördüğünüz güzel ürünler geldi.:)
Miss gibi mimoza kokulu bir parfüm, duş jeli ve vücut losyonu hepsi en kısa zamanda kullanılacak.:)



22 Mayıs 2012 Salı

Oriflame Giordani Gold Supreme Sıkıştırılmış Pudra / Translucent


Oriflame'nin Studio Artist serisinin pudrasını beğenince Giordani serisinin pudrasınıda merak edip almıştım ki tamda o aralar transparan pudra arayışındaydım.
Transparan pudra yüksek bi meblağ vermek istemiyordum bi de memnun kalmazsam diye düşünüyordum.
İşte bu gördüğünüz pudrayı alıp kullanınca çok beğendim fondöten ve renkli nemlendirici üzerine kullanıyorum özellikle t bölgemde zaman zaman oluşan parlamayı kontrol altına alıyor fondötenim saatlerce güzel duruyor.:)


Zaten bu pudrayı tek başına kullanmanız biraz imkansız çünkü rengi bildiğiniz beyaz renk fondöten üzerine makyajı sabitlemek için kullanılıyor.
Başka markalarda toz transparan pudralar var fakat ben toz pudra kullanma özürlü olduğum için sıkıştırılmış transparan pudra görünce hemen bunu aldım kullandıkçada memnun kaldım.:)


Pudranın yapısı çok ince ve cilde ağırlık hissi vermiyor diğer renkleri alındığı vakit cilde tek başına sürülebilinir ve ciltte ağır durmaz diye düşünüyorum.
Ayrıca ürünün spf10 içermeside yaz aylarında kullanım açısından avantaj eğer transparan bir pudra arıyorsanız bi de uygun fiyatlı olsun diyorsanız Oriflame Giordani serisinin bu pudrasını deneyebilirsiniz.


Ürünün katalog satış fiyatı 36.90 fakat ara ara indirime giriyor.

Bu pudra bitince yeniden alır mıyım derseniz aladabilirim veya başka bir markanın sıkıştırılmış transparan pudrasını görüp, beğenirsem onuda alabilirim.:)

Cilt Bakımının Olmazsa Olmazı: Tonik!



Sağlıklı, ışıltılı ve taze bir görünüme sahip olmak için cilt temizliği olmazsa olmaz ritüellerden biridir. Günlük cilt bakımında, temizlikten sonraki bir diğer önemli adım, kalan son kalıntıları arındırmaya yardımcı olan tonik uygulamasıdır. Yüzünüzü iyice temizlediğinizi sandığınızda bile, tonik uyguladığınızda aslında hala yüzünüzde kalan kalıntılar olduğunu gözlemlersiniz. Bu yüzden bakımınızı gerekli şekilde tamamlamak için tonik seçiminiz çok önemlidir.


%99 Doğal  Burt's Bees Arı Sütü İçeren ve Cilde Aydınlık Veren Tonik- Radiance Toner with Royal Jelly, cildi arındırmaya ve ferahlatarak doğal berraklığını artırmaya yardımcı olur. İçeriğindeki Arı Sütü ile cildin doğal ışıltısını ortaya çıkarmayı destekler.


Boyner Mağazaları ve Eczanelerde - 69TL


Basın Bültenidir...

Okudum...



Bu hafta görmüş olduğunuz iki kitabı bitirdim aman nazar değmesin bu aralar kitap okumaya baya bir vakit bulmaya başladım daha okunmayı bekleyen bi dolu kitap var.

Destina - Mine G. Kırıkkanat: Bu kitabı bir arkadaşımdan aldım konusu ilgimi çekti aslında kitabın başları, anlatımı gayet hoş ama sonu bana göre çok basit bitiyor.
Hani mutlaka okunmalı denilecek kitaplardan değil geçmişle geleceğin karışımı bir konusu var.

Kitabın konusu ise şöyle: Bu yakın gelecekte, İstanbul Küresel Yönetim'in idaresine geçmiş, Türkler de göç ettikleri farklı ülkelerde asimilasyona uğramıştır. Haç ile Hilal'in savaşı sona ermiş, yerini Hıristiyanlığın mezhep çatışması almıştır. Bu savaşın galibini, Roma'nın ilk Hıristiyan imparatoru ve Konstantinopolis'i başkent yaparak Hıristiyanlığa armağan eden Büyük Konstantin'in soyundan gelen bir vârisin bulunması ya da tam tersi ortadan kaldırılması belirleyecektir. Konuya ve bölgeye hâkim olmaları nedeniyle seçilen üç Türk ajan, rüyaların izinden giderek çıktıkları zaman yolculuğunda kıyasıya bir mücadelenin tam ortasında bulacaklardır kendilerini.

