20 Mayıs 2016 Cuma

Ducray Melascreen İle Leke Problemine Son



Ducray Melascreen
Onarıcı bakım ürünleriyle uzun süredir hizmet veren Ducray, saçlarda ve cilt yapısında çevresel etkenlerden dolayı oluşan problemlerin çözümü için etkili şekilde çözümler üretir. Ducray ürünlerinin çözüm sunduğu başlıca cilt ve saç sorunları şunlardır:
Tıkalı gözenekler,
Kuruluk ve aşırı yağlı cilt yapısı,
Deformasyona uğramış ciltler
Saçlarda dökülme ve seyrelme,
Kepeklenme gibi sorunlar için güçlü bir çözüm sağlayarak ekstra koruyucu ürünleri kullanıcılarıyla buluşmaktadır.

Ducray Melascreen Serisi
Ducray Melascreen serisi, temelde lekelenme sorununa kalıcı şekilde çözüm üretmek amacıyla üretilen ürünleri sunar. Cilt yüzeyinde pürüzsüz görünüm verme işlevini içeriğinde yer alan etken maddeleri sayesinde gerçekleştirir. Düzensiz pigmentasyon oluşumunu önlemeye yarayan bu ürünler sayesinde parıltı bir cilt yüzeyi sağlanabilir. Makyaj için zemin oluşturulmasına da katkı sağlayan Ducray ürünü çeşitleri ile yüksek korumalı güneş kremi etkisini de görmek mümkündür. Bu etkiyi sağlarken ciltle mükemmel bir bütün oluşturur ve uyumlu bir işlev sürdürür.

Ducray Melascreen Ürünleri
Tüm cilt tiplerinin kullanımı için özel olarak geliştirilmiştir
Cilt renginin tek tonda birleşmesinde büyük etkiye sahiptir. Özellikle kahverengi lekelerin açılmasına, aydınlık görünüm kazanılmasına yardımcıdır.
Cilt ışıltısının yeniden kazanılmasında etkilidir.
Gözaltında oluşan koyu halkaları gidermeye yardımcıdır.
Cilt yapısına zarar veren hiçbir içeriği barındırmaz, bu açıdan alerji ve tahriş tetikleyici değildir.
Güneş koruyucu filtrelerle birlikte yüksek koruma etkisi sunar. 



 Ducray Melascreen Ürün Çeşitleri
Ducray Melascreen serisindeki çok sayıda çeşit etki bakımından olumlu geri dönüşler almıştır.  Ducray Melascreen ürünleri kullanım amacı doğrultusunda maksimum etki sağlar.
Eclat Creme SPF 50 15 40 ml & Cilt Rengini Düzenlemeye Yardımcı Bakım Kremi: renk düzensizlikleri olan ciltteki tonlamayı dengeler. Bunu yaparken kırışıklık düzgünleştirici etkisiyle de çok yönlü bir işlev sunar. Günlük kullanım için idealdir ve güneşin dış etkenlerine karşı güçlü savunma yapar.
Creme Solaire SPF 50 & Yüksek Korumalı Güneş Kremi 40 ml: Kullanımı kolay ve cilde uyumluluğu kanıtlanmış yüksek koruma filtreli bakım kremidir. Güneş nedeniyle oluşan hasarları giderme konusunda başarılıdır.
SPF 50 Emulsion Solaire & Yüksek Korumalı Güneş Emülsiyonu 40 ml: Cilt bakımı ve yüksek faktörlü güneş korumasını bir arada sunan emülsiyondur. İnce bir tabaka halinde istenen bölgeye uygulanır. Gün boyunca uzun süre güneş koruması sağlar. 
Depigmentant Creme & Kahverengi Leke Sorunlarına Yardımcı 40 ml Krem: Pigmentasyon dengesizliklerini önlemeye yardımcıdır. Kahverengi lekelerin giderilmesini, cildin tek renge kavuşmasını sağlar. Aydınlık ve ışıltılı görünüm kazandırır.

Ducray Ayrıcalığı  
Cilt ve saçlarda onarıcı ve iyileştirici etkisiyle adından sıkça söz ettiren Ducray, yaşanan tüm dermatolojik sorunların tedavisini destekleyen ürün içeriklerine sahiptir. Bir ilki gerçekleştirerek dermakozmetik etkili şampuan patentini alan tecrübeli marka, kullanıcılarının tüm beklentilerini karşılamayı hedeflemektedir.
Ducray Melascreen serisi ürünleri ve Ducray markasının diğer tüm ürünlerini narecza.com adresinden ayrıntılı olarak inceleyebilir ve yine bu adresten ürünleri güvenle sipariş verebilirsiniz.





4 yorum:

  1. Benim tavsiye üzerine tanıştığım bir marka.Hem ürünlerinin fiyatları çok uygun hem de gerçekten etkili.Yazınız da çok güzel olmuş detaylı anlatmışsınız.Sizlerden böyle tanıtıcı fikirler almak güzel oluyor.Ben de http://www.portakalrengi.com/ducray-keracnyl-gel-400-ml bu ürünü almıştım.Temizleme jeli.Cildim çok kuru temizleme jellerim daha da kurutuyordu.Tavsiye alınca internette araştırdım bu siteden satın almıştım,kampanyası vardı.Üründen çok memnun kaldım.Cildimi kurutmadı en önemlisi.Sivilce oluşturmadı ve siyah noktalarımı yok etti.Kesinlikle tavsiye ederim.

    YanıtlaSil
  2. ducray mucizeci bir marka gerçekten. benim doktorum bizzat önermişti. öncelikle bu ürünle başladım: http://www.portakalrengi.com/ducray-anaphase-sampuan-200-ml gayet güzel ve etkiliydi. başka ürünleri de denemek istiyorum bu yazıyı okuduktan sonra :)

    YanıtlaSil
  3. saadetgüngör6 Haziran 2016 16:43

    Ducray birçok ürününü kullandığım bir marka.Etkileri gerçekten muhteşem.Şu aralar http://www.portakalrengi.com/ducray-nutricerat-maske-150-ml bu ürünü kullanıyorum saçlarım için ve çok memnunum.Onarıma ihtiyacı vardı saçlarımın.Bu ürünle de bütün ihtiyacını karşıladım.Yazınız çok bilgilendirici bu arada.

    YanıtlaSil