31 Mart 2012 Cumartesi

Cildinizin Nem Tutkusu İçin Özel Olarak Yaratıldı!


Cildiniz kendini yenilemek, genç ve ışıltılı görünümünü korumak için en çok neme ihtiyaç duyar. Genç görünmek için kullandığınız ürünlerin arasında en önemlisi iyi bir nemlendiricidir.
Dünya’nın en iyi dermatologlarından Dr. Murad’ın etkisi klinik çalışmalarla kanıtlanmış yeni nemlendiricisi Hydro-Dynamic™ Ultimate Moisture,  tek bir kullanımda cildinizi 8 saat boyunca nemli tutar.

Bir kez deneyenlerin bir daha çantasından eksik etmediği, çok kısa sürede adına vazgeçilmezler arasına giren Murad’ın Yeni Uzun Süre Etkili Ultra Güçlü Nemlendiricisi, her yaşta, tüm cilt tipleri için uygun yağsız formulü ile gece gündüz;
Cildin nem ihtiyacını karşılıyor
Cildi ipeksi bir yumuşaklığa kavuşturuyor
Aynı zamanda da sıkılaştırıyor.

Paraben İçermez.

YETKİLİ ECZANELERDE Fiyatı: 240TL

Basın Bültenidir...

28 Mart 2012 Çarşamba

Okudum...


Bu kitap çıkalı ve benimde alalı uzun zaman oluyor ama bir türlü fırsat bulup okuyamamıştım sonunda okudum rahatladım.:)
Beğendim ama şahane, olağanüstü diyebileceğim bir kitap değil en azından benim gibi Jean Christophe Grange kitaplarına bayılan biriyseniz asla bir Grange kitabı kadar iyi değil.
Anlatımı güzel ama kitabın sonu biraz basit bitiyor uzun lafın kısası cinayet romanları seviyorsanız ve kafa dağıtmak için iyi bir kitap arıyorsanız bu kitap kesinlikle okunabilinir.

Ayrıca bu kitabın ikinciside raflarda yerini aldı Gözlerini Sımsıkı Kapat'ı da en kısa zamanda alıp okumak istiyorum bakalım o nasılmış.:)

Yves Rocher Yağlı Saçlar İçin Şampuan


Cildi kuru ama tam tersi saçları yağlı ve hacimsiz, cansız olan biriyim.
Bu görmüş olduğunuz şampuandan önce Ecolinn marka kullanıyordum memnundum ama 3 senedir kullandığım için değiştirme ihtiyacı hissettim bi süre Oriflame'nin şampuanını kullandım memnun kalmadım sonrasında ise Yves Rocher'ın cilt ürünlerinden memnunum bir de saç bakım ürünlerini deneyeyim dedim ve bu şampuanı aldım.
Memnun kaldım mı evet kaldım saçlarımın cansızlığını aldı ve benim için en önemlisi saçlarım artık daha geç yağlanıyor genelde gün aşırı saçlarımı yıkarım bu şampuanı kullanmaya başladıktan sonra 3 günün sonunda azda olsa yağlanmaya başlıyor.
Ki bu benim için şahane birşey 3 temiz saçla durmak süper artık bir süre bu şampuanı kullanacağım.

Yves Rocher bu şampuan için '' Organik ısırgan otu ve temizleyici maddesi bitkisel bazlıdır. İçeriğindeki ısırgan otu sayesinde saçlarınız daha uzun süre yağlanmadan temiz kalır.

Suda kolayca çözümlenebilen formüle sahiptir. Paraben içermez.'' demiş.

Saçlarımın daha uzun süre yağlanmadığı doğru yani dediğini yapan bir ürün diyebilirim.:)
Ayrıca bitkisel özlü ve paraben içermeyen bir şampuan gerçi ben parabene fazla takık biri değilim ama kullandığım şampuanda paraben olmamasıda hoşuma gitti.:)
Benim gibi saçlarınız yağlıysa ve biraz geç yağlansın istiyorsanız bu şampuanı denemenizi tavsiye ederim.

Ürünün satış fiyatı 11.90 fakat bu aralar indirimde 9.90'a alabilirsiniz ben beğenince fazladan 2 tane daha alıp yedekledim.:)

25 Mart 2012 Pazar

Watson's Magic Lip Balm


Watson's'un bu dudak balmı pek bi meşhur hal böyle olunca ne menem birşeymiş bi alıp deneyeyim dedim ve o kötü tadından ötürü ne yazık ki hiç sevemedim.
Sürünce dudağa sanki ruj sürmüşsünüz gibi pembe bir renk veriyor hemde nemlendiriyor.
Bana nemlendirmesi yeterli gelmedi ve dudağıma verdiği o rengide pek beğenmedim vee işin en kötü yanı ise ağzımda bıraktığı acımsı tadı hiç ama hiç sevmedim.


Bitsede gözümün önünden gitse modundayım bitince asla yeniden almak gibi bir düşüncem yok ama benim gibi merak edip almak istiyorsanız bu balmı Watsons mağazalarında 4.99 gibi bir fiyata edinebilirsiniz.