Yavuz - Okay Tiryakioğlu: Bu aralar Okay Tiryakioğlu'nun kitaplarına dadanmış durumdayım Mevlana-Aşk Beni Sende Öldürür kitabından sonra yazarın diğer kitaplarınıda merak edip sırayla okumaya başladım.
Bu kitapta diğerleri gibi yine çok güzel akıcı anlatımı ile okurken asla sıkılmadan tarihin tozlu sayfalarında geziniyorsunuz eğer sizde benim gibi tarih tutkunuysanız Yavuz Sultan Selim Han'ı farklı bir biçimde anlatan bu kitabı okumanızı tavsiye ederim.




21 Mayıs 2012 Pazartesi

Sigma F82 Round Top Kabuki Fırça


Sigma'nın fırçalarını sipariş ederken bunuda merakımdan almıştım kullandıkça iyi ki almışım dediğim bir başka fırçada bu oldu.
Burada anlattığım F80 fırça ile arasında öyle çok büyük farklılıklar yok sadece bu fırça F80'e göre biraz daha küçük ve yuvarlak bir fırça açıkcası ben her iki fırçaylada pudra ve fondöteni rahatlıkla uyguluyorum.
Bu arada fırça resimde gördüğünüzden biraz daha küçük ben büyük bir fırça bekliyordum ufak bişey gelince nedense şaşırmıştım.:)
Ama ufak olması dezavantaj değil avantajmış kullanınca anladım.:)


Bu fırçayla burun kenarları ve göz çevresine ürünü uygularken çok rahatlıkla uyguluyorsunuz zaten
F80'den F82'yi bana göre ayıran en büyük özelliğide bu yani ucu yuvarlak olması ve biraz daha küçük olması yüzünüzün kıvrımlarında daha rahat uygulama yapmanızı sağlıyor.
Ben özellikle bu fırçayla pudra sürmeyi çok seviyorum ister fondöten üzerine ister tek başına olsun bu fırçayla pudra çok güzel sürülüyor.


F82'de sık kılları olan ama yumuşacık bir fırça tüm likit, krem ve toz ürünleri bu fırçayla uygulayabilirsiniz.
Ben bu iki fırçayı alınca keşke F84'ü de alsaymışım dedim nedense açılı allık fırçası görünümünde olan F84'ü gereksiz görmüştüm ama bu fırçaları kullanınca anladım ki o fırçada eminim çok güzeldir.:)
Bir daha sipariş verdiğimde F84'te alınacaklar listesinde olacak hatta Sigma'nın bu fırçaların bi de minnakları var precision diye oradaki 4 fırçayada gözümü dikmedim dersem yalan olur.:)


Efenim neyse sadede gelelim bu fırçada diğer Sigma fırçalar gibi güzel mi güzel işini gayet iyi yapıyor bu fırçaları sigmabeauty.com adresinden sipariş edebilirsiniz.
Sanırım fırçalar kozmetik yasağına takılmıyor yani paketin üzerine art brush yazıldığı zaman geliyor diye biliyorum zaten yurtdışından makyaj malzemesi-cilt bakım ürünü-parfüm getiremiyoruz bari fırçalarımıza ilişmesinler...

18 Mayıs 2012 Cuma

...

Kaybettim sandıkların, kurtulduklarındır belki.
Unutma, Kimi Gittiği yeri mutlu eder, Kimi terkettiği yeri..

Oscar Wilde

Sigma F80 Flat Top Kabuki Fırça


Sigma'nın en merak ettiğim fırçalarından biride bu gördüğünüz fırçaydı ve alıp kullanmaya başlayınca iyi ki almışım dedim.
Hem fondöten, renkli nemlendirici hemde pudra, pata krem gibi ürünleri şahane uyguluyor.
Hele ki kapatıcılığı iyi bir pudrayı bu fırçayla uyguladığınızda cildinizdeki görüntüsü şahane oluyor.
Fakat ben genelde fondöten için kullanıyorum ve çok memnunum.


Kılları çok sık ama bir inanılmaz yumuşak cildinizde fırça gezinirken size asla bir rahatsızlık vermiyor.
Fondöteni sürdükten sonra asla çizgi veya cakey yani pütürlü bir görüntü olmuyor ki zaten bir fırçada bence en önemli şey ciltte çizgi çizgi bir görüntü oluşturmamasıdır.
Ben genelde fondöteni sürdükten sonra küçük makyaj süngerleri ile fazlalığı alırım ama bu fırçayla böyle bir işlem yapmayada gerek kalmıyor.


