31 Temmuz 2014 Perşembe

Rival De Loop Far Bazı

 
 
Far bazı özellikle yaz aylarında göz makyajım için olmazsa olmazlarımdan diyebilirim.
Çok severek kullandığım ve memnun kaldığım Too Faced Shadow İnsurance bitince ve ülkemizde satılmadığı için yenisini alamayınca bende yeni baz arayışına girdim.
Geçenlerde Rossmann'da Rival De Loop ürünlerinde %40 indirim olunca bende bu bazı aldım ki indirimde 6 lira gibi bir fiyata geldi.
Alırken pek büyük beklentilerle almadım ama kullanınca çok beğendim en azından fiyatına göre performansı baya iyi diyebilirim.
Rengi şeffafa yakın veya krem rengi değil baya koyu bir ten rengi ama göz kapağınıza sürünce bu renk kayboluyor.
 
 
 
Sol tarafta baz yok sağ tarafta baz kullanıldı.
 
Wet N Wild Comfort Zone paletten bir far ile resimlenmiştir.
 
Farların rengini canlandırmasını, kalıcılığını arttırmasını ve uygun fiyatlı olmasını sevdim.
Ama yine de hatırlatmakta fayda var ki benim göz kapaklarım çok yağlı değil ama yine de bu yaz sıcağında ki performansından memnun kaldım.
Elbette benim için bir Too Faced Shadow İnsurance olmasa da beğendiğim bir ürün oldu bitirdiğim vakit Too Faced'e ulaşma şansım olursa yeniden almam ama olmazsa alabilirim.
 
Eğer sizde uygun fiyatlı ve performansı iyi bir far bazı arıyorsanız sadece Rossmann mağazalarında satılan Rival De Loop far bazına bakın derim.
 
 
 

29 Temmuz 2014 Salı

Deborah Milano’dan Büyüleyici Bakışlar İçin 5’i Bir Arada Maskara

 
İtalyan kozmetik markası Deborah Milano’nun 5’i birada maskarası Extraordinary 5-in-1, sadece kirpiklere hacim katmakla kalmıyor, aynı zamanda uzun süre kalıcı uzunluk, kıvrım ve biçimlendirme sağlıyor. Çığır açan fırça tasarımı takma kirpik etkisi yaratan, fiber ve naylon mikroküreciklerle zenginleştirilmiş maskara, kirpikler arasındaki boşlukları dolduruyor ve kirpiği kökten uca kaplıyor.
 
 
İçeriğindeki doğal arap sakızıyla kirpikleri koruyan ve güçlendiren maskara, keratin oluşumunu artırıyor. Yüksek hassasiyete sahip konik biçimli bir fırçaya ve uca sahip olan Extraordinary 5-in-1, böylece göz kenarlarındaki en ince kirpikleri bile yakalıyor ve daha fazla hacim ile belirginlik sağlıyor. Parfüm içermeyen maskara, hassas gözler ve lens kullananlar için de uygun. Ünlü İtalyan tasarımcı Mario Trimarchi tarafından tasarlanan, dalgaların kıvrımını andıran eğimli biçimi sayesinde kavraması da çok kolay.
 
Fiyatı: 37.90 TL
 
 
Basın Bültenidir...
 
 

27 Temmuz 2014 Pazar

Daha Parlak Ve Hacimli Saçlar…

 
 
Hobby Saç Köpüğü yenilenen formülüyle saçlarınız için şekillendirme ve korumayı bir arada sunuyor.
 
 
 
 
Yaz mevsiminde sık yıkanan saçlar için kısa sürede şekil vermek ve bakımlı, parlak, hacimli saçlara sahip olmak daha fazla önem kazanır.
Hobby Saç Köpüğü yenilenen ve zenginleştirilmiş formülü ile saçınızın dört mevsim her türlü koşlulunda uzun süre korunmasını sağlar. içeriğindeki Pro-Vitamin B5, saçta  koruyucu bir tabaka oluşturarak saçları besler ve nemlendirir, dolgun ve hacimli saçlar yaratır.
 
 
 
 
 
 
 
Ultra Güçlü, 2 Ekstra Hacim,, Canlı Bukleler, Ekstra Parlaklık olarak 4 farklı çeşidi olan Hobby saç köpüğünün “Ekstra Parlaklık” ve “Ekstra Hacim” çeşitleri şimdi sıvılaştırılmış keratin ve ipek proteini içeriyor.
Hobby Esktra Hacim saç köpüğü saça kökten uca hacim verirken dolgun ve doğal bir görünüm kazandırır. Hobby Esktra Parlaklık saç köpüğü de saçı besler ve korurken ekstra parlaklık ve canlılık kazandırır.
Hobby saç köpüğü saçta kalıntı bırakmadan kolay şekil almasını ve nemli hava koşullarında dahi saçın şeklinin uzun süre korunmasını sağlar.
 
TESF: 7,99TL
 
Basın Bültenidir...
 
 

Diva “Işıltının Rengi Koleksiyonu”nda Bereketin Taşı Mavi Topaz!

Bolluk ve bereket getirdiğine inanılan mavi topaz bereket taşı olarak bilinir. Topaz mücevher olarak çok tercih edilen taşlardan biridir. Bu değerli ve şifalı taş göz alıcı renkte ve güzelliktedir.
Sade ve asil bir çizgide tasarlanmış modern tasarım izlerini taşıyan bu kolleksiyonun tüm ürünlerinde olduğu üzere kolye ve kupede de göz alıcı ışıltısıyla pirlanta ve doğal taş kullanılmıştır. 


 
Birbirinden şık kolye ve küpelerden oluşan yeni kolleksiyonun bu güzel mavi topaz seti sizleri ışıltının rengarenk dünyasına taşırken sadelikteki asaleti yakalamanızı sağlayacak ve şıklığınızı tamamlayacak.