24 Mart 2012 Cumartesi

Avon Supershock Kalem Far - Princess Pink&Royal Velvet

Bu kalem farın grisinden almıştım vede çok severek kullanıyorum bu sebeple bir de morlu pembelisinden aldım aynı şekilde onuda çok sevdim.:)



Bu kalemin gri rengi için söylediklerim morlu pembelisi içinde geçerli bir kere çok yumuşak hemencecik sürülüyor ister alt kirpik diplerinize kalem olarak kullanın ister göz kapağınıza far olarak kullanın şahane duruyor.
Akma, bulaşma gibi bir problemi yok severek kullanıyorum eğer umarım Avon bi saçmalık yapıp bu kalem farları kaldırmaya kalkmaz eğer kaldırır ederse mutlaka yedeklerim.



Şu mor rengin güzelliğine bakınız zaten en çok mor tarafını kullanıyorum şahane duruyor.:)



Kalem farın katalog satış fiyatı 24 tl ama ara ara %50 indirime giriyor böyle bir indirimde denk gelirseniz mutlaka denemenizi tavsiye ederim.:)



Oksijensiz Kalmayın!


Bliss’in en sevilen, en popüler, oksijene doyuran maskesiyle hala tanışmadınız mı?

Bliss Triple Oxygen Instant Energizing Mask – Canlandırıcı Oksijen Cilt Maskesi açığa çıkardığı oksijen molekülleri ve detoks etkili formülü ile leke ve ton farklılıkları olan, cansız ve yorgun cildinizi anında aydınlatmaya ve canlandırmaya yardımcı oluyor! Aynı zamanda cildinizdeki yaşlılık belirtileriyle savaşmayı da destekliyor.

Yalnızca Boynerler'de!
Bliss Triple Oxygen Instant Energizing Mask – Canlandırıcı Oksijen Bakım Maskesi - 185 TL

Basın Bültenidir...

22 Mart 2012 Perşembe

Avon Ultra Colour Rich Ruj

Avon'un rujlarını çok beğeniyorum bana yakışan hemen hemen her rengi bende mevcut zaten ruj hastası bir insanım ve kendimi bu konuda pek frenleyemiyorum.:)
Rengine vurulduğum rujun adı Ultra Colour Rich serisinden Sparkling Warm Rose eğer sizde benim gibi beyaz tenli ve pembe tonlarında ruj sevenlerdeniz bu ruju mutlaka deneyin derim.:)




Şu rengin güzelliğine bakın ya bonbon şekeri gibi duruyor.:)
Zaten Avon'un rujlarını sevmemdeki en büyük sebeplerden biri fiyat-performans olarak karşılığını fazlasıyla almanız artı kötü kokularının olmaması Color Trend serisinin bu dediklerime katmıyorum.
Tek olumsuz yanı ise fazla kalıcı olmamaları ki ben kalıcı rujları bile yiyen birisi olduğum için bu pek dert değil.:)


Bu seri Avon'da sık sık indirime giriyor normalde satış fiyatı 20.50 ama yarı fiyatına indiğinde denk gelirseniz deneyin zaten ultra colour rich serisinin tüm rujları hoşuma gidiyor ki her rengi bende mevcut değil kahve tonları ve kırmızı-bordolar bende iğrenç durduğundan ötürü almıyorum, alamıyorum.:(




Dr. Murad Kadınların Cildinden Çok iyi Anlıyor!


2 işi 1 arada yapabilen bir nemlendiriciniz olsun istemez miydiniz?

Patentli Kombucha Collagen Defense™ ile yaşlılık belirtileriyle savaşmaya;
Willow Bark gibi bitki özleriyle cildin parlamasını engellemeye ve sivilce oluşumuna eğilimli olgun ciltlerin sivilce problemini azaltmaya yardımcı oluyor!

Dr. Howard Murad’ın etkisi klinik olarak kanıtlanmış yeni nemlendiricisi Anti-Aging Moisturizer SPF 20 | PA++ - Anti-Aging Etkili Günlük Nemlendirici SPF 20 | PA ++ tek bir ürünle 2 cilt probleminize birden çözüm üretiyor. 


SPF ve PA testleri ile hem UVA hem UVB'ye karşı etkili olduğu kanıtlanmış formülü ile yıl boyunca güneşin zararlı ışınlarından cildi korumaya yardımcı oluyor.   


PARABEN İÇERMEZ!


Anti-Aging Moisturizer SPF 20 | PA++ - Anti-Aging Etkili Günlük Nemlendirici SPF 20 | PA ++ Fiyatı: 165 TL
           

YETKİLİ ECZANELERDE

Basın Bültenidir...

21 Mart 2012 Çarşamba

Yves Rocher 3 The Toksinlerden Arındırıcı Yüz Yıkama Köpüğü

İsminin yüz yıkama köpüğü olduğuna bakmayın aslında bu ürün bir peeling hafif yapılı ve cildi şahane bir şekilde arındırıyor.


