17 Ekim 2016 Pazartesi

Zoeva 227 Luxe Soft Definer Brush



Zoeva'nın hem makyaj ürünlerini hem de fırçalarını severek kullanıyorum.
Daha yazılmayı bekleyen bir dolu fırçası var umarım sırayla hepsini tek tek yazarım.
Bugün size 227 numaraları fırçasını anlatacağım ilk bakışta MAC 217'ye benziyor ama aralarında farklılıklar yok değil.
Yumuşacık beyaz kıllara sahip bir karıştırma fırçası, işini gayet güzel yapıyor, kılları 217'ye göre biraz daha yumuşak diyebilirim.
Zoeva 227 MAC 217'ye göre çok az daha seyrek kıl yapısına sahip ve bir tık daha uzun diyebilirim yani 217'nin biraz daha konik yapısı var.
Crease bölgesine farları karıştırmak için kullansam da bazen hafif bir göz makyajı istediğim zaman tek bir farı bu fırça ile tüm göz kapağıma yaymak için de kullanıyorum.
Ayrıca bu fırça ile göz altına kapatıcı da çok iyi bir şekilde uygulanıyor, kılları yumuşacık olduğu için cildi tahriş etmiyor.

Malesef Zoeva ülkemizde satılmayan markalardan fırçanın fiyatı 9.50 euro ve kalitesi, performansı göz önüne alınınca fiyatı gayet uyguna geliyor.
Dilerim ki Zoeva markası da bir gün ülkemizde satılır.




4 yorum:

  1. Ay şu Zoeva gelse cidden... ama Almanya'da bile ilginç bir satış politikaları var. Dolayısıyla bir Revolution, bir de ondan ümidim yok pek :/

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ya ne yazık ki Douglas mağazalarında fırçaları satılıyor ama paletlerini online almak gerekiyor ah keşke gelse ama gelemeyen o kadar popüler marka varken Zoeva hiç gelmez.:(

      Sil
  2. Zoeva konusunda Douglas ümidimiz de gitti.Bakalım kavuşmamız ne zaman olacak...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Rossmann getirse keşke diyeceğim ama Almanya'da Rossmann'larda satılmıyor ki gelmez ancak Sevil, Sephora gibi bir mağazanın getirmesi lazım o da imkansız:/

      Sil