 
Diva Pırlanta’nın Işıltının Rengi kolleksiyonu ile  mutluluğu yakalayın.
 
 
 
PIRLANTA BLUE TOPAZ KOLYE 625TL
 
 
 
 
PIRLANTA BLUE TOPAZ KÜPE 1120 TL
 
 
 
Basın Bültenidir...
 
 

26 Temmuz 2014 Cumartesi

Lierac Güneş Serisiyle Vücudunuz Koruma Altında

Güneş, cilt ve vücut için gerekli ama bir o kadar da tehlikeli. Güneşten gelen  UVA ışınları  cildi kurutup yaşlanmayı hızlandırırken ve UVB ışınları da cilt üzerinde yanıklar oluşmasına neden oluyor. Ancak LIERAC SUNIFIC SOLAIRE serisiyle bu zararlı etkilerinden korkmadan güneşin keyfini çıkarabilir, sağlıklı ve bronz bir vücuda sahip olabilirsiniz.
 
SUNIFIC SOLAIRE 1, 2, 3
UVA/UVB karşıtı filtreleme sistemi Tinosorb M içeren geniş spektrumlu ve ışınlara karşı kararlı yapıdaki seri, Noni ekstresiyle kırışıklık ve sarkık cilt karşıtı etki sağlar. Paraben, silikon ve octocrylene içermeyen Sunific Solaire 1, 2, 3, içeriğineki canavar otu sayesinde kahverengi lekelere karşı savaşır. İçeriğindeki frangipani çiçeği özü ve pigmentasyon uyarıcı peptit bazlı, bronzluk aktive edici ve hücresel koruma sağlayan kompleks ile serbest radikal karşıtı ve DNA koruyucu etki sağlar. Bırakın siz güneşin keyfini yaşarken Sunific Solaire serileri cildinizi hem korusun hem de mükemmel bir şekilde bronzlaştırsın.
Seride 3 ürün vardır:
 
 
 
SUNIFIC SOLAIRE 1 Iridescent Milk Spray
 
 
Vücut için Sprey Güneş Sütü Spf 30 (FİYATI: 125 TL)
 
 
 
 
SUNIFIC SOLAIRE 2 Iridescent Milk Spray
 
Vücut için Sprey Güneş Sütü Spf 15 (FİYATI: 125 TL)
 
 
 
 
SUNIFIC SOLAIRE 3 Iridescent Melt-in Milk
 
Vücut için Bronzlaştırıcı Güneş Sütü Spf 6 (FİYATI: 95 TL)
 
 
SUNIFIC SOLAIRE EXTREME COMFORT MILK SPRAY
Vücut için Sprey Güneş Sütü Spf 50+
Güneşe karşı en üst düzey koruma sağlamasının yanında güneşin sebep olduğu tüm yaşlanma belirtilerinin (kırışıklık, sarkma ve kahverengi lekeler) engellenmesi ve düzeltilmesinde etkin rol oynar. Transparan özellikli, nemlendirici ve yatıştırıcı etkili güneş sütü sıkılaştırma etkisiyle de cildin genç ve güzel görünümünü korumaya yardımcı olur. LIERAC tarafından patentlenmiş geniş spektrumlu ve ışınlara karşı kararlı yapıda, UVA/UVB karşıtı filtreleme sistemi Tinosorb M içeren seri, Noni ekstresiyle kırışıklık ve sarkık cilt karşıtı etki sağlarken canavar otu ile kahverengi lekelere karşı savaşır. Paraben, silikon ve octocrylene içermeyen Sunific Solaire Extreme Serisi formülü güneşe karşı en üst düzey koruma için serbest radikal karşıtı ve DNA koruyucu etkili frangipani çiçeği ve E vitamini ile zenginleştirilmiştir. Sunific Solaire Extreme Serisi cildinize tam bir koruma sağlarken size yalnızca güneşin altında özgürce dinlenmek kalır.
FİYATI: 125  TL
 
 
Basın Bültenidir...
 
 

 





Okudum: Gölgesizlerin Tutkulu Dansı - Tess Gerritsen

 
Arka Kapak:
 
Kimi zaman benzerlikler, kimi zaman da zıtlıklar bizleri birleştirendir.

Tess Gerritsen severler nefes kesici bir macera ve tutkuyla karşı karşıya...
Romantic Times

Tesadüf eseri aynı anda, aynı yerde farklı amaçlarla bulunan iki gölgesiz... Servet değerindeki sanat eserleriyle yüklü olduğu söylenen bir gemi ve gemideki masum insanların katledilişi… Eski sevgilinin âşığına yazdığı mektuplar… Kazanç elde etmek için her yolu mubah gören bir adam...

Tüm bu karmaşaların ortasında kaderin bir araya getirdiği iki yabancı, masumiyetlerini ispat etmeye çabalarken bizleri komplo,trajedi ve tutkulu bir aşkın içine çekerek, heyecan dolu bir maceraya sürüklüyor.

Tıbbi gerilim romanlarının ustası Tess Gerritsen, Gölgesizlerin Tutkulu Dansı'nda sağlam karakterler yaratmadaki başarısını bir kez daha ortaya koyuyor.
Booklist

Heyecanı her zaman zirvede tutmayı başaran Tess Gerritsen, sizleri karşı konulmaz bir serüvene çekiyor.
Bu kitabı okurken gölgesizlerin peşine takılmamak imkânsız.
Publishers Weekly

Gölgesizlerin Tutkulu Dansı'nda sırların, ölümlerin, gözü dönmüş insanların içinde kendi masumiyetlerini ortaya çıkarmanın peşinde olan kahramanlar, okuyucuları heyecan dolu bir maceraya sürüklerken, romantizmin sınırlarını zorluyorlar.
The Times
 
 
*****
 
Tess Gerritsen kitaplarını ayrı bir seviyorum gerçi Rizzoli ve İsles'li olanları ayrı bir sevsem de yazarın okumadığım tüm kitaplarını okumaya kararlıyım.
İşte bu kitapta kısa sürede bitirdiklerimden evet bir Cerrah-Çırak gibi olmasa da bu kitapta fena değildi.
Heyecan var, macera var, aşk var ve en önemlisi sıkmayan bir kitap eğer ki yazarın okuyacağınız ilk kitabıysa seveceksinizdir ama Cerrah-Çırak ikilisinden sonra okursanız muhtemelen Tess'ciğim sen daha iyilerini de yazmışsın deme ihtimaliniz yüksek diyebilirim.
 