Uzun zamandır aynı peelingi kullanıyordum ve bir süre değişik bir peeling kullanmak istedim ve soluğu Yves Rocher'da aldım daha doğrusu oraya şampuan almak için gittim ve oradaki görevli bayan bana bu ürünü tavsiye etti.
İlgimi çeken en önemli özelliği ise ürünün içeriği oldu peelingin içinde yeşil çay özü, beyaz çay özü ve madagaskar çay özü var.
Yani bu ürün detoks etkili bir ürün ve 30 yaş ve üzeri için benimde yaş 29 olduğundan ötürü 1 yaştan birşeycik olmaz deyip aldım.:)
Öncelikle çok hafif yapılı olduğunu cildi çizmeden temizlediğini belirtmem gerek zaten alerjik ve hassas bir cildim var ve cildim bu ürünü kullandıktan sonra hiç bir şekilde kızarmadı kötü bir tepki vermedi.
Hatta kullandıktan cildimi gerçekten arınmış mis gibi hissettim haftada 1 veya 2 kez kullanılabilinecek bir ürün özellikle duş sonrası kullanmaya özen gösteriyorum.


Yukarıda gördüğünüz gibi içinde minik minik granüller mevcut iri granüllü bir peeling değil amaç sadece cildinizi arındırmak ve bunu gayet güzel yapıyor.

Eğer sizinde cildiniz hassassa ve yaşınız bu ürüne uyuyorsa kesinlikle denemenizi tavsiye ederim.
Benim için bitince yenisini alınabilinecek ürünlerden fiyatı ise 27.90 fakat bu aralar indirimde 21.90 gibi bir fiyata alabilirsiniz.

Sebamed Lip Defense Dudak Koruyucu

Bu ürünü geçen yaz başı almıştım dudaklarım sadece kışın soğuktan değil yazın sıcaktanda çatlıyor Sebamed'in dudak balmında da spf 30 koruması olduğu için aldım fakat pekte memnun kaldığım bir ürün olmadı.


Şu ana kadar kullandığım Sebamed ürünlerinden hep memnun kaldım bu dudak balmınıda aa Sebamed'in dudak balmında spf 30 koruması varmış yazın benim için çok iyi olur diyerekten aldıydım aslında nemlendirmesi, koruması güzel ama o acı tadı bir felaket bitince asla almayı düşünmediğim bir ürün eğer tadı böylesine kötü olmasaydı sırf güneş koruma faktörü için yeniden alabilirdim.


Zaten elimdeki dudak balmlarını bitirip sadece memnun kaldığım birkaç markanın ürününü devamlı alıp kullanmayı düşünüyorum.
Gerçi ben kullanmadığım bir markanın dudak koruyucusunu görürsem dayanamayıp alırım o ayrı bir mesele ama yine memnun kaldıklarıma dönüş yaparım.:)

Bu dudak koruyucusunu kaç liraya aldığımı tam olarak hatırlamıyorum ama 8-9 lira civarı olması lazım.

20 Mart 2012 Salı

Cildinizi Papatya İle Taçlandırın!



Yüz temizliği cilt bakımının ilk ve en önemli adımıdır. Sağlıklı, ışıltılı ve taze bir cildin anahtarı yüzünüzü her gün kirden ve makyajdan arındırmaktır.
Zamanınız ne kadar kısıtlı olursa olsun cildinize ayıracağınız 5 dakika, ileride size sağlıklı ve genç bir cilt olarak geri dönecektir.

Normal ve Kuru Ciltler
Göz Makyajı Hariç
%98.8 Doğal Burt’s Bees Soap Bark & Chamomile Deep Cleansing Cream – Derinlemesine Etkili Yüz Temizleme Kremi cildinizi yeryüzünün en doğal içerikleri ile derinlemesine temizlemeye yardımcı olur, makyaj ve kirden arındırmayı destekler. Aynı zamanda cildinizi nemlendirmeyi ve yumuşatmayı desteklerken yüzünüze taze ve sağlıklı bir görünüm vermeye yardımcı olur.

 
VÜCUDUNUZ BU DOĞALLIĞI HAK EDİYOR!
Doğal ürünlerin "doğallığını" lütfen sorgulayın! Burt’s Bees ürünlerinin doğallığı; 1936 yılında kurulan Amerika’nın doğal ürünler endüstrisine dair en büyük ve en köklü, kar amacı gütmeyen kuruluşu Doğal Ürünler Birliği (Natural Products Association) tarafından doğallık simgesiyle tescillenmiştir."Gerçek" doğal ürünleri bulmak ve ayırt etmek için ürün etiketlerini doğru okuyabilmek önemlidir.

Boyner Mağazaları ve Eczanelerde – 59 TL

Basın Bültenidir...





19 Mart 2012 Pazartesi

Bitenler (4)

İşte son bitenler yazısından bu yana bitirdiğim ürünlerim bu aralar elimdeki makyaj malzemelerimi özellikle rujlarımı bitirmeye çalışıyorum.
Bir ara bir an önce bitmesini istediklerimle ilgili bir yazı hazırlayacağım neyse buyrun efenim neler bitmiş hangilerinden memnunmuşum:)


Cilt ürünlerinden bitenler


Avon Gliserinli El Kremi: Çok uzun yıllardır kullandığım bittikçe aldığım bir kremdir tabii ki yerine yenisi açıldı kendisinden çok memnunum:)

Biorichi Peeling: Severek kullandığım bir başka üründe budur biten 3. şişe bu aralar biraz ara verip başka bir markanın peelingini kullanmaya başladım bir ara yeniden bu peelingi kullanmaya başlarım işte buradada kendilerini tanıtmıştım.