Uzun lafın kısası bu fırçayı ister likit fondöten için ister pudra için ister krem ürünler için kullanın sonuç hepsinde şahane oluyor.
En kısa sürede Sigma'dan birkaç tane daha merak ettiğim fırçalardan almak istiyorum çünkü aldığım tüm Sigma fırçalardan çok memnun kaldım.:)






Gün'aydınlık Bir Cilt İçin!


Yüz temizliği, cilt bakımınızın en önemli ritüellerinden biridir. Sağlıklı, ışıltılı ve taze bir cilde sahip olmak için  cildinizi, gün boyu maruz kaldığı toz, kir ve makyaj malzemelerinden arındırmak olmazsa olmaz bir alışkanlık durumuna gelmelidir. Yaşınız ve cilt tipiniz ne olursa olsun, cilt güzelliğinizi korumak için iyi bir yüz temizleyicisi kullanmak çok önemlidir.

% 99.2 Doğal Burt’s Bees Arı Sütü İçeren ve Cilde Aydınlık Veren Yüz Temizleyicisi - Radiance Facial Cleanser with Royal Jelly cildi yenileyici Jojoba Taneleri ve doğanın en besleyici özlerinden biri olan Arı Sütü içeren hafif yapısıyla; cildinizi kir, yağ ve makyajdan arındırarak pürüzsüz ve aydınlık bir cilt sağlamaya yardımcı olur.


Arı Sütü Nedir?

- Kraliçe arının besin kaynağı olan Arı Sütü; Amino Asit, A, C, D, K Vitaminleri, B Vitamini türevleri gibi 134 besin öğesi içerir. Bu zengin içerik, kraliçe arının işçi arılardan 40 kat uzun yaşamasının kaynağıdır…

 Boyner Mağazaları ve Eczanelerde - 69TL

Basın Bültenidir...


16 Mayıs 2012 Çarşamba

Clinique Airbrush Concealer


Yaklaşık 3 haftadır severek kullandığım bir ürün daha önceleri likit kapatıcılara uzak dururdum ama stick kapatıcılarda bir türlü aradığımı bulamayınca likit kapatıcıları denemeye başladım.
Birkaç likit kapatıcı hüsranı yaşadım ama yılmadan önüme gelen markanın likit kapatıcılarını denedim ve işte sonunda çok beğendiğim bir likit kapatıcı buldum.


1 seneye yakındır şurada anlattığım Mac Studio Finish concealerı kullanıyorum ama o biraz ağır geliyor günlük hiç makyaj yapmadığım fondöten, renkli nemlendirici bile sürmediğim zamanlar için hafif bir kapatıcı arıyordum ve bu gördüğünüz kapatıcı tamda istediğim gibiymiş.


Daha önce Clinique'nin line smoothing kapatıcısını denemiş ama benim göz altı morluklarımı kapatmak konusunda pek bir işe yaramadığı için almamıştım.
Boyner'de ki görevli bayan bu line smoothing'ten çok daha iyi mutlaka deneyince deyince ayıp olmasın deneyeyim bari diye deneyip beğenip alıp çıktım kullandıkça iyi ki denemişim diyorum.:)


Bendeki renk 04 neutral fair cildimde tam uyum sağladı özellikle göz altlarıma sürdüğümde bende kapatıcı var diye bağırmıyor çok doğal duruyor.
Zaten bir kapatıcının görevide doğal görünmesi değil midir?
Orta kapatıcılıkta bir ürün ve en önemlisi göz altlarımı kurutmadı vede çizgilere dolma yapmadı ki üzerine pudra geçmeden bile bir sorun çıkarmıyor.:)

Ürünün satış fiyatı 69 tl fakat ben Boyner'de kampanya vesilesiyle 48 tl gibi bir fiyata aldım.:)

...

İhya etmek için ne kadar ilim lazımsa imha için de o kadar cehalet kafidir.