 

25 Temmuz 2014 Cuma

Cilt Bakım Rutinim

 
İşte benim cilt bakım ordum zaman zaman bazı ürünler değişiklik gösteriyor daha doğrusu ürünler aynı da markaları değişebiliyor.
Sırasıyla kullandığım ürünler kimi bittikçe aldıklarım/alınacaklar kimi bir daha almayı düşünmediklerim.
 
Kiehl's Ultra Facial Temizleyici: Yapısını, cildimi temizlemesini, kurutmamasını çok seviyorum ama gelin görün ki içeriğinden ötürü yani SLS içerdiği için bitince almayacağım.
Kiehl's Ultra Facial Tonik: Cildimi kurutmayan, alkol içermeyen, süt kıvamlı çok güzel bir tonik bitince alır mıyım bilmiyorum belki alırım belki de alkol içermeyen bir başka markanın toniğini denerim.
Avene Termal Su: Geç keşfettiğim bir ürün ama sanırım vazgeçilmezim oldu bile bir dolu işe yaramasından ötürü kendisini pek bir seviyorum.
Bioderma Sensibio H2O: Şu zamana kadar herhalde 3-4 şişe bitirmişimdir muadilini arasamda memnun kalmadığım için hep sonunda buna dönüyorum.
 
Clinique 7 Day Scrub: Bir başka vazgeçemediğim ürün ben bir peeling delisiyim her gördüğüm peelingi alıp denerim ama bu peeling bitince mutlaka yenisi alınıyor.
Yüksek fiyatlı bir ürün olduğu için uygun fiyatlı muadilini arasamda bulamadığım için Clinique ile yola devam.:)
Yves Rocher Sebo Vegetal Peeling: İlk kez aldığım ve beğendiğim bir ürün granülleri ne çok büyük nede küçük cildi çizmeden temizlemesini, krem yapılı olmasını seviyorum.
Bittiği vakit büyük ihtimal yeniden alacaklarımdan.
Yves Rocher Kayısılı Peeling: Bu da bittikçe aldıklarımdan hatta bitmeden yedeklediklerimden kısaca seviyorum yahu daha ne diyeyim ki.:)
 
Yves Rocher Canlandırıcı Nem Maskesi: Bitmek üzere olan bir maske güzel bir ürün ama çok ahım, şahım değil yine de uygun fiyatlı nem maskesi arayanlara tavsiye ederim.
Bittiği vakit yeniden almayacağım çünkü sebebi Nuxe Nem Maskesidir.:)
Nuxe Nem Maskesi: Göz çevresine de uygulanabiliniyor olmasından ötürü çok sevdiğim, cildimi pammık gibi yapmasına bayıldığım bir maske hemen bitmesin gerçi bitse de alınacak.:)
Yves Rocher Cure Solutions Maske: Yapısını, cildimi arındırıp, nefes aldırmasını sevmiştim.
Fakat şimdilik yeniden alacağım bir ürün değil.
Kiehl's Kil Maskesi: Çok sevdiğim bir ürün özellikle sivilce üzerine sürüldüğünde kurutmasını çok seviyorum.
Haftada 2 kez mutlaka kullanmaya çalışıyorum kış aylarında kuru olan yanaklarıma pek sürmüyorum daha çok t bölgeme sürüyorum ama yazın gelmesiyle tüm yüzüme kullanmaya başladım.
Bittiği vakit büyük ihtimal alacağım çünkü şu ana kadar denediğim en güzel kil maskesi budur.
 
Kiehl's Midnight Recovery Göz Kremi: Göz çevresi morluklarıma çok bir çare olmasa da nemlendirmesini, hafiften verdiği aydınlığı sevdim.
Aklımda bir tane daha göz kremi var ya bu krem bitince onu alacağım veya yine direkt bunu alacağım şimdilik kararsızım.
Biotherm Aquasource Nemlendirici: Hem kış aylarında cildimi nemlendirmesini çok sevdim hem de yaz aylarında nemlendirirken cildimi parlatmamasını sevdim.
Amma velakin içeriğinde parfüm olması sebebiyle hem de yoğun miktarda olmasından dolayı bittiği vakit çok sevsem de sırf bu sebepten ötürü yeniden almayı düşünmüyorum.
Ahh şu parfüm olmayaydı ne güzel anlaşmıştık.
 
Benim cilt bakım rutinim böyleydi kışa doğru bu ekipte bazı değişiklikler olacaktır.:)

24 Temmuz 2014 Perşembe

Favoriler: Bu Aralar Sık Kullandığım Ürünler

Havaların ısınmasıyla hatta kavurmasıyla birlikte artık uzun uzadıya yaptığım makyajları, fondöteni vs. bir kenara bıraktım.
İşte benim bu aralar makyaj yapacağım zaman elimin en sık gittiği ürünler açıkcası bu da sadece kaportayı güzel göstermek için yoksa bunları da kullanmazdım.:)
 
 
Yaklaşık 1 aydır hatta 40 güne yakındır sıkça kullandığım ürünler budur.
Fondöten kullanmayı özlemeye başladım gerçi geçen hafta bir arkadaşıma iftara giderken fondöten kullandım pek hoşuma gitti cidden özlemişim.:)
Zaten her gün makyaj yapan biri değilim ama kapatıcı, göz kalemi, rimel, ruj her daim vazgeçilmezlerim.
 