Bioderma Sensibio Light Cream: Bioderma'nın nemlendiricisini beğenerek kullandım fakat kışın bu krem bana biraz yetersiz geldi Rich'te ağır gelir diye almak istemiyorum yazın belki bu kremi yeniden alıp kullanmak isteyebilirim efenim bu kreminde yazısı şuradadır

The Body Shop C Vitaminli Göz Kremi: Göz altı morluklarım için aldığım ama göz altı morluklarımın aydınlanmasında aman aman bir işe yaramadı evet hafiften bir aydınlanma oldu ama yenisini almayı düşünmüyorum buyrun yazısı

RoC Endyrial Dudak Balmı: Çok beğenerek kullandığım bir üründü elimdeki tüm dudak balmlarını bitirdikten sonra yeniden alabileceğim bir ürün yazısı için tık tık

Neutrogena Dudak Balmı: Uzun zamandır duruyordu dibinde kalanında yapısı değişmiş olduğu için atıyorum beğendiğim bir dudak balmıydı yeniden alıp kullanmayı belki ilerleyen zamanlarda düşünebilirim.

Biten Saç ve Vücut Ürünleri



Oriflame Hair X Şampuan: Büyük beklentilerle almadığım bir üründü bitti ve yenisini alınmayacak yazısı için tık

 Avon Planet Spa Vücut Kremi: Uzun zamandır severek kullandığım bir kremdir sadece kış aylarında kullanıyorum ve çok memnunum yerine yenisini açmadım başka bir markanın vücut kremini aldım inşallah seneye kışa yeniden kullanırım yazısı için tık tık

Avon Advance Techniques Boyalı Saçlar İçin Saç Bakım Maskesi: Bu üründe ortalama bir ürün diyebilirim saçlarım boyalıyken kullandığım bir maske artık bir süre saçlarımı boyatmayı düşünmüyorum bu sebeple yenisini alacağım bir ürün değil.

Oriflame Nature Secret Duş Jeli: İlk defa Oriflame'nin bir duş jelini almıştım ve çok beğendim Oriflame'nin diğer duş jelleride deneyeceğim umarım onlardanda memnun kalırım.

Biten makyaj ürünleri ve parfüm


Estee Lauder Pleasures EDP: Bu biten kaçıncı şişe tam bilmiyorum 3. veya 4. olabilir daha doğrusu tamamen bitemeden çöpe gitti dibinde azıcık kaldı bir daha 100 ml'lik parfüm almayı düşünmüyorum tabi yinede benim ne yapacağım belli olmaz almam deyip aldığım bir dolu şey olmuştur işte parfümün yazısıda burada

Avon Fırçalı Ruj: Ne zaman aldığımı bile unuttuğum bir ruj daha doğrusu gloss diyebilirim.

Avon Ruj: Yine ne zaman aldığımı unuttum rengi güzel bir pembeydi bu da bitti gitti.:)

Rimmel London Mascara: Merak edip aldığım ama çokta memnun kalmadığım bir üründü yerine yenisini almayı düşünmüyorum yazısı için tık tık

Avon Kuru Saç Ucu Onarıcı Serum

Herhalde Avon'un en beğendiğim, memnun kaldığım saç ürünü budur.


Kırık saç uçlarını onarıyor mu bilemem ama elektriklenmeyi önlediği, saçları parlaklaştırıp yumuşattığı bir gerçek saçlarım birkaç senedir röfleliydi artık kendi rengine boyattım bundan sonra bir süre saçımı boyatmayı düşünmüyorum işte bu yoğun işlem gördüğü zamanlarda bu ürün gerçekten saçımın yumuşacık olmasında yardımcı oldu.
Benim saçlarım ince telli ve kolay şekle gelmez fakat saçlarım nemliyken bu üründen az bir miktar avucuma sıkıp saç uçlarıma ve saç boyuna sürüyorum sonra biraz saçımı kurutuyor ve tarıyorum.
Ve taradığım şekliyle bırakıyorum saçlarım kuruyunca şahane duruyor yumuşacık, parlak ve elektriklenmiyor.
Vee en beğendiğim özelliği ise saçlarımı yağlandırmaması zaten saçlarım yağlı ve bu ürün ekstra bir yağlandırma yapmıyor.

Uzun lafın kısası bu ürünü tavsiye eder miyim kesinlikle tavsiye ederim zaten Avon'un en bilinen en sevilen saç bakım ürünüdür.
Uygun fiyatlı ama performansı fiyatından daha yüksek bir ürün:)

Ürünün katalog satış fiyatı 15 küsür olması lazım ama ara ara %50 indirime giriyor.