"Necip Fazıl Kısakürek"

Oriflame Beauty Power Shine Ruj


Herhalde Oriflame'nin en beğendiğim ve severek kullandığım rujları bu serisidir.
Hafif simli, kolay sürülen ve miss gibi meyve kokan bu rujları çok seviyorum.
Elimde şimdilik 3 rengi mevcut ama diğer tüm renklerini almamak için kendimi zor tutuyorum diyebilirim.:)

Hot Peach, Pink Punch, Clover Haze

Ben ilk etapta 3 ana renk aldım turuncu tonlarından bi tane pembelisinden bi tane ve bi de olmazsa olmasım lila tonlarından ve üçünüde çok severek kullanıyorum.
Çok kalıcı rujlardan değiller zaten ben dudaklarını yiyen birisi olduğum için bir rujdan öyle kalıcılık gibi beklentimde yoktur.
Günün her saati kullanılabilinecek bir ruj özellikle bana göre tam bir yaz ruju her rengi yazın kullanıma uygun diye düşünüyorum tabi özellikle pembe ve şeftali tonları :)

Hot Peach, Pink Punch, Clover Haze

Dediğim gibi diğer renkleride almak istiyorum ama önce elimdeki ruj stoklarını birazcık eritmem gerekiyor.:)

Oriflame'nin sık sık kampanyaya giren rujlarından bunlar katalog satış fiyatı 18.90 ben 1 alana 2 bedava kampanyasında almıştım baya bi uyguna gelmişti.

12 Mayıs 2012 Cumartesi

Yves Rocher İnositol Vegetal Göz Kremi


Bu kremi yaklaşık 3 aydır kullanıyorum ve artık sağlıklı bir yorum yapabileceğimi düşünüyorum.
Daha önce Yves Rocher'ın hiç bir göz çevresi ürününü kullanmamıştım bugüne kadar kullandığım tüm Yves Rocher ürünlerinden memnun kalınca ve marmara forum mağazasındaki görevli bayanda bu kremi önerince alıp denemek istedim.
 Benim birazda genetik olan göz altı morluklarıma bir nebze faydası olur mu acaba umuduyla aldığım bir kremdi fakat öyle aman aman morluklarımı aydınlatmada bir faydasını göremedim.
Amma velakin nemlendirmesinden çok memnunum benim göz çevrem çok hassasstır geçen sene kullandığım bir göz çevresi kremi yüzünden yağ bezecikleri oluşmuştu artık göz kremi kullanırken korka korka kullanır olmuştum.
Bu kremde asla böyle birşey olmadı cildim hiçbir tepki vermedi bu kremi kullanmaya başladığımdan beri göz çevrem daha canlı daha güzel gözüküyor ahh bi de morluklar azalaydı.:(
Ama ne yazık ki öyle bir çırpıda göz çevresindeki morlukları yok edecek bir kremin olduğunu düşünmüyorum 6 ay bi kremi kullanın morluklarınız gidecek diyenede inanmıyorum.


Gördüğünüz gibi normal kremler gibi beyaz değil bej renkli fakat göz çevrenize sürünce renkten eser kalmıyor.
Bu krem bitince yenisini almayı düşünmüyorum çünkü Yves Rocher'ın yeni satışa giren cure solutions serisindeki göz çevresi kremine gözümü diktim.:)

Eğer öyle fazla bi morluk sorununuz yoksa benim gibi 30'a 1 kalmışsa hani artık göz çevremde yeni başlayan veya er yada geç bir başlayacak olan kırışıklara önlemimi alayım göz çevrem daha canlı gözüksün diyorsanız bi de fiyatı yüksek krem olmasın diyorsanız Yves Rocher'a bi bakmakta fayda var.:)

Kremin satış fiyatı 54.90 ben indirimdeyken baya bi uyguna almıştım.:)

11 Mayıs 2012 Cuma

Avon Color Trend Transforming Likit Eyeliner


Bu ürünü alalı birkaç hafta oluyor kampanya 5'in panoramasında görüp almıştım kampanya 6'da artık satışta benim gibi merak edenler alabilirler.:)
Farları eyeliner olarak kullanma olayından ötürü ilgimi çekti ve ne menem bişeymiş deyip aldım ve oldukça beğendimde.


Görmüş olduğunuz bu mini minicik ürünün işlevi farlarınızı eyeliner olarakta kullanmanızı sağlamak ki ben alırken pekte umutlu değildim sadece merakımdan aldıydım.
Katalogta şeffaf eyeliner'ı göz farınıza sürün ve kirpik diplerinize uygulayın yazıyor fakat öyle yapınca fırça baya bi boyanıyor sonra temizlemesi baya iş oluyor.
Bende tam tersini yaptım önce kirpik dibime şeffaf eyeliner'ı sürdüm sonra üzerine eyeliner fırçası veya kesik uçlu bir far fırçasıyla farı incecik üzerine geçtim oldu mu bana güzel bi eyeliner ohh pek bi hoşuma gitti.:)



Dediğim gibi alırken pek umudum yoktu ama fiyatına göre performansı gayet iyi kampanya 6'da bu ürünü 5.80 tl'ye alabilirsiniz.