 
Güneş kreminden sonra sadece görmüş olduğunuz MAC MSF Pudra sürüyorum yeterli oluyor.
Kapatıcı olarak yaz aylarında daha rahat kullandığım için ve artık bitmek üzere olan MAC Studio Finish kapatıcıyı yüzümde kapatılacak yerlere kullanıyorum.
Diğer kapatıcım Rimmel London Match Perfection'u ise göz altlarıma kullanıyorum bazen de Lancome Effacernes'i kullansam da Rimmel'i daha bir seviyorum.
Allık olarak ise vazgeçilmezlerim MAC Pro Longwear - Rosy Outlook, MAC - Pink Swoon ve Amway Beautycyle - Petal tam yazlık renkler kendilerini pek bir seviyorum.
 
 
Göz makyajında ise tercihim genelde krem farlar gerçi bir de Wet N Wild'ın tekli farlarından Brulee'yi sık kullanıyorum ama kendisini buraya eklemeyi unuttum.
The Balm'ın far bazı artık baya bir azaldı Oriflame krem farları kullandığım zaman mutlaka önce far bazını sürüyorum ki daha kalıcı olsunlar.
MAC'in Paint Pot'larından Vintage Selection'u hem tek başına hem Oriflame krem farların altına hem de Brulee'nin altına kullanıyorum.
Oriflame krem farların Rose Gold ve İntense Plum renklerini çok sevdiğim için sıkça kullanıyorum.
Benefit Gimme Brow'da artık baya bir azaldığı için sıkça kullanıp bitirmeye çalışıyorum.
Göz kalemleri vazgeçilmezim olsa da bu aralar kahverengi ve siyah renkten başka bir renk kullanmıyorum diyebilirim.
Clinique ve Rimmel London'un göz kalemlerini kullanma sebebim sıkça kullanıp bitirmek çünkü aynı renklerde başka markaların kalemleri duruyor ki bunları kullanıp bitireyim de sıra onlara gelsin.
Bourjois'in rimeli de artık bitmek üzere ne yazık ki bitince yenisi yok.
Avon Luxe rimel de aynı şekilde azaldı kahverengi renk rimel her markada bulamıyorum ve Avon Luxe serisinin bu rimelinin hem verdiği görüntüyü hemde rengini seviyorum.
 
 
Gelelim dudak ürünlerine zaman zaman elimde ki tüm rujlarımı kullansam da resimde gördüğünüz 4 ruju daha bir sık kullanıyorum.
Soldan sağa doğru gidersek ilk sırada NYC Applecious dudak balmı var bende ki rengi Pink Lady ve hem dudaklarımı çok güzel yumuşattığı için hemde verdiği o uçuk pembe rengi sevdiğim için kendisini sıkça kullanıyorum.
Hemen yanında benim için nude ruj olan MAC'in Peach Blossom'u var ki bence her tonda makyaja yakışan joker bir renk olmazsa olmazlarımdan diyebilirim.
Onun yanında ise aldığımdan beri sık kullandığım ki zaten yarıladım Yves Rocher'ın ruju var bende ki renk Rose Galicia içerisinde hafif ışıltıları olan pembe-şeftali karışımı ama şeftalisi daha ağır basan çok hoş bir renk onu da sıkça kullanıyorum.
Ve en sonda Revlon Lip Butter'ların Strawberry Shortcake rengi var bunu da çok seviyorum tam bir yaz rengi canlı bir pembe gerçi benim için pembe renkte rujların asla mevsimi yok.:)
Revlon'un Türkiye'ye gelmesini sırf lip butter ve rujları için istiyorum umarım bir gün gelir.
 
 
 Vee son olarak son zamanlarda sıkça kullandığım iki parfüm biri Emporio Armani She zaten kendisi her daim vazgeçilmezimdir bitmesine az kaldığı için sıkça kullanıyorum.
Bir diğer parfüm ise Avon Femme bu da tam bir yaz kokusu ferah, ağır olmayan çok güzel bir koku onu da severek kullanıyorum.
 
İşte benim favorilerim bunlardı sanırım ağustos sonuna kadar yine böyle giderim arada bir far ve rujların renkleri değişse de az ürünle makyaj yapmaya devam.
 
 
 
 

23 Temmuz 2014 Çarşamba

Oriflame'den Aldıklarım

 
Oriflame üyesi olunca dayanamayıp arada bir sipariş veriyorum.
Bende bu ay kendime yeni satışa sunulan İmagination parfüm, Giordani Gold İconic Ruj, The One serisinden iki adet ruj ve bir de limit doldurmak için Lip Spa Therapy dudak balmı aldım.
 
The One serisinin rujlarından İnfinite Rose ve Rosewood Eternity aldım iki rengi de çok beğendim amma velakin İnfitine Rose rengine ba-yıl-dım.
En kısa sürede bu iki rujun yazısı gelecek ayrıca dudak balmının baya iyi renk vermesi de çok hoşuma gitti.
Giordani Gold İconic rujun ise renginde katalog kurbanı oldum neyse bunun yazısını yazınca ne demek istediğimi anlarsınız.
Ve son olarak parfüm çok güzel, fresh bir koku bu sıcak yaz günlerinde iç baymayan bir kokusu  var kısaca sevdim.:)
 
Asıl Oriflame'in Ağustos kataloğu hoşuma gitti The One serisinden ikili allık, ruj ve ikili far satışa çıkıyor belki kafama esip birer tane onlardan da alırım.:)

22 Temmuz 2014 Salı

The Balm'ın En Sevdiğim 5 Ürünü

The Balm markasını sevmeyen pek yoktur bende bu markanın ürünlerini sevenlerdenim ve hemen hemen bir çok ürününü kullandım, kullanmaktayım.
Aslında bu markanın sevdiğim ürünlerini 5 ile sınırlandırmakta biraz zorlansam da en sık kullandığım ürünlerini ilk 5'e alarak bu işi hallettim.:)
 
 
 
 
The Balm'ın ilk aldığım ürünü eğer yanlış hatırlamıyorsam Frat Boy allıktı sonra kendime pek yakışmadığını düşündüğümden sattım ve sık kullandığım Down Boy'u aldım.
 