18 Mart 2012 Pazar

Oriflame Pure Nature Organik Açai ve Nar Özlü Dudak Balmı


Oriflame'nin katalogunda görünce merak edip aldığım bir ürün daha dudak balmı hastası olduğum için ilgimi çeken dudak balmlarını hemen alıp deniyorum.
Öncelik bu dudak balmının kokusu çok güzel nemlendirmesi ise orta diyebilirim kışın soğuk havalarda nemlendirmesi az gelebilir ama bahar aylarında yeterli gelecektir.
Sürünce dudağınıza hafiften renk vermesi ise ürünün ayrı bir güzelliği ve benim için en önemli yanı ise acımsı, kötü bir tadının olmaması bitince yeniden alır mıyım neden olmasın alabilirim.:)


Ürünün katalog satış fiyatı 9.90 fakat bu kampanya yani 5. kampanyada indirimde 5.90'a alabilirsiniz.

17 Mart 2012 Cumartesi

Estee Lauder Pleasures Edp


Bu gördüğünüz herhalde 4.veya 5. şişedir yaklaşık 10 senedir vazgeçemediğim parfümdür bittikçe aldığım bazen ara verip sonra yine aldığım özellikle yaz ve bahar aylarında vazgeçemediğimdir.:)
Beyaz tenli olduğum için her parfüm bana yakışmıyor zaten ağır kokuları sevmiyorum ama bu parfüm o kadar güzel ki asla insanın içini baymayan tam tersi içini açan ferahlatan bir kokusu var.
Sizde benim gibi çiçek kokularını seviyorsanız ağır olmayan ama kalıcı parfüm arıyorsanız mutlaka bu parfümü denemelisiniz.
Genelde çiçeksi kokular fazla kalıcı olmayabiliyor ama Pleasures öyle değil hele ki kıyafetinize sıkmışsanız ertesi günde kıyafetinizde bu parfümün kokusunu alabilirsiniz.

Bu arada resimde gördüğünüz 50 ml'lik olanı artık 100 ml parfüm almaya tövbeliyim diyebilirim asla 100 ml parfümlerimin dibini göremedim sonunda kalanlar hep ziyan oluyor artık bende 50 ml alıp bitirmek istiyorum.:)

 Zambak, yasemin ve şakayık çiçeklerinin nadir esanslı egzotik Baie gülü ile uyumu. Tatlı değil taze. Tamamen çiçeksi. Üst notası: Beyaz zambak, menekşe yaprakları. Orta notasında Siyah zambak, beyaz şakayık, Baie gülü, pembe gül, yasemin. Kalp notasında ise sandal ağacı ve paçuli bulunuyor.

ÜST NOTALAR
Beyaz Zambak
Menekşe Yaprakları
Yeşillik Vurguları
ORTA NOTALAR
Siyah Leylak
Beyaz Şakayık
Karo Karouende Baharları
Baie Gülü
Pembe Gül
Yasemin
ALT NOTALAR
Sandal Ağacı
Paçuli
SAĞLADIĞI AVANTAJLAR
Hayatın keyif verici anlarının bir yansıması . Yağmur sonrası kokan taze çiçekler gibi.

Parfümün gramaj fiyatları ise şöyle:

30 ml: 49 tl
50 ml: 170 tl
100 ml: 240 tl

Mac Powerpoint Göz Kalemi

Uzun zamandır güzel koyu bir kahve göz kalemi arıyordum sonunda aradığımı buldum.
Akmasın, bulaşmasın, yumuşak olsun diyede isteklerim vardı.:)
İşte tüm istediklerim şu görmüş olduğunuz kalemde bulmuş durumdayım.



Benim aldığım renk Stubborn Brown çok güzel bir kahve sürünce doğal bir görüntü veriyor.
İster alt kirpik diplerine isterseniz üst kirpik dibinize eyeliner şeklinde uygulayabilirsiniz ki ben genelde alt kirpik dibine uyguluyorum biraz eyeliner çekme özürlüyümdür.:)
Benim gözlerim alerjiktir ve çok sulanır bu kalemde alerji falan yapmadı ayrıca sulanan gözlerimdende akmadı asıl bahar aylarındaki performansını merak ediyorum sokakta yürürken iki gözüm iki çeşme durumunda oluyorum.
Bir de oturduğum sitenin yeşil alanı oldukça fazla bahar ayları bana sokağa çıkmak işkence gibi geliyor neyse mevzuya dönersek işte bu sulanan gözlerimden kalem akmadı kullandığım birkaç tane siyah kalemim bitince bir de bu kalemin siyahından almayı düşünüyorum.


Gördüğünüz gibi rengi çok tatlı bir kahve bu tonlarda kalem arayanlara Mac'e bir bakmalarını öneririm.:)

Kalemin satış fiyatı 39 tl


Clean & Clear “Dünyanı Yansıt” Yarışmasının Kazananı Belli Oldu.