Oriflame Very Me Heartbreaker Göz Kalemi / Purple Lover


Yine mor tonlarında bir kalem elimde bir dolu mor renk kalem dolu ama bu kalemin rengi capcanlı
 şahane bir mor iyi ki almışım dediğim bir kalem oldu.:)


Sert yapılı bir kalem değil kolayca sürülüyor ve rengini hemen veriyor.
Akmıyor dersem yalan olur ama hemen sürdükten yarım saat sonra akmaya başlayan gözünüzün altını boyayanda bir kalem değil.


Fiyatına göre performansı gayet güzel kalemin katalog satış fiyatı 10.90 tabi ben indirimdeyken almıştım.:)

10 Mayıs 2012 Perşembe

Sigma F10 Pudra / Allık Fırçası


Sigma'nın aldığım günden beri elimden düşürmediğim fırçalarından biri ben daha çok allık için kullanıyorum en ucuz, pigmenti az allığı bile şahane uyguluyor.
Bu fırça hem pudra hemde allık uygulamak için ama ben pudrayı f80 ve f82 ile uyguladığım için bu fırça benim için sadece allık uygulamak için var.


Yassı bir fırça ve kıllarının yoğunluğu bana göre tam kararında açıkcası ben bu fırçayı severek kullanıyorum.
Benim için fırçanın tek eksisi kıl döküyor olması onun haricinden kendisinden fazlasıyla memnunum.
Sigma fırçalar malum ülkemizde satılmıyor ama bu fırçanın aynıları Mac ve İnglot'ta satılıyor zaten Sigma fırçalar Mac'in muadilleri :)



Annenize Öpülesi Yanaklar!


Annenizin cildi kendini yenilemek, genç ve ışıltılı görünümünü korumak için en çok neme ihtiyaç duyar. Genç görünmek için kullanılan ürünlerin arasında en önemlisi iyi bir nemlendiricidir.


Dünya’nın en iyi dermatologlarından Dr. Murad’ın etkisi klinik çalışmalarla kanıtlanmış yeni nemlendiricisi Hydro-Dynamic™ Ultimate Moisture,  tek bir kullanımda cildinizi 8 saat boyunca nemli tutar.


Bir kez deneyenlerin bir daha çantasından eksik etmediği, çok kısa sürede vazgeçilmezler arasına giren Murad’ın Yeni Uzun Süre Etkili Ultra Güçlü Nemlendiricisi, her yaşta, tüm cilt tipleri için uygun yağsız formülü ile gece gündüz;


Cildin nem ihtiyacını karşılıyor

Cildi ipeksi bir yumuşaklığa kavuşturuyor

Aynı zamanda da sıkılaştırıyor.


YETKİLİ ECZANELERDE Fiyatı: 240TL


Basın Bültenidir...

9 Mayıs 2012 Çarşamba

...

susmak gerek,
kelimeler kifayetsiz,
sevgililer izansız,
yolcular fizansız olunca...
susmak gerek...

Clinique High İmpact Curling Mascara


Daha önce Clinique'nin mascaralarını hiç kullanmamıştım ama merakta ediyordum.
Yakın zamanda Boyner'de bir Clinique ürünü alana bi dolu deneme boy ürün dolu çanta 79 tl'ydi işte o çantadan çıkan rimelde budur efenim:)
Genelde bu tarz fırçaları beğenmiyorum nedense ama bu rimeli beğendim en önemlisi kirpiklerinizi yapış yapış yapıp ağır bir his vermiyor.
Ve en önemlisi zor çıkan bir rimel değil zaten Clinique bu rimel için ''
Kirpikleri uzun, belirgin ve kıvrımlı haline getirir, üstelik gerginlik, çekme ve kopma hissi olmadan. Kavisli fırçası her kirpiğe kolay uygulama sağlar. Bulaşmaz ve akmaz. 24 saat kalıcıdır. Ilık suyla kolayca temizlenir. Oftalmoloji testinden geçmiştir.'' demiş.
Doğruda demiş gerçekten ekstradan bir makyaj temizleyiciye gerek kalmadan kolayca çıkarabiliyorsunuz.



Gelelim kirpiklerimi ne hale getirdiğine açıkcası benim öyle takma kirpik gibi görünen kirpiklerim olsun gibi bir isteğim olmadı için bu rimelin verdiği görüntüden memnun kaldım.
Gayet güzel kıvırdı ve belirgin hale getirdi vede birazda olsa uzattı.
Bitince tam boyunu alır mıyım neden olmasın alabilirim ama bunun bir de curling olmayanını denemek istiyorum.:)

Rimelin tam boy satış fiyatı 55 tl