Neyse sıralamayla gidersek 1. sırada yer alan Balm Jovi palet kesinlikle The Balm'ın mutlaka alınası paletlerinden biri diye düşünüyorum.
Hatta bana deseler ki The Balm'dan 1 adet palet seçme hakkın var herhalde tercihim Balm Jovi olurdu.
İçerisinde 12 adet far, 1 adet aydınlatıcı ki kendileri Mary Lou oluyor 1 adet allık o da Frat Boy ve 2 adet krem ruj bulunmakta ve ben pek rujları kullanmasam da diğer ürünlerin her birini severek kullanıyorum.
Farların yumuşacık yapıları, renklerini kolayca vermeleri, bazsız bile kalıcılığının iyi olması ve en önemlisi farların renklerinin tam benlik olmasından ötürü bu palet benim vazgeçilmezlerimden.
İçerisinde Mary Lou aydınlatıcı ve Frat Boy allığın olmasından dolayı ayrıyetten bu iki ürünü almama gerek kalmamış oluyor hem de bu palet sayesinde o ürünleri de denemiş oluyorsunuz.
 
2. sırada Down Boy allık var inanılmaz güzel bir bebek pembesi ve benim gibi açık beyaz tenlilerde çok güzel, doğal bir duruşu var.
Yapısı yumuşacık, kalıcılığı gayet iyi, pigmentasyonu mükemmel, fiyatı makul özellikle %50 indirimde alındığında dadından yinmeyen ve gramajı oldukça fazla olan bu allığı sevmemem için bir neden yok.
Benim dört mevsim kullandığım allıklardan bilmiyorum bozulmadan bitirir miyim eğer bir gün bitirmeyi başarırsam mutlaka yeniden alırım.
 
3. sırada henüz yeni aldığım, almadan önce elimin gidip geldiği acaba alsam mı yoksa almasam mı ikileminde kaldığım ama %50 indirimde bulunca alayım gitsin deyip aldığım ve kullanmaya başlayınca niye daha önce almamışım dediğim Nude Tude var.
Palete kavuşma maceramı baya uzun yazmış oldum ama cidden alınası paletlerden birisi bu paletin de içerisinde 12 adet far var.
8 tanesi ışıltılı 4 tanesi mat fardan oluşuyor yine hepsi gayet güzel pigmentli, rengini hemen veren farlar evet biraz tozutma sorunu var ama o kadarcık olur deyip görmezden geliyorum.
Ola ki %50 indirimde denk gelirseniz bu paleti de kaçırmayın derim.
 
Bir diğer sevdiğim The Balm ürünü ise Give Crease a Chance! Fırça çift taraflı, oldukça kullanışlı bir tarafıyla farı sürerken diğer tarafıyla blend işi yapılan bu fırçayı çok severek kullanıyorum.
Hem her iki fırça da çok iyi iş çıkarıyor hem de uygun fiyatlı olmasıyla cep yakmıyor.
Açıkcası uygun fiyatlı fırça arayanlara bu fırçayı kesinlikle tavsiye ederim.
 
Vee son sırada henüz yeni aldığım ve büyük ihtimal bitirme ihtimalimin pek olmadığı Cindy Lou aydınlatıcı var.
Ben çok sık aydınlatıcı ve ışıltılı allık kullanan biri değilim ama bunun rengine, tasarımına vurulup dayanamayıp aldım.
Cindy Lou'yu herkes aydınlatıcı olarak kullansa da ben daha çok allık niyetine kullanıyorum ve bence tam yazlık bir ürün eğer aydınlatıcı kullanmayı seviyorsanız veya benim gibi fazlasıyla beyazsanız allık niyetine kullanmak için alabilirsiniz.
%50 indirimde alındığında kesinlikle kocaman gramajıyla çok karlı bir ürün olacaktır.
 
Benim The Balm'ın en sevdiğim, vazgeçemediğim 5 ürünü bunlardı peki ya siz The Balm'ın hangi ürünlerini seviyorsunuz?
 

20 Temmuz 2014 Pazar

Güneşten Sonra Cildinizi Lierac’la Onarın


Güneş koruyucular kadar güneş sonrası kullanılan ürünler de çok önemli. Çünkü güneşlenmiş, yanmış, bronzlaşmış bir cildin kendini yenilemesi, onarması ve nemlendirmesi gerekiyor. İşte Lierac’tan güneş sonrası bakım için 3 öneri
 
 
 
SUNIFIC SOLAIRE AFTER-SUN SILKY SERUM


Yüz ve Dekolte Bölgesi için Güneş Sonrası Onarıcı Serum
Eczanelerdeki ilk güneş sonrası onarıcı serum, içeriğindeki mavi mikro alg özü, saf hyaluronik asit ve mimoza tenuiflora ekstresi sayesinde cildi yeniler, onarır ve yeniden yapılandırır. Hindistan cevizi yağı, aynısafa çiçeği özü ve bitkisel gliserin üçlüsü cildi güneş sonrasında ferahlatır ve besler. Paraben içermeyen formüllü bu serumun en öneli özelliği kırışıklık karşıtı bir etkisi. Yaz aylarında yaşlanma karşıtı krem kullanmak istemeyenler için ideal. Hem yaşlanma karşıtı etki sunuyor hem de cildinizi güneş sonrası rahatlatıyor. Birkaç mavi renkli damla, güneş sonrası ritüelinizi yoğun bir onarıcı ve nemlendirici güzellik adımına dönüştürür. Cildinizi yoğun bir şekilde yatıştırarak rahatlatır.
 