Clean & Clear “Dünyanı Yansıt” Yarışmasının Kazananı Belli Oldu.
Gençlerin en çok tercih ettiği cilt bakım markası Clean & Clear’ın www.facebook.com/cleanandclearturkiye sayfasında düzenlediği “Dünyanı Yansıt” yarışması büyük ilgi gördü. Clean & Clear facebook hayran sayfasına başvuran 1500’ün üzerinde genç kız en yakınları ile çekilmiş fotograflarından oluşan videolarını paylaşarak dünyalarını yansıttılar.
Clean & Clear’ın genç kızların arkadaşları ile yaşadıkları keyifli anlardan bir hatıra kalması için tasarladığı Clean & Clear Dünyanı Yansıt yarışmasının Hey Girl dergisinden İpek Koşan, Cosmogirl dergisinden Candan Durusöz, Go Girl dergisinden Berna Kabacaoğlu, Blue Jean dergisinden Doğu Yücel,Clean & Clear Marka Takımından Deniz Gürler ve Caner Kırateli, J&J Halkla İlişkiler Sorumlusu Sofi Hürdana ve Forte İletişim’den Sinem Bıyık’tan oluşan jürisi, Point Barbaros Otel’de biraraya geldi, ve 11.098 fotoğrafın yüklenmesi sonucu oluşturulmuş birbirinden neşeli videoları değerlendirdiler.
Yarışmanın değerlendirme kriteri olan “Genç kızların dostluğu bambaşkadır; birbirlerine olan destekleri, paylaşımları ve tabii ki eğlenceleri hayatlarının en paha biçilmez anlarıdır” mesajını en iyi yansıtan videosu ile İdil Sancmis yarışmanın kazananı oldu ve Blackberry Curve ile ödüllendirilmeye layık görüldü.
Clean & Clear “Dünyanı Yansıt” Yarışmasında videoları ile dereceye giren diğer katılımcılar Melike Güngördü, Ahsen Çelik, Hatice Erdoğan ve Ezgi Çetin’e Clean & Clear ürünlerinden oluşan cilt bakım setleri almaya hak kazandılar.


Basın Bültenidir...

16 Mart 2012 Cuma

The Body Shop Lip Scuff

Body Shop'un merak ettiğim ürünlerinden biriydi Lush'ın dudak peelingi oldukça meşhur fakat bana yakın Lush mağazası olmadığı için bende Body Shop'un dudak peelingini aldım.


Body Shop'ta ki görevli haftada 1 veya 2 kez uygulayın demişti bende öyle yapmaya çalışıyorum.
Özellikle kışın dudaklarım inanılmaz kuruyor ve çatlıyor.
Bu ruj şeklindeki ürünü dudaklarıma iyice sürtüp sonra dudağımda kalanları parmağımla ovalıyorum sonrasında yıkayıp dudağımı kuruladıktan sonra lip balm sürüyorum.
Gerçekten dudaklarımın yumuşacık olmasını sağladı ama bir de ben dudaklarımı yolma huyumdan vazgeçsem dahada iyi olacak.:)
Ürün marula yağı ve balmumu içeriyor ayrıca öyle rahatsız edici bir kokusu, tadıda yok.

Ürünün satış fiyatı 24 küsür ama ben bu aralar devam eden %20 indirimde 17 küsüre aldım fişini attığım için tam fiyatı hatırlamıyorum kusuruma bakmayın...

15 Mart 2012 Perşembe

Bal Ve Süt Vücudunuzu Yumuşacık Yapmaya Geliyor!


Yüzey alanı olarak yüzümüzden daha çok yer kaplayan vücudumuza sürdüğümüz bakım ürünlerinin sağlığımıza zarar vermeyen içeriklerden üretilmiş olmasına dikkat etmeliyiz!

%99 Doğal Burt’s Bees Nourishing Milk & Honey Body Lotion – Bal & Süt İçeren Vücut Losyonu (Normal ve Kuru Ciltler İçin) cildinizi doğal bir şekilde yumuşak, pürüzsüz ve sağlıklı bir görünüme kavuşturmayı desteklerken içeriğinde Paraben, Ftalat ve Petrokimyasallar gibi maddeler bulundurmayarak sağlığınızı da koruyor. Yağsız ve kolay emilen yapısı ve doğal bal & süt kokusu sayesinde kendinizi iyi hissetmenize yardımcı oluyor.

Dermatolojik olarak test edilen ürünün cildi 24 saate kadar nemlendirdiği klinik olarak kanıtlanmıştır.



Boyner Mağazaları ve Eczanelerde – 59 TL


VÜCUDUNUZ BU DOĞALLIĞI HAK EDİYOR!

Doğal ürünlerin "doğallığını" lütfen sorgulayın! Burt’s Bees ürünlerinin doğallığı; 1936 yılında kurulan Amerika’nın doğal ürünler endüstrisine dair en büyük ve en köklü, kar amacı gütmeyen kuruluşu Doğal Ürünler Birliği (Natural Products Association) tarafından doğallık simgesiyle tescillenmiştir."Gerçek" doğal ürünleri bulmak ve ayırt etmek için ürün etiketlerini doğru okuyabilmek önemlidir.


Basın Bültenidir...

...