FİYATI: 109 TL
 
 
 
 
 
SUNIFIC AFTER-SUN IRIDESCENT SATIN MILK

Yüz ve Vücut için Bronzlaşmayı Hızlandırıcı Güneş Sonrası Süt
 
 
İçeriğinde pigmentasyon uyarıcı peptit ve erythrulose bulunan Sunific After Sun Iridescent Satin Milk, onarıcı performansının ötesinde, bir sonraki gün bronzlaşmayı hızlandırmaya ve bronzluğu korumaya yardımcı olur. Mavi mikro alg özü, saf hyaluronik asit ve mimoza tenuiflora ekstresi sayesinde cildinizi yeniler, onarır ve yeniden yapılandırır. Hindistan cevizi yağı, aynısafa çiçeği özü ve bitkisel gliserin üçlüsü cildi güneş sonrasında ferahlatır, besler ve parlaklık sağlar.
 
FİYATI: 89 TL

 
 
 
SUNIFIC AFTER-SUN ULTRA FRESH BALM

Yüz ve Vücut için Güneş Sonrası Rahatlatıcı Balsam
Ciltteki kızarıklıkları ve tahriş olmuş bölgeleri yatıştırırken cildi onarmak ve nemlendirmek için ideal bir balsam. Uygulanmaya başlanıldığı andan itibaren, güneş sebebiyle fazla ısınmış cildi yeniden canlandırır ve ışıltılı bronzluğa kavuşmanızı sağlar. İçeriğindeki yenileyici, onarıcı, yeniden yapılandırıcı üçlü etkiye sahip mimoza tenuiflora ekstresi ve hindistancevizi yağı, aynısafa özü ve bitkisel gliserin üçlüsü ile elde edeceğiniz mükemmel nem ve onarım sayesinde güneş sizin için daha da keyifli bir hale gelecek.
 
FİYATI: 79 TL
 
 
Basın Bültenidir...

19 Temmuz 2014 Cumartesi

Deborah Milano’dan Yaza Özel 2 Ürün

SUYA DAYANIKLI MASCARA VE JEL ETKİLİ OJE

İtalyan güzellik markası Deborah Milano’nun 24 Ore Absolute Volume Waterproof Mascara’sı denizde ve havuzda cezbedici bakışlara sahip olmanıza yardımcı oluyor. Yeni jel efektli ojeler ise tek kat uygulamayla bile ayna parlaklığı ve dolgunluk sağlıyor
 
 
 
 
 
24 ORE ABSOLUTE VOLUMA WATERPROOF MASCARA:
Deborah Milano, göz makyajı serisine yeni bir ürün ekledi. Suya dayanıklı formülüyle dikkat çeken 24 Ore Absolute Volume Waterproof Mascara ekstra büyük fiber fırçası ile tüm kirpikleri tek tek yakalıyor. Kirpiklere yoğun hacim veren mascara, milyonlarca kirpik görünümü etkisi yaratıyor. 24 Ore Absolute Volume Waterproof Mascara, kadınların beklenmeyen havalarda, sporda, havuzda bile cezbedici ve dikkat çekici bakışlara sahip olma rüyasını gerçeğe dönüştürüyor. Topaklanma yapmayan ve kirpikleri birbirine yapıştırmadan rahatlıkla birkaç kaç kat sürülebilen mascara, vitamin A ve E içeriğiyle kirpikleri aynı zamanda besleyerek nemlendirme sağlıyor. Gün boyu akmayan ve hacimli kirpiklere sahip olmak isteyen kadınlar için geliştirilen 24 Ore Absolute Volume Waterproof Mascara’yla günün her saati büyüleyici bakışlara sahip olabilirsiniz. FİYATI: 37.90 TL



 
 
 
JEL ETKİLİ OJE:
 
İleri teknolojiyi yeni bir boyuta taşıyan Deborah Milano’nun yeni jel efektli ojeleri, tek bir kat uygulamayla ayna parlaklığı, renk derinliği ve olağanüstü bir “dolgunluk” etkisi yaratıyor. Yoğun, dolgun ve eşit dağılmış renk ve göz kamaştıran parlak cilalı görünüm için özel olarak formüle edilmiş olan ürün mükemmel kapatıcılık ve hacimli “jel görünümlü” yüzey sağlıyor hem de UV ışını kullanmadan. Sonuç mu? Evinizin rahatlığında zahmetsizce elde edilebilen mükemmel görünümlü ve yüksek parlaklıkta bir manikür. Deborah Milano’nun yeni GEL EFFECT ojeleri, ultra parlaklıkta 23 farklı renk seçeneğine sahip. Seride modaya tutkunu her kadına uyacak bir renk yer alıyor! FİYATI: 6.50 TL
 
 
 
Basın Bültenidir...

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 







 
 
 

Yeni Hobby Trendz Serisiyle Kontrol Sende!

 
 
Saç şekillendirici pazarının önde gelen markalarından Hobby, Trendz markası altında yenilikçi saç şekillendirici ürünlerini pazara sürdü.
 
Saçı besleyen mineral ve keratinler ile zenginleştirilmiş özel formülüyle Hobby Trendz, her türlü hava ve yaşam koşulunda saçınızın şeklini korumanızı sağlıyor.
 
Bakımlı, dinamik, trendleri takip eden gençler için tasarlanan Hobby Trendz Saç Şekillendirici Jöleler, farklı ihtiyaçları göz önünde bulunduran dört farklı ürün ile tüketici ile buluşuyor:
 
Trendz Active, Suya ve Tere Dayanıklı Saçlar, sıcak hava koşullarında ve sürekli hareket halindeyken bile erimez.
 
Trendz Easy Style, Kolay Şekil Alan Saçlar, saçınızı sertleştirmeden kolay şekil verir, saçınızda ağırlık yapmaz.
 
Trendz Natural Look, Doğal Görünümlü Saçlar, saçlarınıza doğal ve zahmetsizce yapılmış bir görünüm kazandırır. Saçlarında parlaklık istemeyenler için uygundur.

 
Flexy, Yeniden Şekillendirilebilir Saçlar, saçlarınıza yumuşaklığını ve esnekliğini kaybetmeden şekil verir. Saçınızı tarayıp yeniden şekil verebilmenizi sağlar.



Basın Bültenidir...

18 Temmuz 2014 Cuma

Mimlendim!

Severek takip ettiğim blogger arkadaşlarımdan Viva'cığım beni mimlemiş bende hemencik cevaplarımı yazıyorum.:)
 
 
Aşk Mı Bağlılık Mı?
 
Bağlılık tabi ki
 
 
Gurur Mu Teslim Olmak Mı?
 
Gurur
 
 
Sarışın Mı Esmer Mi?
 
Sarışın
 
 
Yeşil Göz Mü Mavi Göz Mü?
 
Mavi mavi masmavi:)
 
 
Et Mi Tavuk Mu?
 
Her ikisine de çok bayılmasam da hadi et diyeyim.:)
 
 
Karpuz Mu Kavun Mu?
 
Kırk yıl yemesem her iki meyve de aklıma gelmez ama karpuzu kavuna nazaran tercih ederim.
 
 
Gümüş Mü Altın Mı?
 
Gümüş
 
 
Kedi Mi Köpek Mi?
 
İkisi de sevilmez mi ya :)
 
 
Beyaz mı Siyah mı?
 
Siyah
 
Yağmur Mu Güneş Mi?
 
Yağmur iyidir, serinletir.:)
 
 
Mesajlaşmak mı Aramak mı?
 
Aramak
 
 
Bodrum Mu Çeşme Mi?
 
Her ikisi de değil Fethiye desem neyse soruya cevap vereyim Bodrum diyeyim.:)
 
 
Deniz Mi Havuz Mu?
 
Tabi ki deniz havuzu pek sevmiyorum.
 
 
Bende bu mimi yapmak isteyenleri mimliyorum.:)
 

Almasam da Olurmuş Dediğim 5 Ürün

Ee bazen de bu ürünü niye almışım dediğimiz ürünler olmuyor mu?
İşte benim niye almışım ki dediğim 5 ürün bu 5 üründen sadece 2 tanesini sevmedim diğer 3 ürünü sevsem de ya kendime yakıştırmadığım yada yapısından dolayı bu listede yer aldılar.
 
 
 
Bu listeye The Balm'ın Balm Voyage paletiyle başlayayım.
Aslında güzel bir palet 12 adet far 3 adet ruj var ve oldukça kullanışlı bir ürün ama ben tozutması ve renklerinin bir çoğunu kullanmadığım için bu paleti aldığım günden beri sadece 1 veya 2 kez ancak kullanmışımdır.
Satmaya, vermeye de gönlüm razı olmuyor ama sık kullanmıyorum da şimdilik öyle bir gün sıkça kullanılmayı bekliyor.
 
Hemen paletin yanında yer alan MAC'in Vibrancy Eye Primer da pek sevemediklerimden.
Yada ben büyük beklentilerle aldım diyeyim ve memnun kalmadım açıkcası bu ürüne son gelen zamla fiyatı 101 tl oldu yani bu parayı vermeye pek değmez.
 
Lancome Effacernes Kapatıcı da çok övülen bir ürün olunca tereddüt etmeden almıştım ama beni hayal kırıklığına uğrattı.
Yoğun bir kapatıcılığı yok, göz altı çizgilerine doluyor, mutlaka pudra ile sabitlemek gerekiyor.
Açıkcası 90 lira verilecek bir kapatıcı değil hatta benim gözümde Rimmel London'un Match Perfection kapatıcısıyla aynı performansa sahip diyebilirim.
 
 
Allıklarımın arasında en pigmentlisi, en canlı renklisi ama gelin görün ki ben aşırı beyaz tenime pek yakıştıramıyorum.
Eğer biraz daha buğday tenli olsaydım Fleur Power uzun saatler kalıcılığı, yoğun renk vermesiyle kesin vazgeçilmez allıklarımdan olurdu.
Bu allığı denemeden internette ki swatchlarına bakıp Amerika'ya giden arkadaşıma sipariş etmiştim artık iyice anladım ki denemeden ürün falan almak yok.
 
MAC'in Cremesheen rujlarından Creme Cup rengi şahane bir pembe ama gelin görün ki dudak çzigilerine dolması ve çatlak, kusur ne varsa belli etmesiyle beni sinir ediyor.
Zaten fazlasıyla kuru dudaklara sahibim ve bu ruju dudaklarım iyice nemliyken kullanıyorum asla kuruyken sürmeye yeltenmiyorum.
İlk aldığım zamanlarda severek kullandım ama son birkaç aydır pek elim gitmiyor ama yine de rengini çok sevdiğim için arada bir kullanıyorum.
 
 
İşte benim almasam da olurmuş dediğim ürünler bunlardı içlerinde sadece Lancome kapatıcı ve MAC Vibrancy Eye Primer'a verdiğim paraya acıdım onun haricinde diğer 3 ürünü aldığıma pişman değilsem de almasaymışım birşey kaybetmezmişim.
Sizin keşke almasaydım/bir daha asla almam dediğiniz ürün veya ürünler var mı?
 

17 Temmuz 2014 Perşembe

Bitenler (23)

 
 
Uzun zamandır Bitenler yazısı yazamadım ama artık bu kadar ara vermeden 1-1,5 ayda bir yazmayı düşünüyorum.
Artık ne kadar bitirebilmişsem 3-5 ne varsa onları ekleyeceğim böyle bol ürün olsun diye bekleyince olmuyor.
 
Biten ürünlere ayrıntılı bakarsak:
 
 
Son 3 ayda bitirebildiğim saç ürünleri bunlardı.
 