Kader, beyaz kâğıda sütle yazılmış yazı;
Elindeyse beyazdan, gel de sıyır beyazı!..

Necip Fazıl Kısakürek

Oriflame Beauty Wonder Dudak Koruyucusu


Oriflame'nin birkaç kampanya önce satışa giren bu dudak nemlendiricisini ambalajının ruja benzemesi ve hafif renkli olmasından ötürü merak edip almıştım.
Ambalajı bildiğimiz Oriflame ruj ambalajlarına benziyor kapağı açınca karşısına pembiş bir ruj çıkıyor tabii ki renk vermeyen bir ruj dudaklarınıza çook hafif bir renk ve yine çook hafif bir parlaklık veriyor.
Nemlendirmesi iyi rahatsız edici bir kokusu yok eğer dudaklarım nemlensin hafiftende renklensin diyorsanız bu ürünü deneyebilirsiniz.


Ürünün katalog satış fiyatı 14.90

14 Mart 2012 Çarşamba

Bliss Bakım Günlerine Davetlisiniz



Eğer ki bu şehirlerden birindeyseniz ve Bliss ürünlerini merak ediyorsanız mutlaka bu fırsatı değerlendirin derim.
İstanbul'da yapılacak olunan 3 yerde bana oldukça uzak olduğundan malesef gidemeyeceğim.:(


Basın Bültenidir...

Yves Rocher Organik Duş Jeli


Bir süre önce Yves Rocher alışverişimde hediye edilen bir üründü buram buram çiçek kokan bitkisel içerikli güzel bir duş jeli daha doğrusu kremsi duş jeli diyebiliriz.
Organic olması ürünün en büyük artısı benim için tek eksisi ise fazla köpürmemesi ben köpüren duş jellerine alışık olduğum vede bayıldığım için bu duş jelinin fazla köpürmemesini beğenmedim.
Bitince almak isteyeceğim bir ürün değil fakat Yves Rocher'ın diğer serilerdeki duş jellerini bir ara deneyebilirim.:)

Ürünü almak isterseniz fiyatı 10.90 fakat bu aralar indirimde ve 8.90'a edinebilirsiniz.

12 Mart 2012 Pazartesi

Tavuklu Tel Şehriye Salatası

Her zaman kozmetik yazısı olacak değil ya bir arkadaşımda yediğim ve çok beğendiğim bu salatayı birkaç gün önce yaptım ve bloguma tarifiyle birlikte yazarım diyerekten resmini çektim.:)
Ben böyle değişik salataları çok seviyorum zaten salata çok seven biriyim bu tarz salataları günün her saati yiyebilirim.:)
İşte buyrunuz efenim karşınızda tavuklu şehriye salatası :)


Malzemeler:

300 gram kemiksiz tavuk göğsü
2 su bardağı tel şehriye
2 su bardağı su veya tavuk suyu
1 küçük kutu konserve mısır
Taze soğan
Maydanoz
Dere Otu
Kornişon Turşu
Kırmızı Biber

Sos İçin:

Nar Ekşisi
Sumak
Limon
Zeytinyağ

Yapılışı:

Tel şehriyeleri teflon tencere zeytinyağ ile rengi dönene kadar kavurun sonrasında 2 bardak suyu ilave edip kısık ateşte pilav pişirir gibi pişirin.
Şehriyeler pişince biraz demlenmeye bırakın.

Tavuk göğsünü haşlayıp didin.

Sonrasında tel şehriyeleri ayrı bir kaba alıp içinde haşlayıp küçük küçük didilmiş tavukları ve diğer malzemeleri ilave edin.
Ben kırmızı biberi çiğden koydum eğer közlemeye vaktiniz varsa veya evinizde közlenmiş olarak konserve biber varsa o da çok güzel oluyor.

Ve son olarak nar ekşili, limonlu, zeytinyağlı ve azıcıkta sumak eklediğimiz sosumuzu salatanın üzerine gezdiriyoruz.

Misafir sayısına göre daha fazla şehriye kullanabilirsiniz 2 su bardağı şehriye yaklaşık 7-8 kişiye bol bol yetiyor.

Afiyet olsun...



11 Mart 2012 Pazar

Estee Lauder Artist's Göz Kalemi / Softsmudge Black

Göz kalemi aşkım malumunuz işte bu kalemde makyaj seti içerisinde aldığım ürünlerden Estee'nin double wear serisinin kalemleri kadar olmasada bu kalemlerde oldukça güzel benim için tek eksisi biraz sert olması.





Rengi çok güzel bir siyah ama kopkoyu bir siyah değil.
Estee'nin Artist's göz kalemleri sanırım artık satılmıyor onun yerine pure color göz kalemleri çıktı onlar nasıldır bilmiyorum ama bence Estee'nin en iyi göz kalemleri double wear serisine ait olan kalemlerdir.
Artist's göz kalemleride güzel aşırı akma, bulaşma gibi bir durum söz konusu değil tek sevmediğim özelliği biraz sert olmaları double wear'lar gibi yumuşacık değiller kayıp gitmiyorlar.