Organix Australian Teatree Şampuan: Memnun kaldığım bir ürün bu bitti yedeği var hatta evde bir yedek daha var kendisinden pek bir memnunum hatta bu ürünün yazısını blogda bulabilirsiniz.
 
Organix White Tea Grapeseed Saç Kremi: Yanlış aldığım bir üründü, idare eder diyebileceğim bir saç kremi şükür bitti yeniden almayacağım.
 
Down Under Naturals Argan Oil Saç Bakım Maskesi: Çok sevdiğim, memnun kaldığım bir saç bakım maskesiydi indirimde denk geldiğimde mutlaka yeniden alacağım.
 
John Frieda Frizz Ease Yoğun Bakım Maskesi: Sevdiğim bir başka maske ve bunun da yedeği var bu bitti yenisi açıldı.:)
 
 
İsana Duş Jeli: Rossmann'da satılan İsana ürünlerini genel olarak beğeniyorum ve duş jellerini de sıkça alıyorum.
 
Oriflame Discover Duş Jeli: Kokusu çok güzel bir üründü bittikçe arada bir aldıklarımdan.
 
Avon Senses Kremli Duş Jeli: Bu da sevdiğim duş jellerin arada bir alıyorum.
 
Dirty Works Vücut Peelingi: Sevmediğim, bitsin diye bolca kullandığım bir üründü asla yeniden almayı düşünmüyorum.
 
Neutrogena El Kremi: Sevdiğim el kremlerinden hatta bir daha yedeği vardı bu bitince onu açtım.
 
Alterra El Peelingi: Bu da pek sevemediğim ürünlerden bitti ve yenisi alınmayacak.
 
Nivea Pure&Natural Deodorant: Nivea'nın alüminyum içermeyen bu deodorantını ve bir de bu serinin roll-onunu bittikçe alıyorum bunun da yedeği her daim var.:)
 
 
 
Moos Papatya Özlü Yüz Temizleme Jeli: 3-4 ay önce cildimde sivilceler çoğalınca bir cilt doktoruna gitmiştim ve onun önerisiyle bu temizleyiciyi almıştım.
Sivilcelerimin sebebi biraz da kansızlıktı ama bu temizleme jeli de baya iyi geldi, hemde cildimi çok güzel temizledi.
Ama şimdilik yeniden almayacağım şükür şimdilik cildim gayet iyi durumda diyebilirim.
 
Diadermine Çift Fazlı Makyaj Temizleyici: Aldığıma pişman olduğum ürünlerden bitsin diye bolca kullandım aşırı yağlı bir yapısı var ve asla yeniden almayı düşünmüyorum.
 
Avene Kuru-Karma Ciltler Nemlendirici: Kış aylarında cildimi fena nemlendirmedi ama yeniden almak gibi bir düşüncem yok.
 
Yves Rocher Cure Solutions Maske: Severek kullandığım bir maskeydi ama şimdilik yeniden almayı düşünmüyorum.
 
Bioderma Hydrabio Serum Tester: Kış aylarına doğru nem serumu almayı istiyorum ve bu aralar bulabildiğim testerları deniyorum.
Bu serumun da yapısı fena değil ama alacak kadar çok çok beğenmedim.
 
Kanebo Sensai Göz Kremi Tester: Adı tester ama 2-2,5 ay kadar kullandığım bir ürün oldu.
Yapısını, nemlendirmesini sevdim ama tam boyunu almaya hiç niyetim yok buna vereceğim parayla 5-6 tane göz kremi alırım.:)
 
Elf Jel Eyeliner: Rengini çok sevsemde malesef fazla kullanamadan kurudu gitti.:(
İyice anladım ki ben jel eyeliner kullanma özürlüyüm bundan sonra almamaya çalışacağım.
 
Clinique Dörtlü Göz Farı: Farların hepsi mattı ve severek kullanıyordum amma velakin elimden düşüp kırıldı ve paramparça oldu bu yüzden mecburen çöpe gitti.:/
 
 
 Yaklaşık 3 ayda bitirdiğim ürünler bunlardı artık bundan sonra arayı çok uzatmadan Bitenler yazısı yazmayı planlıyorum umarım bir sonra ki yazıyı eylül ayının ilk haftasında yazabilirim.:)

 

16 Temmuz 2014 Çarşamba

Kiehl's Midnight Recovery Eye

 
 
Yaklaşık 2 aydır kullandığım bu kremin yazısını artık yazabilirim.
Bir çok blogda yazısını okumuşsunuzdur hemen hemen herkesin memnun kaldığı ürünlerden ben memnun kaldım mı derseniz?
Memnun kaldığım bir krem oldu en azından göz altlarım eskisi kadar yoğun bir morlukta değil hafiften de olsa bir aydınlanma var.
En azından bazen hafif bir kapatıcı sürerek günü kurtarabiliyorum.
Tabi iyi bir uyku uyumuşsam, stres, yorgunluk gibi durumlar yoksa bir de bu kremi kullanıyorsam göz çevrem gayet güzel, aydınlık duruyor.
Gerçi benim göz altı morluklarım hem biraz genetik hemde kansızlıktan ötürü varlar sanırım bu durumda kremlerden çok medet ummamam gerekiyor.
Nemlendirmesi ise benim için gayet iyi ama göz altlarınız çok kuruysa nemlendirmesi pek yeterli gelmeyecektir.
Ben bu kremi sadece geceleri değil gündüz de kullanıyorum ayrıca içeriğinde paraben, mineral yağ, parfüm, silikon olmaması sebebiyle gönül rahatlığıyla kullandığım ürünlerden oldu.
Bittiği vakit bunu değil de ya Clinique Even Better Eyes yada yine Kiehls'in göz kremlerinden Line-Reducing Eye-Brightening Concentrate almayı düşünüyorum.
 
Bu ürünü Kiehl's mağazalarından ve web sitesinde yer alan telefonla sipariş hattını arayarak edinebilirsiniz.