10 Mart 2012 Cumartesi

Son Zamanlarda Aldıklarım

Son birkaç hafta içerisinde aldıklarım bunların içinde Avon ve Oriflame siparişlerimde var.
Ki bu ay Avon'un bahar koleksiyonundan far ve iki tanede ruj almıştım fakat bir arkadaşım görünce hemen aldı bende artık kendime yeni kampanyada alacağım.:)


Yves Rocher şampuanları dün aldım dünya kadınlar günü indirimi devam ediyordu baya uyguna geldi zaten bir taneside hediye oldu çünkü Yves Rocher kartımda baya bir puan vardı onu kullandım.
Şampuandan memnunum en kısa zamanda onunda yazısı gelecek.
3 The temizleyici daha doğrusu peelingte diyebilirim Yves Rocher'deki görevli peeling görevide görüyor deyince merak edip aldım.
Yves Rocher fırça bu tarz bir crease fırçasına ihtiyacım vardı aldım henüz denemedim bakalım nasılmış.
Yves Rocher Luminelle far bunu geçen hafta almıştım hatta burada tanıttıydım.:)

Avon'dan elimde şimdilik sadece Supershock göz kalemi var onuda şurada tanıttıydım.

Oriflame'den ise bu ay yeni giren ecobeauty gündüz kremi aldım onuda henüz kullanmaya başlamadım kullandıktan sonra onunlada ilgili bir yazı gelecek.
Limit dolsun diye bir adet çanta boy el kremi aldım.
Ruj şeklinde dudak nemlendiricisini merakımdan ve rengine vurulduğumdan ötürü aldım.
Kalemtraş ve yüz süngeride diğer aldıklarımdan kısaca Oriflame ve Avon'a bu ay fazla para dökmemişim sevindim.:)

8 Mart 2012 Perşembe

Bliss'lenmeye 20 Kala


8 Mart Kadınlar Günü’nde ellerinizi şenlendirin!
Bliss’in sihirli eldivenleriyle 20 dakikalık özel bir deneyime hazırlanın


Kış boyu soğuk havalardan etkilenen, kuruyan, çatlayan ve sürekli maniküre ihtiyaç duyan ellerinizi Bliss'e emanet edin ve gerisini boş verin. Siz de Hollywood ünlüleri gibi ellerinizi Bliss Glamour Gloves - Komple El Bakım Eldivenleri'nin mucizesine bırakın, 20 dakika sonra spa maniküründen yeni çıkmışçasına bakımlı ve yumuşak ellerinize merhaba deyin!


Bliss Komple El Bakım Eldivenleri özel polimer jel yapısı ve E Vitamini, Üzüm Çekirdeği, Zeytin ve Jojoba özleri ile nemsiz ve kuru elleri anında nemlendirmeye, beslemeye ve 20 dakika içerisinde spa manikürlerinde uygulanan özel parafin bakımını evinize getirmeye yardımcı oluyor. Bliss Spa bakımlarında kullanılan bu sihirli bakım eldivenini hiç bir şey sürmeden giydiğinizde, ellerinizi hızla rahatlatarak nemlendirebilir ve manikürünüzün süresini uzatabilirsiniz. Eğer ellerinizin yoğun bir bakıma ihtiyacı varsa, gece eldivenlerinizi giyerek uyuyabilirsiniz veya kış aylarında dışarı çıktığınızda da ellerinizi bu eldivenlerle hem koruyabilir hem de nemlendirebilirsiniz? 

Yalnızca Boynerler'de!

Bliss Glamour Gloves – Komple El Bakım Eldiveni 155 TL

Basın Bültenidir...

Avon Planet Spa Ölü Deniz Mineralleri İçeren Arındırıcı Scrub


Bu vücut peelinginden önce yine Avon'un Planet Spa serisinin zeytinyağ özlü vücut scrubını kullanıyordum malesef o üründe satıştan kaldırıldı.
Bende Planet Spa'nın ölü deniz mineralleri serisinin vicut peelingi alıp denemek istedim ve çok memnun kaldım.
İçerisindeki granüller ne çok küçük belli belirsiz nede fazla büyük tam kararında cildinizi tahriş etmeden çok güzel bir şekilde arındırıyor.
Bittiği zaman kesinlikle yenisini alacağım bir ürün eğer sizde uygun fiyatlı vücut peelingi arıyorsanız Avon'un bu vücut peelingini denemenizi tavsiye ederim.

 Ürünün katalog satış fiyatı 19.40

7 Mart 2012 Çarşamba

Maybelline Eye Studio Mono Eyeshadow


Sadece rengi için almıştım günlük kullanıma pek uygun değil çünkü baya bir simli en azından benim için uygun değil.
Rengini kolay veriyor zaten altın tonlu bir far tek olarak kullanmak pek mümkün değil.
Gramajı oldukça fazla bir ürün sanırım bana uzun seneler gider kolay kolay biteceğe benzemiyor.
Fiyatına göre performansı gayet iyi 9.90'a Maybelline tekli farları edinebilirsiniz.




Flaşlı


Flaşsız çekimde pek belli olmadığı için bende sadece flaşlı çektiğim swatchı ekliyorum.